Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
Kızlar şöyle bir karar verdim sizce de uygunsa gün içinde yediklerimi kontrol etmek için öğün öğün yada yediklerimi an an yazmak istiyorum. Ama kaçamak yaparsam da yazayım ki kaçamak yapmaya kalkarsam utancımdan yapmayayım :)) mesela sabah 1 yumurta 1 domates 1 bardak çay içtim.

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ben hep ac karnina icerim
Aksamlari aclikla anca oyle basedebiliyorum
yok abla ben çok acsam mümkün değil kahve

Çok isterdim bahar ama bu 2 hafta spor yapamıcam 23 mart sonrasındaki hafta anca ama kasıp bi birinci olayımda içim rahatlasın
Sınavlar mi var diyeceğim ama sınav vaktindegil kız işi de bıraktın hayırdır
Yok benim öyle derdim kasma sağlıklı beslen ardından koşturma yeter kasıp haftaya alacağına bu hafta da ver haftaya da :tatlim:
Bu günlü menümü yazayım yatmadan sabah çok erkenciyim ama 10 sayfalık bir geçmiş yapmam lazım
Menüm

Sabah 11
2 yumurtadan omler
5zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 dişim peynir

Akşam(18.00)
6 çiğ badem
Tavuk ızgara
Yogurt
Spor yok
Su 2 lt
Ohh şükür su artmış :harika:
Bahar walla ben istanbul da doğdum büyüdüm. Orada okudum evlendim yaşadım. 15 yıl önce buraya gelme kararı aldım fethiye ye geldim. 6 yıldır da gocek teyim. Ama hayatım da verdiğim en iyi kararmış ilk önceleri zor geldi ama şimdi bir hafta bir yere gitsem çok özlüyorum buraları hayat kolay güzel yaşamak için bir hengâme içind e değilsin yavaş yavaş yaşıyorsun. O yüzden gün uzun ve güzel oluyor. Keşke daha erken gelseydim sizler de düşünün çocuk yetiştirmek o kadar rahat ve güvenli ki bu bile yeter
:tatlim:hayllerimi yaşıyorsun resmen abla sen ev fiyatlarini şöyle birde benim eşim pastacı şöyle güzel bir yer açacağımız ortam var mı :krizz:
Walla cvp yazmaktan gunaydin diyemedim. Hepinize mutlu haftalar güzel kadınlar. Önümüz de ki 4 gün yoğun oluyor benim için dersim saat 8 de bitiyor kesintisiz ama sonrası rahat :) umarım sizin haftanız da güzel geçer
8 de ders mi ek ders mi var abla kolay gelsin sürekli ayakta kafa yorgun dışardan baksan kolay meslek denir ama bilmiyorlar ki iyi bir öğretmen evde de ders calisir
Ha birşey katmak istemeyen öğretmenler de tanıdım her meslekte olduğu gibi çürük elmalar :sopa:
Herkese gunaydin. Mutlu haftalar. Tarti sabah beni cok sasirtti baya eksideyim wc de yok biraz daha uyuyup 300 500 harcayim sonra bildirimimi yspayim
Bunu tekrar neden alıntı yaptim ki acaba :tatlim:
Kızlar şöyle bir karar verdim sizce de uygunsa gün içinde yediklerimi kontrol etmek için öğün öğün yada yediklerimi an an yazmak istiyorum. Ama kaçamak yaparsam da yazayım ki kaçamak yapmaya kalkarsam utancımdan yapmayayım :)) mesela sabah 1 yumurta 1 domates 1 bardak çay içtim.
Her türlü uyar abla güzel bir sistem aslında ben teee 3site öncesinden o şekilde yapıyorduk akşamda toluyorduk menüleri canı Çiko isteyen imdattttt diyordu mesela ( 9 köyden kovuldum gerçeği ortaya çıktı :krizz: ama cenem haksizliga karsi susamiyor)
Bu arada tartı +500
90.600
bacakların hala agriyorsa spordandir yok agrimiyirsa şaraptan :krizz:
Menuker kötü değildi halledersin sen abla:lili:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
IMG_20180312_091317.jpg
benim bildirim -900 cuma 74.9 dum

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Ailecek hastayız ama güçlü birşey değil nezle gibi
Günlük planım
-evi isleri :nk:
- sabah sabah markete gidelim diyen oğlumu bı tür dışarı çıkacağım hava güneşli gibi biraz daha ısınır biz çıkana kadar:asikk:
-ne pişiesem diye dusunuyorum henüz bulamadım bana ıspanak var akşama da tonlu salata eşime de mihlama yaparım mısır ekmeği ile kuzeyde mantar çorbası ıspanak yer oldu iş yirttim yemek işinden haha

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
Ailecek hastayız ama güçlü birşey değil nezle gibi
Günlük planım
-evi isleri :nk:
- sabah sabah markete gidelim diyen oğlumu bı tür dışarı çıkacağım hava güneşli gibi biraz daha ısınır biz çıkana kadar:asikk:
-ne pişiesem diye dusunuyorum henüz bulamadım bana ıspanak var akşama da tonlu salata eşime de mihlama yaparım mısır ekmeği ile kuzeyde mantar çorbası ıspanak yer oldu iş yirttim yemek işinden haha
Şu son gittiğin diyetisyen ıspanak yeme demişti bilgin olsun sebebini unuttum ama :)

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
yok abla ben çok acsam mümkün değil kahve

Sınavlar mi var diyeceğim ama sınav vaktindegil kız işi de bıraktın hayırdır
Yok benim öyle derdim kasma sağlıklı beslen ardından koşturma yeter kasıp haftaya alacağına bu hafta da ver haftaya da :tatlim:

Ohh şükür su artmış :harika:

:tatlim:hayllerimi yaşıyorsun resmen abla sen ev fiyatlarini şöyle birde benim eşim pastacı şöyle güzel bir yer açacağımız ortam var mı :krizz:

8 de ders mi ek ders mi var abla kolay gelsin sürekli ayakta kafa yorgun dışardan baksan kolay meslek denir ama bilmiyorlar ki iyi bir öğretmen evde de ders calisir
Ha birşey katmak istemeyen öğretmenler de tanıdım her meslekte olduğu gibi çürük elmalar :sopa:

Bunu tekrar neden alıntı yaptim ki acaba :tatlim:

Her türlü uyar abla güzel bir sistem aslında ben teee 3site öncesinden o şekilde yapıyorduk akşamda toluyorduk menüleri canı Çiko isteyen imdattttt diyordu mesela ( 9 köyden kovuldum gerçeği ortaya çıktı :krizz: ama cenem haksizliga karsi susamiyor)
bacakların hala agriyorsa spordandir yok agrimiyirsa şaraptan :krizz:
Menuker kötü değildi halledersin sen abla:lili:
Bizim burada bir tane pastane var o da tıklım tıklım iş yapar ama kiralar da evler de çok pahalı internetten bir bak fotoğraflarına göcegin. Is yaparsınız ama kiralar cok gercekten. Bacaklarim spordan agriyor bir kadeh sarap bana ne yapsin kiz ben onu ilac niyetine iciyorum:))

elzn4260

Daimi Üye
Tepki
516

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Gunaydinn bildirin yapayım geçmişi okuc özür dilerim gerçekten bir türlü musait olup giremedim @KöyünDelisi istersen benide listeden çıkartabilirsin diyette sorun yok ama katılım sağlayamıyor um bir türlü evin kalabalığından boş vakit bulup gelemiyorum gecede yorgunluktan uyuyup kalıyorum

Cuma 82.6
Bugun 81.8
-800

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Wc yok ama bildirimimi yapayim
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.5 kg
Fark -1.3

Cuma gununki odemmis demekki gecen haftaya dustugume cok sevindim. Sabah birde gelmeyen krem rengi keten pantolonumu giydim ve sonuuccc geldiiii. Esim bile merakla bildirim bekliyor haha demekki zayiflamaktan ziyade incelmisim

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Wc yok ama bildirimimi yapayim
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.5 kg
Fark -1.3

Cuma gununki odemmis demekki gecen haftaya dustugume cok sevindim. Sabah birde gelmeyen krem rengi keten pantolonumu giydim ve sonuuccc geldiiii. Esim bile merakla bildirim bekliyor haha demekki zayiflamaktan ziyade incelmisim
Offff bi kötü haber daha :haha:
Ben bi bayilip veliyom :by:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Gunaydinn bildirin yapayım geçmişi okuc özür dilerim gerçekten bir türlü musait olup giremedim @KöyünDelisi istersen benide listeden çıkartabilirsin diyette sorun yok ama katılım sağlayamıyor um bir türlü evin kalabalığından boş vakit bulup gelemiyorum gecede yorgunluktan uyuyup kalıyorum

Cuma 82.6
Bugun 81.8
-800
Fatos kv ler bu hafta gitmiyomuydu

Oyle hemen listeden cikayim oluyormu cnm
Biz birbirimize bunun icinmi o kadar emek verip okadar seyi yasadik
Herkes bi kosturma icinde colugu cocugu isi gucu var
Bak pinar ev tasiyor
O durumda bile kiz arada derede giriyor
Insan gönül verirse firsat buldugu her boslukta gelir
Zaten aman aman bi gecmis olmuyor
2-3 sayfayi okuyup cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek