Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
hatırlatayım geçen hafta benim takım kazandı takım ici eslesmistik
Paylaşıma yazılan formalite icabiydi
Yani boş bir birincilikle ovunecek hallere mi düştünüz:duyuru: bu arada "da " yi ayrı yazmayı öğrenmişsin tebrikler :haha:

Onu da şupur sevilaycim :haha:

Ohh miss valla :asikk:

Kız onun kanı bile ilaçlı daha neresine ilaç icsin:cay:

Vayy spora bak
Ayrıca bamya yiyenlere ayrıca saygı duyuyorum :hamarat: ben asla yiyemiyorum
Kırdın mi kiz bisikleti neyse ki enişte yapmış o kadar da kilo vermistin nasıl başardın kırmayı :haha:

Yaşasın ıspanak kardeşliği haha
İçli köfte kızartma değilse güzel canım menü spor maşallah :cicek:

180 0ointtr benim 45 dk eliptik

Bence süper :cicek:

Bizi daha çok seviyorsun dimi abla :asikk::haha:

Kız bi sen mi tasindin bizde taşındık bak işte :haha:

Peşindeyim baby :türküm: ama bu hafta baya aktifsin
Çarşamba tartilirsin canım yada perşembe sabah yola çıkmadan nasıl uyarsa tartini taşıyıp bozma boşuna nede olsa biz kazanaczgiz bu hafta
Not: iç ses çok mu gaza geldim ne ters tepmesin:haha:
Kaptanima laf yok sen miu olursan kazenin olurum ona göre haha

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Bu arada insan hiç tanımadığı kişileri sever mi ?? Evet sever hatta ileriye gidip güvenir bile derdini anlatır hastalığını sevincini anlatır... bunu sizinle gördüm. Hepinizi ( 1. Ve 2. Takim) seviyorum iyi ki varsınız
Çevremizdeki görmediğimiz desteği burda görüyoruz kilo veren arkadaşımıza kendimiz vermiş gibi seviniyoruz yeri geliyor derdimizi paylaşıyoruz çıkarsiz bir arkadaşlik bizimki o yüzden de çok değerli
İyki varsiniz:mavis::mavis:

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073

ayy muhteşem manzara, orda olup koşmayı çok isterdim ;)

Tuğçem vucuddaki suyu atan ilaçlar var desen zararlı olurmiki

kuzum daha ne ilacı içsem bilemedim ki. 8 kutu ilacım var hala devam ettiğim. hepten çökertmeyeyim sistemi diyorum

Tugce 1 gunluk pirinc lapasi yapsan nasil okurki odem icin

Karninin sisligi wc dende olur

pirinç lapası bedir ablam? ben hiç yapmadım herhalde. iyi gelirse yarın hemen yapayım

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.08.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
7 adet tuzsuz siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle.12.00
1 tabak kiymali bamya yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara 16.00
3 adet kuru kayisi
1 bardak sut

Aksam yemegi 18.30
1 kepce sehriye corbasi
1 tabak pirasa yemegi
Salata
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su. 3 lt civari

Spor. 40 dk eliptik 160 puan
50 dk t.yuruyus 100 puan
Toplam 260 puan
@gülümse_kaderine

Eliptige binerken 39. Dk da sag pedal kismi ayrildi vida kirildi galiba cok moralim bozuldu Allahtan bosta degildim de bi yerimi kirmadim. Esim bakacak birazdan insallah yapar :(

geçmiş olsun, dediğin gibi iyi ki sana bir şey olmamış tatlım. spor yaralanmaları da zor olur, Allah korusun.
Eşinciğin ne güzel de tamir etmiş :)

Bu arada insan hiç tanımadığı kişileri sever mi ?? Evet sever hatta ileriye gidip güvenir bile derdini anlatır hastalığını sevincini anlatır... bunu sizinle gördüm. Hepinizi ( 1. Ve 2. Takim) seviyorum iyi ki varsınız

sen de iyi ki varsın tatlım. biz hepimiz muhteşem insanlar, iyi ki birbirimizi bulmuşuz :asikk:

hatırlatayım geçen hafta benim takım kazandı takım ici eslesmistik
Paylaşıma yazılan formalite icabiydi
Yani boş bir birincilikle ovunecek hallere mi düştünüz:duyuru: bu arada "da " yi ayrı yazmayı öğrenmişsin tebrikler :haha:

Onu da şupur sevilaycim :haha:

Ohh miss valla :asikk:

Kız onun kanı bile ilaçlı daha neresine ilaç icsin:cay:

Vayy spora bak
Ayrıca bamya yiyenlere ayrıca saygı duyuyorum :hamarat: ben asla yiyemiyorum
Kırdın mi kiz bisikleti neyse ki enişte yapmış o kadar da kilo vermistin nasıl başardın kırmayı :haha:

Yaşasın ıspanak kardeşliği haha
İçli köfte kızartma değilse güzel canım menü spor maşallah :cicek:

180 0ointtr benim 45 dk eliptik

Bence süper :cicek:

Bizi daha çok seviyorsun dimi abla :asikk::haha:

Kız bi sen mi tasindin bizde taşındık bak işte :haha:

Peşindeyim baby :türküm: ama bu hafta baya aktifsin
Çarşamba tartilirsin canım yada perşembe sabah yola çıkmadan nasıl uyarsa tartini taşıyıp bozma boşuna nede olsa biz kazanaczgiz bu hafta
Not: iç ses çok mu gaza geldim ne ters tepmesin:haha:

kanım bile ialçlı mı haha valla doğru söyledin :D:D

İyi akşamlar ikinci takımın gönlü güzel yüzü güzel bedeni de güzelliğe doğru giden hatunlari:cicek:

Bugün çok yorucuydu misafirleri gönderip hemen eliptige ciktim ama bacaklarım çok ağrıyor :(

Size accikta dert yanayım benim küçük eltim yaş olarak küçük 20 yaşında ikinciye hamile dünya umrunda değil hiç kötü niyetli değil Allah bilir severim
Ama hiç dikkat etmiyor çocuk Allah'a emanet geçen ağzında sakızla uyutmus bı güzel kızdım niye kiziyorsunuz size ne demez ama pekte tinlamaz rahatlık mi çocukluk mu bilmiyorum
Bugünde çise yengem götürsün dedi
Zeynocum annen götürsün seni görmem doğru doğru değil dedim ama daha anal döneme tam girmedi bilmiyor
kızı götürdüm ki iç çamaşırı yok WC eğitimi başladı ve çocuk çok başarılı zıbın giydirmis ve citcitksri açık direk çekmiş taytinı ustunu çocuğun özel bölgesini taytinı ağı kesmiş
Çok kızdım dedim sen niye bu çocuğa çamaşır giydirmedin
Zibini var
Yavrucum zıbın açık kesmiş taytı çocuğu
Hadi onu boşver tenine batar citcitksri zıbın bezli bebekler için
Gülüyor hiç umrunda değil bide 7 ay sonra ikinci gelecek valla sadece çocuğa üzülüyorum hepten ilgi bitecek
Ay ne çok konuştum icimi dokesim varmış

ayy çok üzüldüm yavrucağa. işte ilgisiz sevgisiz büyüyen bir çocuk olacak.
rahatlıktan bu tavırları yaşının küçük olmasıyla alakası yok bence.
üzücü bir durum

gülüm galiba ben senin neyin olduğunu biliyorum hayatın da her şey rutine binmiş sorunsuz ama hep aynı şeyler olduğu için bunalmışsın mutsuzluğunun sebebini bile bilmiyorsun çünkü , ben buna rutin yaşam boğulması sendromu diyorum uzman kişiler büyük ihtimal bunalımla karışık melankoli yada depresyon belirtisi diyebilir
sabah kalktığında ilk iş aynaya bak kendini sevdiğini söyle mutluyum enerjim yerin de tüm iyi ve güzel olan şeyleri kendime çekiyorum yaşantımı seviyorum de hatta vaktin olursa gün doğumunu ve gün batımını 5 dk oturup izle anı yaşa derin nefes alıp ver ,yağmur yağdığın da rüzgar estiğin de aç camı kokla , gözlerini kapatıp sadece sesi dinle ruhuna nasıl iyi gelecek göreceksin

önerilerini uygulayabildiğim kadarıyla uygulayacağım.
teşekkür ederim canım :asikk:

Bugun pek iyi degilim kizlar
Yarin grs. Iyi geceler

neyin var ablam, hayırdır inşallah

tugcess

Tepki
1.073
Günaydın canımın içleri,

Akşam kuzenim geldi zorla evine götürdü beni, minyatür aile toplantısı yaptık. Masajla, sözle, müzikle, alkolle terapi yaptılar bana. Evet nispeten ruhum daha iyi, gece geldiğimde meditasyon yapayım dedim, ama masajın, alkolün, duşun da etkisiyle 10 dk dan sonra sızmışım. Bilinçaltım da uyumadıysa mesajları almıştır :)

Menümü yazayım, geçmişe dönecem hemen hazır müşterim yokken.

uyanınca bir bardak ayran

07:20 yarım yumurta, közlenmiş biberin 1/4 ü , 1-2 sap dere otu

10:20 sade türk kahvesi 1 adet gün kurusu

12:33 3 yk barbunya, 1 kutu sade activia

16:30 1 adet kivi

19:20 4 yk ıspanak başı, 4 yk yoğurt

21:00- 23:30 arası 3 viski bardağında limon ve elma dilimli aromalı votka (alkol bağırsak çalıştırıyor dediler, yıllardır içiyorum hiç farketmemiştim ama çalıştırmıyor yalan :D)

3,5 litre su içildi

spor yok

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

tugcess

Tepki
1.073
ödeme iyi gelir cnm ama seninki wc sisligiyse orasini bilemem
Her ogun 1 cb pirinc 3 cb suyla pilav gibi pisirilip yeniyor yag tuz yok baharat olabilir, bol su
Baska bisey yenmiyor

Dün belim tutuldu cnm bugunde devam

midem kabul ederse yarın deneyeyim, belki iyi gelir

geçmiş olsun, aman zorlama belini, sıcak tut

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.08.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
7 adet tuzsuz siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle.12.00
1 tabak kiymali bamya yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara 16.00
3 adet kuru kayisi
1 bardak sut

Aksam yemegi 18.30
1 kepce sehriye corbasi
1 tabak pirasa yemegi
Salata
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Su. 3 lt civari

Spor. 40 dk eliptik 160 puan
50 dk t.yuruyus 100 puan
Toplam 260 puan
@gülümse_kaderine

Eliptige binerken 39. Dk da sag pedal kismi ayrildi vida kirildi galiba cok moralim bozuldu Allahtan bosta degildim de bi yerimi kirmadim. Esim bakacak birazdan insallah yapar :(
Allah korumus canim tamir olur ins bu arada sehriyenin yaninda ekmek olmasa daha iyiymis
Menümü yazıp kaçayım
Sabah
1 yumurta
Lor peynir
5 zeytin
Domates
1 wasa
Öğle
2 lahmacun
Salata
Akşam
Sebze suyu
Aslında detoks suyu
2.5 lt su
1.5 saat yürüyüş
@mefkurem senin hevesin başka bahara kalsın:))
Afiyet olsun canim
İyi akşamlar ikinci takımın gönlü güzel yüzü güzel bedeni de güzelliğe doğru giden hatunlari:cicek:

Bugün çok yorucuydu misafirleri gönderip hemen eliptige ciktim ama bacaklarım çok ağrıyor :(

Size accikta dert yanayım benim küçük eltim yaş olarak küçük 20 yaşında ikinciye hamile dünya umrunda değil hiç kötü niyetli değil Allah bilir severim
Ama hiç dikkat etmiyor çocuk Allah'a emanet geçen ağzında sakızla uyutmus bı güzel kızdım niye kiziyorsunuz size ne demez ama pekte tinlamaz rahatlık mi çocukluk mu bilmiyorum
Bugünde çise yengem götürsün dedi
Zeynocum annen götürsün seni görmem doğru doğru değil dedim ama daha anal döneme tam girmedi bilmiyor
kızı götürdüm ki iç çamaşırı yok WC eğitimi başladı ve çocuk çok başarılı zıbın giydirmis ve citcitksri açık direk çekmiş taytinı ustunu çocuğun özel bölgesini taytinı ağı kesmiş
Çok kızdım dedim sen niye bu çocuğa çamaşır giydirmedin
Zibini var
Yavrucum zıbın açık kesmiş taytı çocuğu
Hadi onu boşver tenine batar citcitksri zıbın bezli bebekler için
Gülüyor hiç umrunda değil bide 7 ay sonra ikinci gelecek valla sadece çocuğa üzülüyorum hepten ilgi bitecek
Ay ne çok konuştum icimi dokesim varmış
ne analar var beee ben ustune su sicrasa degistirmeden rahat edemiyorum iste her kadin cocuk dogururda hepsi ana olamaz olayi bu

Selam kızlarr
Menüm
9.30
1 d çavdar
Peynir
Domates

11.00
Elma

14.30
4 yk kuru fasulye
Domates
Ayran

19.00
Tavuk sote
Yoğurt

Su 1.5
Spor 90 dk yürüyüş 180 p @gülümse_kaderine
Kızlar pek uğrayamadm canım sıkkın biraz
Afiyet olsun da ponim sikinti nedir anlat bakam
Menü
Sabah 9:00
40 g peynir
Yeşillik
1 TK tahin pekmez karışım

Öğle(saati hatirlayamiuorum şimdi)
3 YK ıspanak
1 kepçe mantar corbasi

Akşam(19:00)
1 kepçe mercimek çorbası
2 YK salgamli bulgur salatası

Şu:2 lt spor :45 dk eliptik 180 puan @gülümse_kaderine
bulgur ve mercimek bi arada bilemedim

Menüm

Sabah saat baya erkendi hatırlamıyorum
Yarım simit ( 1 saatte yavas yavas çiğneye çiğneye yedim ağzımda o karbonhidratın glikozlarına kadar parçalanıp şekerli tadını hisetrim) off lısaca çok güzeldi
1 dilim peynir

Öğlen (12.00)
1 küçüçük peynir kızartması 1 lokma
1 kase çorba ezogelin

Akşam(18.30)
5 köfte
2 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt

Spor yok
Su 2 lt
hepmi bulgur yediniz yaaa aksam aksam sismeyin sonra

Yarin grs. Iyi geceler
Hayirdir ablamneyin var
Günaydın canımın içleri,

Akşam kuzenim geldi zorla evine götürdü beni, minyatür aile toplantısı yaptık. Masajla, sözle, müzikle, alkolle terapi yaptılar bana. Evet nispeten ruhum daha iyi, gece geldiğimde meditasyon yapayım dedim, ama masajın, alkolün, duşun da etkisiyle 10 dk dan sonra sızmışım. Bilinçaltım da uyumadıysa mesajları almıştır :)

21:00- 23:30 arası 3 viski bardağında limon ve elma dilimli aromalı votka (alkol bağırsak çalıştırıyor dediler, yıllardır içiyorum hiç farketmemiştim ama çalıştırmıyor yalan :D)

3,5 litre su içildi

spor yok
afiyet olsun kafan biraz yerine geldimi iyimisin biraz daha

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
persembeden bildirim yaparim o zaman sabahtan cikcaz oyle bi durumda zaten. Esimde nasil dalga geciyor zaten diline dusmeyegor yani 90 kg da kirilmadi kirilmadi 70 de kirilacagi tuttu. Bamyayi cok severim ya annem sagolsun yapmis dondurucuya atmis gelirken banada getirmis mis gibi bizim tarlalarin yerli mahsulu. Benim planda yarin da pirasa var persembe yola cikmaz evde kalirsam tavuk haslama yapicam. Beynimi de sartlandirdim inecegim kg ya. Bu hafta cok azimliyim artiya cikmak cok hirslandirdi beni.
Ders oldu demek ki o artı tmm canım sana nasıl uyarsa
Bende sevmem su pirinçli yapıyorlar dimi onu diyosun yemek olarak. Hiçç yapmamda tek yaptıgım yumurtalı ıspanak benim. Ama o ıspanakları yıkamak yok mu cok zorrrr. Yıka yıka toprak cıkıyor

Ooo çol güldüm bak şimdi buna :krizz:

Abla yaaa cok kıskanıyorum bende atayım dicem ama sanayi içinde sagdan araba solda sanayi öyle bi yerler neresini atayım ki
Temizlerini al canım köy oszsri ve bazı marketlerde öyle çamurlu olmuyor özellikle bebek ıspanaklar super
Bilmediğindenr dicem ama düzeltmiyor mu sen böyle uyardıkca daha toy annesi fln uyarmazsa düşünememiş olabilir tabi. Ama uyaranıda dinlemeyip gülüp geçiyosa kötü hakketten.

Oo kaptanım sen bu salgamlı bulgur pilavını sevdin sanırım tadı güzelse bende deniyeyim buarada bugday değil miydi o?
Süper valla herkesin beğendiği bı lezzet pratik ve zararsız rengide çok hoş
Menüm

Sabah saat baya erkendi hatırlamıyorum
Yarım simit ( 1 saatte yavas yavas çiğneye çiğneye yedim ağzımda o karbonhidratın glikozlarına kadar parçalanıp şekerli tadını hisetrim) off lısaca çok güzeldi
1 dilim peynir

