Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
@mefkurem bu hafta sonu gidicek abla inşallah yaa üzülüyorum gerçekten çok yoğunum gelemedim bir türlü böylede kimsenin hakkına girmek istemiyorum diyetimde kesinlikle sıkıntım yok ama geçmişi okumakta sorun deil böyle oturup okuyamıyorum kimseye cevap veremiyorum

Neyse bu haftadan sonra daha rahatım inşallah elimden geleni yapicamm artık y çok üzgünüm gerçekten

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Kızlar şöyle bir karar verdim sizce de uygunsa gün içinde yediklerimi kontrol etmek için öğün öğün yada yediklerimi an an yazmak istiyorum. Ama kaçamak yaparsam da yazayım ki kaçamak yapmaya kalkarsam utancımdan yapmayayım :)) mesela sabah 1 yumurta 1 domates 1 bardak çay içtim.
Güzel olur eylem burası kontrol mekanizması olur senin için dahq önce yapanlar olmuştu öğlen ne yiyeceksin mesela önceden de yazabilirsin :)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Gunaydinn bildirin yapayım geçmişi okuc özür dilerim gerçekten bir türlü musait olup giremedim @KöyünDelisi istersen benide listeden çıkartabilirsin diyette sorun yok ama katılım sağlayamıyor um bir türlü evin kalabalığından boş vakit bulup gelemiyorum gecede yorgunluktan uyuyup kalıyorum

Cuma 82.6
Bugun 81.8
-800
Tebrikler canım aktif olamasanda aklın diyetinde hedefinde olmuş güzel eksi

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
:lili::lili:

ayyy canım benimmm iyiyim sağol
Valla aynı durumlar
Sen nasılsın
Şükür canım iyiyim takılıyoz işte arkadaşlarla burayı sadece zayıflama topiği
Değil bdv de yaptık ortaya karışık oldu gibim :)

43 yaşındayım nasıl istersen öyle hitap edebilirsin ever balık tutuyorum boş vakitlerimde seviyorum çok denizi de balığı da tabi rakıyı da :) gündüz tutup akşam yiyoruz bahar ve yaz aylarında kışın kayığa binmiyorum çok hava serin ama ben gocek te yaşıyorum çok soğuk olmuyor burası
Çok kıskandım özendim imrendim eşimle bende hayalimizde balıkesirde yaşamak var işleri yoluna koyarsa senin hayatından istiyoruz bizde inşallah
Bahar walla ben istanbul da doğdum büyüdüm. Orada okudum evlendim yaşadım. 15 yıl önce buraya gelme kararı aldım fethiye ye geldim. 6 yıldır da gocek teyim. Ama hayatım da verdiğim en iyi kararmış ilk önceleri zor geldi ama şimdi bir hafta bir yere gitsem çok özlüyorum buraları hayat kolay güzel yaşamak için bir hengâme içind e değilsin yavaş yavaş yaşıyorsun. O yüzden gün uzun ve güzel oluyor. Keşke daha erken gelseydim sizler de düşünün çocuk yetiştirmek o kadar rahat ve güvenli ki bu bile yeter
Büyükşehirden sonra yavaş yaşamak zor oldumu acaba birde tamamen hayatın değişiyor çevre arkadaş ortamı akraba hepsinden vazgeçiliyor bunun zorluğu oldumu sizde
Ailecek hastayız ama güçlü birşey değil nezle gibi
Günlük planım
-evi isleri :nk:
- sabah sabah markete gidelim diyen oğlumu bı tür dışarı çıkacağım hava güneşli gibi biraz daha ısınır biz çıkana kadar:asikk:
-ne pişiesem diye dusunuyorum henüz bulamadım bana ıspanak var akşama da tonlu salata eşime de mihlama yaparım mısır ekmeği ile kuzeyde mantar çorbası ıspanak yer oldu iş yirttim yemek işinden haha
Bende ıspanak yapmayı düşünüyorum mıhlama yapamam ama çok severim ama nasıl
Ekmek yediriyo bahar demi
Afiyet olsun sonradan gördüm eylem güzel olmuş menü
Wc yok ama bildirimimi yapayim
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.5 kg
Fark -1.3

Cuma gununki odemmis demekki gecen haftaya dustugume cok sevindim. Sabah birde gelmeyen krem rengi keten pantolonumu giydim ve sonuuccc geldiiii. Esim bile merakla bildirim bekliyor haha demekki zayiflamaktan ziyade incelmisim
Süpermiş bi haftaya eksiyle uyanmak çok güzel bi duygu
@mefkurem bu hafta sonu gidicek abla inşallah yaa üzülüyorum gerçekten çok yoğunum gelemedim bir türlü böylede kimsenin hakkına girmek istemiyorum diyetimde kesinlikle sıkıntım yok ama geçmişi okumakta sorun deil böyle oturup okuyamıyorum kimseye cevap veremiyorum

Neyse bu haftadan sonra daha rahatım inşallah elimden geleni yapicamm artık y çok üzgünüm gerçekten
Canıö bazen yoğunluk sebebiyle gelemiyoruz katılım azalıyor çok doğal bunlar yeterki menü paylaşımın sporun aksamasın bildirmler aklından çıkmasın yolumuz uzun bizsiz diyeti düşünme :) ;)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Selam kızlar yoğunbi hafta sonundan sonra sabah evi süpürüp sildim salona gidip güne zumba ile başladım terimi attım geldim Bildirim yapayım yemek hazırlamaya geçecem
Geçen cuma 70.5
Pazartesi 71
Fark +500
Sebebin biliyorum karbonun dibini gördüm
Ama cuma hedifimin bilincindeyim
Gelirim gene
Bu arada rakip takım fena yerlerde :)
Nasıl toplarlar bilmiyorum ;)

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
İslerim bitmedi geleceğim ayrıntılı öncelikle şu @Beyazpapatyammm kv kv li evi en iyi ben bilirim 20 yıl yaşadı annem çoluk çocuk gelen giden ne sofra biterdi ne bulaşık ne iş
Yani öyle iki gün gelemeyeni listeden atsak kimse kalmaz zaten otur oturduğun yerde beni dellendirme

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
@Eyledi15 çorba çok güzel göründü acıktım ben yaaa sabah beri balığın motoru ile uğraşıyorum 12 de eşim geldi o uğraşıyor :D temizlik yeni bitti şimdi hazırlıyorum hemencecik birşeyler

@Bgmce kız yüreğine inecek mefkuremin o nasıl ekşi öyle

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
@Eyledi15 çorba çok güzel göründü acıktım ben yaaa sabah beri balığın motoru ile uğraşıyorum 12 de eşim geldi o uğraşıyor :D temizlik yeni bitti şimdi hazırlıyorum hemencecik birşeyler

@Bgmce kız yüreğine inecek mefkuremin o nasıl ekşi öyle
Benim bildirimden sonra ben bi bayilip geleyim dedi daha gelmedi zaten :D o degilde rakip takim napmis oyle gordun mu dilek desen yine ayni bahaneler ikra desen +1 cikmis Zuhal ablayi demiyorum bile gormeyelim diye araya sikistirmis hahahahahaha

Bgmce

Tepki
1.412
Bu arada tartı +500
90.600
Abla birsey degilmis bu arti sen onu cumaya kadar baya eksiye dusurursun :harika:
Cok guzel canim tebrik ederim cunaya kadar 2 olur o;)
Gunaydinn bildirin yapayım geçmişi okuc özür dilerim gerçekten bir türlü musait olup giremedim @KöyünDelisi istersen benide listeden çıkartabilirsin diyette sorun yok ama katılım sağlayamıyor um bir türlü evin kalabalığından boş vakit bulup gelemiyorum gecede yorgunluktan uyuyup kalıyorum

Cuma 82.6
Bugun 81.8
-800
Arada hepimizin yogun oldugu giremedigi donemler oluyor sikma canini cok guzel devam ediyorsun o degilde baya baya yakaladin beni :p cok guzel tebrik ederim ama bu hafta bireyseli kimseye birakmicam haberin olsun :hihi:
Selam kızlar yoğunbi hafta sonundan sonra sabah evi süpürüp sildim salona gidip güne zumba ile başladım terimi attım geldim Bildirim yapayım yemek hazırlamaya geçecem
Geçen cuma 70.5
Pazartesi 71
Fark +500
Sebebin biliyorum karbonun dibini gördüm
Ama cuma hedifimin bilincindeyim
Gelirim gene
Bu arada rakip takım fena yerlerde :)
Nasıl toplarlar bilmiyorum ;)
sebebini biliyorsan sen onu eksiye cok guzel cevirirsin canim :harika:

Beyazpapatyammm

Bslngc :96.8 boy :160 hedef : 70 gncl 80.1
Tepki
713
Dünkü menumu yazayım hemen haksızlık olmasın
Sabah 10 gibi
tb ekmeginden bir tost
3 çeri domates ve 3 zeytin

Öğlen 14 gibi
Bir kepçe mantı (epeydir ağzıma surmemistim çok canım istedi)
Bir kase salata

Akşam 18
bir kase salata
Bir tabak yoğurtlu kabak
Şu 3 lt
Spor yok ne yazikki

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
@tugcess @Swetyy83 kız mezunlar ne yeyip iciyorsunuz beğenip beğenip gidiyorsunuz
@asfarovski @elzn4260 @EKİM2009 abla sizde takımı ayırdık diye uğramaz oldunuz

Senin aracılığınla herkese merhaba. Cumartesi teyzemlerde yediğim köfteden sonra fenalaştım. İçeriği gayet normal olmasına rağmen, çok fazla rahatsız etti, o andan beri kıvranıyorum. Hiç bir şey fayda etmedi hazımsızlığına.

Hala çok kötüyüm , zorla çalışıyorum. Yemelerim normal, müşteri yoğunluğunu atlatıp 2 günün menüsünü yazıp geçmişe döneceğim sizlere.

Bgmce

Tepki
1.412
@Bgmce ya ne biliyim bir şey yaşamayı çağda üzülüyorum çok şükür ya 7 lere çok az kaldı 2 hafta içinde 79 lari girurym insallahh
Sen bu azimle devam edersen mutlaka gorursun canim. Ama burdan kopma muhabbete katilmasan da arada olsada bi selam ver cik o bile farkli vir psikolojiye sokuyor insani. Senin ufaklik napiyor unuttu mu memeyi

Bgmce

Tepki
1.412
Resimlerimde 65 kg iken mezuniyetimde giydigim bir kapri sort arasi 40 beden keten pantalonum vardi az once cikardim onu denedim ve ben sok ben iptal oldu :bayrak:yani tamam biraz tayt gibi oldu ve dugmesini zor ilikledim ama o benim hedef kiyafetimdi ve ben hedefe baya baya yaklasmisim :huri:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar