Ne bisikletmi ay abla ya valla sen eger yasiyosan biz otuz yeminle ne guzel seyler yapiyorsun nasil guzel yasiyorsun imreniyorum burda yaptiklarinaKızlar bisiklet aldım kendime yarın gelecek çok mutluyum artık okula bisikletle gidip geleceğim bir de akşamları yarim saat süreceğim
Maaşallah ne kadar güzelsin walla çok beğendim95 kilodaki halimin resmini de yukledim arkadaslar bi akrabamizin faceinden caldim
cok sagol abla o senin guzelliginMaaşallah ne kadar güzelsin walla çok beğendim
Tam bi mikropmuş adama bakKız eşlik bı durum yok ki valla ben geçen sene şok oldum ablamin kp köyde arıza çıkarmış ablamın üstüne yürümüş
Camdan bağırmış herkes duysun diye gidin vs diye ki bu şahıs babamin eniştesi olur karışına da tecavüz etmiş o zaman buyuk teyzem abilerimin eli kana bulanması diye kimseye dememiş yıllar sonra çoluk çocuk olunca demiş işte adı bir adam kadın kaç kere evinde başka kadınları bulmuş
Neyse ablamda isteklemis bunu sen kimsin diye 90 anına geldi işi gücü duzenbazlik
Ablam dedi ne evime ne evine diye enistem gelmiş toplamışlar herşeyi dönmüşler
Sonra aramış benden özür dileyin çünkü ben bugün çarşıda asker arkadaşımı görmüştüm o bana uyuşturucu madde verdi sakız diye ben bilemedim ondan yaptım
Eniştede sen nasıl adamsın ya demiş annem olmasa zaten gelmeyiz kimseye huzur vermiyorsun
90 yaşındasin hala degismedin hacca git umreye gitti hersene boşuna seni kurtarmayacak demiş
İki sene görmediler bu sene grip olmuş geldi ablama özur diledi hala diyor ki uyuşturucu verdiler
Hayır bunama filan yok tamamen pislik
sanada canım yormadan yap işleri
Üzülme cano naptı işte sizi kaybetti ne gerek vardı bunlaraAy irem valla aynı evde kim olursa olsun çok zor ev üstüne ev yuva üstüne yuva sürekli gergin sinirler herkes tahammül etmek zorunda birbirine yüzgöz olmamak imkansız gibi birşey
Bi arkadaşım birlik oturmayı kim adet haline getirdiyse onun Allaha havale ediyorum der oda 7-8 sene bir oturdu çok şeyler yaşadımbuna benzer benim kv kendisi yıllarca çekmiş bir oturmaktan neler yaşamış senin yaşadığın gibi buna benzer kaynından bile şiddet görmüş birlikten nefret eder buyüzden herkes evinde yerinde mutlu olsun der haklı gerçekten
Yeri geliyor insan annesine kız kardeşine tahammül edemiyor kaldıki 3-5 aydır tanıdığın insanlarla en ufak bi olaydan dolayı ağır hakaretler işitmek ne kadar zor gene iyisin sen ben kp ile eşim bi kere kavga etmişlerdi kp eşimden acısını çıkarmak için bana saydırmıştı 5 seneden fazla olmuştur asla konuşmam yüzüne bakmam hoşgeldin demem bayramlaşmam bile unutamıyorum çok derin yaralar açtı bende likenplanus oldum kaç tane iğne yedim psikolojim bozuldu her ne olursa olsun öfke anında bile olsun kendini yerini bilmeli insan eşim o kavga anında babasına neler söyledi çocuklara asla bu adama dede demiyeceksiniz dedi torunlarından mahrum kaldı zamanla onlar barıştı ama eşim hala babasına karşı soğuk ve uzak mecbur kalmadıkça konuşmaz bile işişten geçti ne ölüme ne ölüsüne diyorum hala akrep burcuyum affedemiyorum unutamıyorum buda benim huyum işte gerçi eşim asla barış felan demedi demezde çünkü kendisi affedemiyor aslında bu yüzden kendi ailemde olsa yüzgöz olup aşırı samimi olmam kimseyle böyle uzak herkes yerinde sağ mutlu olsun
Bende çok uzattım yaramı deştin resmen
Kiz sen ne iftiraciymisinda haberimiz yokmus
koynumuzda yilan beslemisiz
@Laydrose gulsah eminim sende bahari boyle bilmezdin cnm
Kendisi bas kaldirdi, darbe yapti
Kizlarinda aklini çeldi
Neymis
Illa takim acip kaptan olacakmis
Koltuk sevdasi iste
Aynı ben. Eşimde denizi hiç sevmiyo hadi gidelim bi sahil kasabasına yerleşelim dese hiç durmamAtın beni bu sandala
Dalgalar savursun bi o yana bi bu yana
Ya ben su grubuyum ne işim var karakara ankaradada taş yığını şehir hiç sevmiyorum
Halledeceksn de mi ablaaBu arada tartı +500
90.600
VaavyEkli dosyayı görüntüle 22009 benim bildirim -900 cuma 74.9 dum
Ne güzel eksidesn bize nedn destk olmuyosn bizde eksi800 lere düşekGunaydinn bildirin yapayım geçmişi okuc özür dilerim gerçekten bir türlü musait olup giremedim @KöyünDelisi istersen benide listeden çıkartabilirsin diyette sorun yok ama katılım sağlayamıyor um bir türlü evin kalabalığından boş vakit bulup gelemiyorum gecede yorgunluktan uyuyup kalıyorum
Cuma 82.6
Bugun 81.8
-800
Oyyy oy
Hadi gülüm yandan yandanWc yok ama bildirimimi yapayim
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.5 kg
Fark -1.3
Cuma gununki odemmis demekki gecen haftaya dustugume cok sevindim. Sabah birde gelmeyen krem rengi keten pantolonumu giydim ve sonuuccc geldiiii. Esim bile merakla bildirim bekliyor demekki zayiflamaktan ziyade incelmisim
Halletmn lazım cumayaaa yaseminnnSelam kızlar yoğunbi hafta sonundan sonra sabah evi süpürüp sildim salona gidip güne zumba ile başladım terimi attım geldim Bildirim yapayım yemek hazırlamaya geçecem
Geçen cuma 70.5
Pazartesi 71
Fark +500
Sebebin biliyorum karbonun dibini gördüm
Ama cuma hedifimin bilincindeyim
Gelirim gene
Bu arada rakip takım fena yerlerde
Nasıl toplarlar bilmiyorum
Aa geçmiş olsn canımSenin aracılığınla herkese merhaba. Cumartesi teyzemlerde yediğim köfteden sonra fenalaştım. İçeriği gayet normal olmasına rağmen, çok fazla rahatsız etti, o andan beri kıvranıyorum. Hiç bir şey fayda etmedi hazımsızlığına.
Hala çok kötüyüm , zorla çalışıyorum. Yemelerim normal, müşteri yoğunluğunu atlatıp 2 günün menüsünü yazıp geçmişe döneceğim sizlere.
Ne güzel ya bn çok severim bisiklet sürmeyi. Memlekette bisikletim getiremiyorum burda tuhaf karşılıyolarKızlar bisiklet aldım kendime yarın gelecek çok mutluyum artık okula bisikletle gidip geleceğim bir de akşamları yarim saat süreceğim
Ohhh bi guzel haber gelmisSelam kızlar yoğunbi hafta sonundan sonra sabah evi süpürüp sildim salona gidip güne zumba ile başladım terimi attım geldim Bildirim yapayım yemek hazırlamaya geçecem
Geçen cuma 70.5
Pazartesi 71
Fark +500
Sebebin biliyorum karbonun dibini gördüm
Ama cuma hedifimin bilincindeyim
Gelirim gene
Bu arada rakip takım fena yerlerde
Nasıl toplarlar bilmiyorum
Kiz cuma arti gelirsem o zaman alay edebilirsinBenim bildirimden sonra ben bi bayilip geleyim dedi daha gelmedi zaten o degilde rakip takim napmis oyle gordun mu dilek desen yine ayni bahaneler ikra desen +1 cikmis Zuhal ablayi demiyorum bile gormeyelim diye araya sikistirmis
Offf tugcem yaaaSenin aracılığınla herkese merhaba. Cumartesi teyzemlerde yediğim köfteden sonra fenalaştım. İçeriği gayet normal olmasına rağmen, çok fazla rahatsız etti, o andan beri kıvranıyorum. Hiç bir şey fayda etmedi hazımsızlığına.
Hala çok kötüyüm , zorla çalışıyorum. Yemelerim normal, müşteri yoğunluğunu atlatıp 2 günün menüsünü yazıp geçmişe döneceğim sizlere.
Yeni dogum yapmisin cok normal cnm95 kilodaki halimin resmini de yukledim arkadaslar bi akrabamizin faceinden caldim
Netin varmi artik cnmMerhabalar bayanlar kac gundur giremedim net yoktu iki gundur de koydeydik kusura bakmayin @mefkurem abla kacmadimda okulda ki netten cvp yazilmiyo anlamadim engelliyo mebin guvenligi nedense hemen bildirim yapayim 78.7 suan cumaya gore -300 gecen hafta bildirim yapamadim ya ona gite bakarsak -1 napiyoruz simdi gruplarmi yarisiyo neyse ben bi gecmis yapayim
Aynen yasemincim ya 2 gün dikkat etmedim. Bide kızımın Doğum günü vardı pufff hemen almışım ya cumaya kadar telafi etmeye çalışacam. Kilo vermek çok zorda almak çok kolay yaTabi tabi bir öğünde bozduysan hemen telafisi gerekiyor 3 ay aynı kiloda kalmalısın oturmalı yoksa gram gram sonra kilo kilo yerleşiyor aman dikkat et verecez diye neler çektik unutma
Sizi takip ediyorum kaptancım kızımın Doğum günü vardı pek dikkat etmedim cumaya kadar telafi edecem inşallah yumurta haşladım maydanoz soğan pul biber salata yaptım. Ve yanına küçük bir tos yemeğimi yedim. Şimdi kahvemi içiyorum. Akşama brokoli var@tugcess @Swetyy83 kız mezunlar ne yeyip iciyorsunuz beğenip beğenip gidiyorsunuz
@asfarovski @elzn4260 @EKİM2009 abla sizde takımı ayırdık diye uğramaz oldunuz