Öğlen (12.00)
1 küçüçük peynir kızartması 1 lokma
1 kase çorba ezogelin

Akşam(18.30)
5 köfte
2 yk bulgur pilavi
1 kase yoğurt

Spor yok
Su 2 lt
afiyet olsun beğendim

@KöyünDelisi böyle ilgisiz insanlar çok bir tanede benim akraba var senin elti gibi 24 yaşında 3 çocuk var çok yaramazlar büyük çocuk küçük çocuğun ağzına yağ çözücü sıkı yor bunun hiç umrunda değil bı tuhaf yani benim çocuğum azcik düşse aklım çıkıyor ne diyelim Allah akıl fikir versin birde ikinci çocuğu yapmış
Gözüm yerinden çıktı ay ne işi var yağ çözüm çocuğun elinde tövbe yarabbim
Yok bizimki henüz o boyutta değil
Menüm gelsin
Sabah bir dilim ekmek bir yumurta bir dilim peynir 3 zeytin
Öğlen bir tabak pırasa yemeği bir kase yoğurt
Bir tane portakal
Akşam bir tabak yumurtalı ıspanak ve bir bardak ayran içtim

Spor 3mil leslie yapıldı
135 puan @gülümse_kaderine
afiyet olsun bence çok guzel

mutfak dışın da habire yatıp uyuyorum gülüm :))) en güvenli yer mutfak :) bu ara bir huzurluyum sakinim allaha şükür içim rahat zaten 6-7 saat uyanığım onda da anca yemek iş çamaşır serme yapıyorum akşam da yemekteyiz izliyoruz ailecek puanlama zamanı biz yemek yiyoruz sonra ben hemen yatışa geçiyorum 2 saat uyuyup kalkıp çay yapıyorum 12-1 arası geri yatıp uyuyorum uykucu şirin benim yanım da halt etmiş heheheh
ilaçların etkisi hala geçmedi mi abla ay sürekli uyku hali basar insanı

vah vahhh yazık o kız çocuğuna bu kadarda umursamaz olunmaz ki yaaav sen ne desen boş gülüm , kocası güzelce paylayıp kendine getirmezse 2. ci de doğduğun da allaha emanet bebeler
yol abla anlatsam çok uzun kocası önceki sene seni bı daha memlekete götürmuycem demişti mesela ama kime ne kötü biri değil ama gerçekten çocuk çok afedersin çocuk WC öğrendi çocuğa kakasını yaoti büyük eltimde içerde sen çocuğa dalga geçerek sıç..m diye öğret çocuk geldi amcaları var biz varız ben biyaz önce s...m dedi herkes bı durdu dedim sen nasıl öğretirsin böyle birşey ya bu çocuk başkasından duysa kizariz sen annesi bunu dalga olsun diye öğretip amcalarının yanına gönderiyorsun
Mesela memlekete gitti pedleri tuvalete atmış tuvalet tıkanmış açtırıyorlar ki pedler eee kim yaptı küçük elti büyük eltim kaç yıllık gelin hiç olmamış birşey düşün ee ben evdede atıyorum annem öyle dedi demiş heyyy yarabbim yani bizle büyüyor annesi hiçbirsey ogretmemis adaptir vs yok
Ya biz istemeye gittik eve geldik kv ağlıyordu biz kimlere düştük diye
Çok uzun diyorum kötu nsanlar değil ama sadece çok cahil kalmışlar

Yarin grs. Iyi geceler
Gecmedimi hala abla bı iğne yaptirsan
günaydın baby

Günaydınn hanımlar
Sürekli sayfa görüntülenemiyor diyor, mesaj yazamıyorum. Bunun da yazılacağından emin değilim

Günaydın canımın içleri,

3,5 litre su içildi

spor yok

Günaydın inşallah ulaşmıştır beynine
Günaydın kızlar çocuklar test yaparken size bakayım bi dedim. Sabah 2 dilim peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve domates yedim.
Günaydın abla sen test deyince beynim hemen o test yazısını alıp gebelik testi diye algıladı :D
Gunaydin hanimlar nasilsiniz
Günaydın canım sen nasılsın ben grip
Gunaydin saglikli gunler kizlar
Günaydın Zuhal abla
Dunku menum
Sabah7
1d ekmek 1yumurta kirmixi biber az peynir

Ogle12
2yumurta

Aksam 16:30
2d ekmek 2yagda yumurta yogurt

Su2lt
Spor 30dk yuruyus
yumurta günü olmuş Kamile @gülümse_kaderine yi etiketke spora canım boşa gitmesin

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Günaydın kızlar:hopp: bu 1. takım İçin:koptum:
FDA73616-0552-46A2-B2EC-24D68903D7DE.jpeg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar