Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
ayy önce seni okulda hayal ettim, sonra kendimi bankanın ortasında zıplarken hayal ettim hahahaha
maşallah pek hareketli gördüm seni

o kim ya, hastalık hastasıymış peh:hasta:
ayy ilaç içerken sana sıralayacağım kelimeleri unuttum. yine sen haklı çıktın :huhuu:
az önce annem telefonda diyorki, 'seni evlendirsem mi acaba, naz maz hastalık filan kalmaz'... dedim kadın git işine:kptmya:
İns bu hareketliligin sonucunu alabilirim canim
Spor salonundan selamm kızlarr:yes:
Oooooo poniiiii
Geçmiş olsun abla nasılsın şimdi

Dene tuğçe çok faydalı her reglödönemimde yapılması gerekiyo aslında

Eylem menünün altınada tüm sporlarını toptan yaz gözden kaçırabilirim
Ben Kamile canim ama yazarim ins
Senin yazdığını okuduğumda ben de sınıfta yaptım ama 20 tane öğrenciler coştular yaparsın die ama çok zormuş:)
sinifta yapsam cocuklar guler kiiiiiz dusunemedim simdi sinifta benim bikac haylaz var ogretmenim ziplamaya getek yok iki erik dali oynasak zayiflarsiniz der sipalarim goze alamam sinifi ama acayip bitiriyo resmen bacaklari squat ozellikle

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
İns bu hareketliligin sonucunu alabilirim canim

Oooooo poniiiii

Ben Kamile canim ama yazarim ins
sinifta yapsam cocuklar guler kiiiiiz dusunemedim simdi sinifta benim bikac haylaz var ogretmenim ziplamaya getek yok iki erik dali oynasak zayiflarsiniz der sipalarim goze alamam sinifi ama acayip bitiriyo resmen bacaklari squat ozellikle
Ay pardon eylem yazdı sandım :)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu Çarşamba

(09/03/18-/15/03/2018)

esteira.png

@Bgmce = 180 +280+220+260+220
@Massive65 = 80+300
@Ponibon =0+0+0+265+180+260
@tugcess = 140+240+160+240
@KöyünDelisi =0+180+202+180
@gülümse_kaderine =210+0+0+245+215
@Eyledi15 =0+360+60+0+180+120
@Beyazpapatyammm = 0+0+0+135+135
@Swetyy83 =0+0+0+0+90
@Fittekkkmevsim =0+0+0+0+60+70

Son düzenleme:

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Ders oldu demek ki o artı tmm canım sana nasıl uyarsa

Temizlerini al canım köy oszsri ve bazı marketlerde öyle çamurlu olmuyor özellikle bebek ıspanaklar super

Süper valla herkesin beğendiği bı lezzet pratik ve zararsız rengide çok hoş
afiyet olsun beğendim

Gözüm yerinden çıktı ay ne işi var yağ çözüm çocuğun elinde tövbe yarabbim
Yok bizimki henüz o boyutta değil
afiyet olsun bence çok guzel

ilaçların etkisi hala geçmedi mi abla ay sürekli uyku hali basar insanı

yol abla anlatsam çok uzun kocası önceki sene seni bı daha memlekete götürmuycem demişti mesela ama kime ne kötü biri değil ama gerçekten çocuk çok afedersin çocuk WC öğrendi çocuğa kakasını yaoti büyük eltimde içerde sen çocuğa dalga geçerek sıç..m diye öğret çocuk geldi amcaları var biz varız ben biyaz önce s...m dedi herkes bı durdu dedim sen nasıl öğretirsin böyle birşey ya bu çocuk başkasından duysa kizariz sen annesi bunu dalga olsun diye öğretip amcalarının yanına gönderiyorsun
Mesela memlekete gitti pedleri tuvalete atmış tuvalet tıkanmış açtırıyorlar ki pedler eee kim yaptı küçük elti büyük eltim kaç yıllık gelin hiç olmamış birşey düşün ee ben evdede atıyorum annem öyle dedi demiş heyyy yarabbim yani bizle büyüyor annesi hiçbirsey ogretmemis adaptir vs yok
Ya biz istemeye gittik eve geldik kv ağlıyordu biz kimlere düştük diye
Çok uzun diyorum kötu nsanlar değil ama sadece çok cahil kalmışlar

Gecmedimi hala abla bı iğne yaptirsan
günaydın baby

Günaydın inşallah ulaşmıştır beynine

Günaydın abla sen test deyince beynim hemen o test yazısını alıp gebelik testi diye algıladı :D

Günaydın canım sen nasılsın ben grip

Günaydın Zuhal abla
yumurta günü olmuş Kamile @gülümse_kaderine yi etiketke spora canım boşa gitmesin
Ay bahar dağdamı yaşıyor ped wcye atılırmı senin elti bu rahatlığıyla 4-5 çocuk doğurur işiniz var cidden
Ben oğluma kaka bile dedirmiyorum büyükçiş de diye ısrar ederim 6 yaşında yemekte bıçak kullanmayı kadınlara karşı kibar olmayı mesela kapımı açtırıyorum yer vermesi gerektiğini sofra adabı en Önemlisi centilmen olması için elimden geleni yapıyorum
Hep derim ilkokullarda ahlak ve görgü kuralları diye bir ders verilmeli görgü kuralları aileden çocukluktan geliyor maalesef cahil ebeveyn maharetmiş gibi bide cahilliğini çocuğuna aktarıyor bununla övünüyor nesilden nesile geçiyor

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Cocuk egitimi konusunda biraz okuyup kendini gelistirse
uyumak ve tvdeki kadın programı varken çok zor o iş :D

ayy önce seni okulda hayal ettim, sonra kendimi bankanın ortasında zıplarken hayal ettim hahahaha
maşallah pek hareketli gördüm seni

o kim ya, hastalık hastasıymış peh:hasta:
ayy ilaç içerken sana sıralayacağım kelimeleri unuttum. yine sen haklı çıktın :huhuu:
az önce annem telefonda diyorki, 'seni evlendirsem mi acaba, naz maz hastalık filan kalmaz'... dedim kadın git işine:kptmya:
Aklın yolu bir :D
Tatlım ben listede kendimi çok zorluyorum. Biraz sabit kalıp yavaş yavaş 60 ulaşmaya çalışacam. Free daha iyi benim için:lili:
Nasıl rahat edersen canım
Spor salonundan selamm kızlarr:yes:
Ooo Poni harekete gecmissin
İyi akşamlar gelemedim bugün kızlar
Eşimin teyzesinden kötü bi haber aldık karaciğer kanseriymiş 3. Evrede günüm nasıl geçti ben bile anlamadım :(
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Menüm
Sabah 3 kaşık yulafla yarım elma bol tarçınlı 1 subardağı süt puding
Filtre kahve

Öğlen yok
5-6 fıstık
Akşam 19
Somon salata 2 dl ekmek
Spor yok
Su 1.5 ancadır
şu az olmuş menü güzel

Menüm
Sabah
Kahvaltı
Öğle yok
Akşam
Tavuk ızgara salata
1 saat bisiklet bindim ilk olduğu için çok zorlandım.
Zamanla daha iyi olur abla
Baya aç kalmışsın iyi dayanmışsın eylem
Kondisyon bisikleti ile aynı puanlayımmı bahar @KöyünDelisi
şimdilik o şekilde hesapla canımda onlara bı düzen getirelim bölgesellerde de

Ay bahar dağdamı yaşıyor ped wcye atılırmı senin elti bu rahatlığıyla 4-5 çocuk doğurur işiniz var cidden
Ben oğluma kaka bile dedirmiyorum büyükçiş de diye ısrar ederim 6 yaşında yemekte bıçak kullanmayı kadınlara karşı kibar olmayı mesela kapımı açtırıyorum yer vermesi gerektiğini sofra adabı en Önemlisi centilmen olması için elimden geleni yapıyorum
Hep derim ilkokullarda ahlak ve görgü kuralları diye bir ders verilmeli görgü kuralları aileden çocukluktan geliyor maalesef cahil ebeveyn maharetmiş gibi bide cahilliğini çocuğuna aktarıyor bununla övünüyor nesilden nesile geçiyor
Valla Yasemin daha neler var anlatsam bak çok hamarattir ilgisizliği sevgisizlik değil yani kendi çocuk daha hani evlenmeleri çocuk dogurmakla olmuyor bu iş diyorum ya 4 tane diyor dalga geçiyoruz artık kaynims sen bundan gizli korun diye :D ama çok cahil cokkkk anlatılmaz yaşanır

Bende attım fotoğrafımı tospik olan benim bilin bakalim hangisiyim??
abla saçlarını mi kestirdin

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
uyumak ve tvdeki kadın programı varken çok zor o iş :D

Aklın yolu bir :D

Nasıl rahat edersen canım

Ooo Poni harekete gecmissin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
şu az olmuş menü güzel

Zamanla daha iyi olur abla
şimdilik o şekilde hesapla canımda onlara bı düzen getirelim bölgesellerde de

Valla Yasemin daha neler var anlatsam bak çok hamarattir ilgisizliği sevgisizlik değil yani kendi çocuk daha hani evlenmeleri çocuk dogurmakla olmuyor bu iş diyorum ya 4 tane diyor dalga geçiyoruz artık kaynims sen bundan gizli korun diye :D ama çok cahil cokkkk anlatılmaz yaşanır

abla saçlarını mi kestirdin
Kız hangisiyim bildin mi

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
İyi akşamlar gelemedim bugün kızlar
Eşimin teyzesinden kötü bi haber aldık karaciğer kanseriymiş 3. Evrede günüm nasıl geçti ben bile anlamadım :(
Allah sifa versin yakin cevremde benimde var karaciger kanseri cok zor Rabbim ailesine sabirlar versin.metastaz yapmis mi peki baska organlara
Menüm
Sabah 3 kaşık yulafla yarım elma bol tarçınlı 1 subardağı süt puding
Filtre kahve

Öğlen yok
5-6 fıstık
Akşam 19
Somon salata 2 dl ekmek
Spor yok
Su 1.5 ancadır
Ogle olsa iyi olacakmis ama bugunluk normal afiyet olsun
Menüm
Sabah
Kahvaltı
Öğle yok
Akşam
Tavuk ızgara salata
1 saat bisiklet bindim ilk olduğu için çok zorlandım.
Abla sen niye yemedin ogle yemegi su da yok galiba yine :)
bence en ortadaki :D

Bgmce

Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti.08.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 adet tuzsuz siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle.12.30
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

Ara 16.30
1 adet elma
1 bardak sut

Aksam yemegi 18.30
1 kepce yayla corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Yarim dilim tb ekmegi

Su. 2.5 lt

Spor. 45 dk eliptik 180 puan
20 dk t.yuruyus 40 puan
Toplam 220 puan
@gülümse_kaderine

Bgmce

Tepki
1.412
Kizlar ben yarin sabah erkenden 6 gibi filan yola cikacagim. Bi kac gun fazla aktif olamayabilirim firsat buldukca ugrarim yine. @KöyünDelisi sabah tartilir ozelden atarim sana ama aksilik olmazsa cuma sabah yola cikip 10 11 gibi evde olmayi planliyoruz esimin isler yogun gelmesi gerekiyormus. Yetisebilirsek cuma yine normal bildirimimi yaparim. Bu hafta hergun spor yaptim cok umutluyum yememe de cok dikkat ettim insallah odem filan olmaz yolculuk nedeni ile.

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Kizlar ben yarin sabah erkenden 6 gibi filan yola cikacagim. Bi kac gun fazla aktif olamayabilirim firsat buldukca ugrarim yine. @KöyünDelisi sabah tartilir ozelden atarim sana ama aksilik olmazsa cuma sabah yola cikip 10 11 gibi evde olmayi planliyoruz esimin isler yogun gelmesi gerekiyormus. Yetisebilirsek cuma yine normal bildirimimi yaparim. Bu hafta hergun spor yaptim cok umutluyum yememe de cok dikkat ettim insallah odem filan olmaz yolculuk nedeni ile.
Iyi yolculuklar cnm sanada bi degisiklik olur

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Allah sifa versin yakin cevremde benimde var karaciger kanseri cok zor Rabbim ailesine sabirlar versin.metastaz yapmis mi peki baska organlara

Ogle olsa iyi olacakmis ama bugunluk normal afiyet olsun

Abla sen niye yemedin ogle yemegi su da yok galiba yine :)
bence en ortadaki :D
Daha yeni öğrendiler canım araştırıyorlarmış akciğerden şüpheleniyorlar sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar