Sizi kullaniyorburaya içini dökmeyemi geliyo hasbam bende diyom menü nerde
Haaaa yeni duydum iyi geceler canımBen yatıyorum artıkın kızçeler
Günü sevdiğim bi sözle kapatıyorum
Bir Kedinin Dokuz Canı, Bir Kadının Da Dokuz Kedi Kadar Canı Vardır....
duygularımızla mi oynuyor yaniSizi kullaniyor
Sonra firlatip atacak
Kiz eylem bizide ziyarete gelebilirsinTeşekkür ederim. Senin ismin ne bilmiyorum ? Hoş ben sadece 2. Takımda baharı ve poni yı biliyorum bi de mezunları
yok canim ya evden disari bile cikmadim bugun biraz canim sikkin esimle kus gibi biseyiz sacma sapan bi nedenden birbirimize trip atiyoruz laf sokuyoruz o yuzden pek tadim tuzum yoktu@tugcess sabah gördüm açıktı sayfa hiç ugramadin canım
@Beyazpapatyammm senin sessizligine alışık değilim insallin yolundadır herşey
@Eyledi15 abla nereleri yürüdün gel anlat yediğini içtiğini de anlat hosgeldin
@Massive65 Ayça sana şarkı soyluyorum
Sen gelmez oldun sen gelmez oldun
Elimde sopa beklerim gözlerim yolda ....
@Bgmce bugünü bitiremedin mi gezme günü yaptın galiba
Kiz sen ne iftiraciymisinda haberimiz yokmus
koynumuzda yilan beslemisiz
@Laydrose gulsah eminim sende bahari boyle bilmezdin cnm
Kendisi bas kaldirdi, darbe yapti
Kizlarinda aklini çeldi
Neymis
Illa takim acip kaptan olacakmis
Koltuk sevdasi iste
@Laydrose gülşah hoşgeldin canım habinar ben nasılsın sizde durumlar nasıl iki dedikodu yap hele
kız madem sebep saçma de dünyada iki günlük ( sabahascikacagimiz ne malum) niyenuzatiyorsujuz gidip sarılmak kötü birşey değil git sarılyok canim ya evden disari bile cikmadim bugun biraz canim sikkin esimle kus gibi biseyiz sacma sapan bi nedenden birbirimize trip atiyoruz laf sokuyoruz o yuzden pek tadim tuzum yoktu
ben beğendim evde trip atacağına hırsını spordan alsaydınEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti.10.30
2 adet yumurta ile kiymali yumurta
Kozlenmis kirmizi biber
1 kk peynir
4 adet tuzsuz siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Ara.14.00
Sutlu kahve
6 adet findik
Ara 16.30
1 adet portakal
Aksam yemegi 18.00
1 kepce sehriye corbasi
Yarim kiloya yakin hamsi tava 1tk kadar zeytinyagi ile yaptim
Boolll salata
Cayin yanina 1 avuc aycekirdegi
Su. 2.5 lt
Spor. Yok
Cok haklisin baharimm gun icinde ne olursa olsun haklida olsam yataga girdigimde kocama sarilirda yatarim asla sirtimi donmem ya barisiriz yada icim rahat uyurum sabah dinlenmis kafayla konusuruz olan herneyse ama asla küs yatmamali konusmasan bile sarilmalisin sonucta hayat arkadasin sevdigin adam evinin diregi konusarak herseye cozum bulunur yeter ki icini acabil derdini dile getir ne istedigini soyle yeterlikız madem sebep saçma de dünyada iki günlük ( sabahascikacagimiz ne malum) niyenuzatiyorsujuz gidip sarılmak kötü birşey değil git sarıl
ben beğendim evde trip atacağına hırsını spordan alsaydın
Ben hep ac karnina icerimHaydi iyi geceler karnımda senfoni orkestrası putpori çalıyor kahve yaptım vakit geçsin diye ama bı yudum bile icmedim korktum bu kadar boş midede kahve bulantı yapar diye
niye açım diyor midem
Cevap veriyor beyin
Çünkü ben hep açım sen benim diyetimo oduyorsun
Bunlar iyice birbiri ile muhabbeti koyulup beyin mideyi ele geçirmeden yatayım
Amann bosverin uzatmayin cnmyok canim ya evden disari bile cikmadim bugun biraz canim sikkin esimle kus gibi biseyiz sacma sapan bi nedenden birbirimize trip atiyoruz laf sokuyoruz o yuzden pek tadim tuzum yoktu
kız sen kimin yanımdasın
bı kere artık çocuk 3 yaşından sonra anal döneme giriyor
Kız niye haftaya bu hsftanin suyumu çıktı
Kız ne çabuk evlenmişler bizim burda iki bekar var sen resmini gönder teyzeler gibi ben çantamda tasiyim
Sosyallik iyidir abla ayağına dolanan küçük çocukta yoksa
Abla sen isteyince çok güzel veriyorsun ama kalemin cimri katılımın az
menü güzelmiş 1 kadeh şarap 160 cal pazar günü bol su ile halledersen olabilr
43 yaşındayım nasıl istersen öyle hitap edebilirsin ever balık tutuyorum boş vakitlerimde seviyorum çok denizi de balığı da tabi rakıyı da gündüz tutup akşam yiyoruz bahar ve yaz aylarında kışın kayığa binmiyorum çok hava serin ama ben gocek te yaşıyorum çok soğuk olmuyor burasıBalıkmı tutuyorsunuz
Ya canım ablamı deyim eylemmi bilemedim
Sen benim hsyallerimi yaşayan kadınsın
Sen yaz ben okuyum saatlerce
Nerde yaşıyorsun
Bahar walla ben istanbul da doğdum büyüdüm. Orada okudum evlendim yaşadım. 15 yıl önce buraya gelme kararı aldım fethiye ye geldim. 6 yıldır da gocek teyim. Ama hayatım da verdiğim en iyi kararmış ilk önceleri zor geldi ama şimdi bir hafta bir yere gitsem çok özlüyorum buraları hayat kolay güzel yaşamak için bir hengâme içind e değilsin yavaş yavaş yaşıyorsun. O yüzden gün uzun ve güzel oluyor. Keşke daha erken gelseydim sizler de düşünün çocuk yetiştirmek o kadar rahat ve güvenli ki bu bile yeterŞuan piskolojim bozdu resmen senin ki yaşamaksa benimki ne
Hiç bir zaman para pul olmadı gayem
Eşime diyorum gidelim yeşili denizi olan bir yere diye yok cesaret edemiyor
Aynen yaso ya
Cuma hedefi tutturmZsan görürsün özgüveni yarın belli olur Akkoyun karakoyun
at abla ya gözümüz gönlümüz açıldi
Zuhal ben gelmesini bilmiyorum ki buraya bile bildirimlere basıp geliyorum ))) sen 1. Takımdan etiket yap öyle geleyim olur muKiz eylem bizide ziyarete gelebilirsin
Dusman degiliz