Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
bile yaptım ben ondan :)

Cokomik ne kız :sopa:
İnsan ziplamalarima kıyamaz :sopa:
Kamile 856 cinkez söylüyorum menü sonunda spor varsa @gülümse_kaderine yi yasemini etiketle :teyzos:
Vay vay vay :huri:

İyi yolculuklar canım yorucu olacak sizin için günlük gidip gelme gibi ama değişiklik olur :tatlim:

Emzirme de extra spor tabi bol bolllll:tatlim::ninni:

Sağol dilosum boğazım fena ya sürekli ılık seyler içme peşindeyim ama gakkjnk vereyim vücudum çok direndi :teyzos:
ooo Ayça su içip spor yapmışsın :tatlim:

gunaydinnn o halde:papatya:
acele yaziyorum ondan unutuyirum canim simdi ekledim

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Selam gözlerim kpanıyor bugün
Menüm
10.00
Çavdar ekm
Peynir
Domates
Yumurta

16.00
1 kase mercimek çorbası
2 lokma etli ekmek

20.00
4 yk yoğurt

Su 2
Spor 260 puan @gülümse_kaderine

Günaydın herkese dün akşam 9 buçukta menümü yazarkn uyuyakalmışım :)
Bugün 78i gördüm çok mutluyum -kop
Salonda 1.5 saat spor okul diyet kızımı yanımda götürmem filan pilimi bitirdi sanırım çok yorgundum namazımı bile kılamadm o kadar yani.
Bugün 78.8i görünce dirildim ama :zipla:
Ooo Poni çok sevindim superrr ben hizlanayim o vakit pesime düştün hissi geldi :hoop:
@mefkurem abla senin neyin vardı soramadım o gün
@Bgmce iyi yolculuklar
@Eyledi15 sevecen bi yüzün var abla kilo konusunda da güzel veriyosn isteyince çıtı pıtı herkesin içinde oturduğunu hayal et
@KöyünDelisi sen napıyon kaptan ne var ne yok
@tugcess psikoloğa gidiyo musn canım sen
@gülümse_kaderine senin dişler nasıl oldu cnm
Hastayım canım başka birseybyok

Gunaydinlar bu arada bahardan fircayi yiyince gunaydinda diyemedim:krktm::bayrak:
:haha: günaydın :asikk:
Günaydin kizlarr bugun neler yiyorsunuz bakayimmm hanimis
:hamarat: browni pasta börek yiyoz siz

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
617E94C0-A990-485F-AC2C-2DF78B4C876E.jpeg

Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
masal anlattım şarkı söylediler temiz temiz mis gibi haha haha

Eyledi15

Daimi Üye
Tepki
452
Ekli dosyayı görüntüle 22143
Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
Çok güzel olmuşlar çok beğendim ben

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
@Swetyy83 bende artiyi kapatma çalışmalarındayim yarın detoks patlatıp eksiye düşmeye planliyplan
Ne detoksu canım ben dün maydonozu çay gibi demleyip içtim. İçinede limon sıktım baya işe yaradı. Ama hala artıdayım. Diyeti bırakınca insan çabuk alıyor ama artının çoğu gitti çok şükür

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Ekli dosyayı görüntüle 22143
Canım bunları senmi yaptın hazırmı aldın çok güzel görünüyor tam çocuklar İçin eline sağlık

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Ne detoksu canım ben dün maydonozu çay gibi demleyip içtim. İçinede limon sıktım baya işe yaradı. Ama hala artıdayım. Diyeti bırakınca insan çabuk alıyor ama artının çoğu gitti çok şükür
Yumurta detoksu yapiyim dedim bende..

Hedefe ulaşınca hedef kiloda kalma çalışmaları kilo vermekten daha zor vucud o kilolara alışması için 3,4 ay diyet modundan çıkmamak lazım bence

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Zuhal nasıl şişmanım ama canım sıkılıyor çok. Hele akşam baktım çekilen fotoğraflara valla dev gibiyim çok üzüldüm.
Kuzum niye uzuluyosun
1 gunde keske dal gibi olabilsek ama olmuyor
Aci gerçekler :)
Bu yola girdik baslangici yaptik
Hep beraber gun gun incelecez ins.
Sadece sabir ve zamana ihtiyacimiz var

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Günaydın herkese dün akşam 9 buçukta menümü yazarkn uyuyakalmışım :)
Bugün 78i gördüm çok mutluyum -kop
Salonda 1.5 saat spor okul diyet kızımı yanımda götürmem filan pilimi bitirdi sanırım çok yorgundum namazımı bile kılamadm o kadar yani.
Bugün 78.8i görünce dirildim ama :zipla:
Ohhh guzel haber gelmis
Bidaha yukari cikma artik

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar