Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Ekli dosyayı görüntüle 22143
Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
masal anlattım şarkı söylediler temiz temiz mis gibi haha haha
cok guzel olmuslar ikramlarin ay biz sinifta hergun oyleyiz ilkokulda bile heryer rezalet oluyor ufacik bi etkinlik olsa bi uzum dagitiliyor okulda o zaman bile doken sacanin haddi hesabi yok ah ah

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Ooo Poni çok sevindim superrr ben hizlanayim o vakit pesime düştün hissi geldi :hoop:

Hastayım canım başka birseybyok

:haha: günaydın :asikk:
:hamarat: browni pasta börek yiyoz siz
Aa çok geçmiş olsn.hastalık ne kadar çok oldu bu sene

Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
Çok güzel olmuş hepside eline sağlık. Etkinlk yapınca sürekli kirleniyo sınıf bnmkiler alıştılar düzenime kim bişey dökerse hemen kagıt havlu ıslak mendil alıp siler
Belim tutulmustu cnm hala da devam ediyor
Ay sana da geçmiş olsun abla sporddn dolayı mı oldu

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
Yumurta detoksu yapiyim dedim bende..

Hedefe ulaşınca hedef kiloda kalma çalışmaları kilo vermekten daha zor vucud o kilolara alışması için 3,4 ay diyet modundan çıkmamak lazım bence
Yumurta detoksu işe yaradımı canım aynen kilo korumak çok zor ilk başlarda kaçamaklarda çok kilo almıyordum şimdi hemen alıyorum. Reglde az kaldı aşırı tatlı canım istiyor evde çikolata şeker gördüğümde hiç dayanamıyorum

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024
Kuzum niye uzuluyosun
1 gunde keske dal gibi olabilsek ama olmuyor
Aci gerçekler :)
Bu yola girdik baslangici yaptik
Hep beraber gun gun incelecez ins.
Sadece sabir ve zamana ihtiyacimiz var
Vede yolumuzdan dönmemek için çok çok kararlı olmak bugün okadar gezince nasıl acıktık şeytan dedi ye kızlarla bı hamburger kola şekerin düştü malum:)
Ama yok dedim artık geri adım yok yoldan çıkmak yok hep ileri o karin dışarda sağlıklı şeylerle de doymasini öğrenecek ve tavuklu salata söyleyerek hem karnımı doyurdum hem rakiplerimin sevinmesine izin vermedim:)

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Zuhal nasıl şişmanım ama canım sıkılıyor çok. Hele akşam baktım çekilen fotoğraflara valla dev gibiyim çok üzüldüm.

Canim bundan öncesinde bende öyleydm resim cekilmekten kacardm resmen aynada kendmi öyle görmezdm ama resimlerde felaket cikardm smdide öyle aynada sanki hala ayniyim ama resimlerden anliyorm. Azimle devam et sende görüceksin farki hem cok güzel verdin simdiye kadar, varsa ilk baslangictan resim simdiyle karsilasdir farki görünce motive olursun :)

Ooo Poni çok sevindim superrr ben hizlanayim o vakit pesime düştün hissi geldi :hoop:

Hastayım canım başka birseybyok

:haha: günaydın :asikk:
:hamarat: browni pasta börek yiyoz siz

yaa tabi tabi :sopa: bizde yaş pasta yiyoz yenmiiii

Kabak yiyoz
Siz triliçe su böreği sanırım haha

Yarin görürüsezz kim ne yemis :teyzos::zipla:

Ayy süper görnuyo cnm masallah hamaratsin :utangac:

Bugün biraz rahatsizim ben sabah yumurta yedim bir tane öğlen de salata yedim o kadar ama şu içtim bugün 1.5 lt

Cok az olmus canim ama detoks olarak 1 günlük olabillir sanirim, neyin var cnm ?

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Selam hanimlar ben daha yebi uyandim bgn midem cok agridi. Surekli istifra ettim hap ictim onu bile tutamadim midemde en son hastaneye gittim bi igne yedim sonrada uyumusum. Simdi daha iyiyum sanirim ulserim azdi yine yarin sabahtan doktora gitmem lazim

Menume gelince sabah 2 yumurtadan onlet zeytin fln yedim ama oglende salata yedim ama bisi kalmadi simdi birazcik beyaz ekmekle peynir yemek zorundayim. Su yok dencek kadar az cunku icinde su daha fena oluyorum

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Selam hanimlar ben daha yebi uyandim bgn midem cok agridi. Surekli istifra ettim hap ictim onu bile tutamadim midemde en son hastaneye gittim bi igne yedim sonrada uyumusum. Simdi daha iyiyum sanirim ulserim azdi yine yarin sabahtan doktora gitmem lazim

Menume gelince sabah 2 yumurtadan onlet zeytin fln yedim ama oglende salata yedim ama bisi kalmadi simdi birazcik beyaz ekmekle peynir yemek zorundayim. Su yok dencek kadar az cunku icinde su daha fena oluyorum
Çok geçmiş olsun canım
Serum takmadılar mı

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu Perşembe

(09/03/18-/15/03/2018)

esteira.png

@Bgmce = 180 +280+220+260+220
@Massive65 = 80+300+120
@Ponibon =0+0+0+265+180+260+230
@tugcess = 140+240+160+240
@KöyünDelisi =0+180+202+180
@gülümse_kaderine =210+0+0+245+215
@Eyledi15 =0+360+60+0+180+120
@Beyazpapatyammm = 0+0+0+135+135
@Swetyy83 =0+0+0+0+90
@Fittekkkmevsim =0+0+0+0+60+70+60

Son düzenleme:

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Haftalık Spor Paylaşım Tablosu Perşembe

(09/03/18-/15/03/2018)

esteira.png

@Bgmce = 180 +280+220+260+220
@Massive65 = 80+300
@Ponibon =0+0+0+265+180+260+230
@tugcess = 140+240+160+240
@KöyünDelisi =0+180+202+180
@gülümse_kaderine =210+0+0+245+215
@Eyledi15 =0+360+60+0+180+120
@Beyazpapatyammm = 0+0+0+135+135
@Swetyy83 =0+0+0+0+90
@Fittekkkmevsim =0+0+0+0+60+70+60
Eline sağlıkk yasemin. @Bgmce naptn yaa sporun gözüne gözüne vurdun bu hafta :)

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Allah korumus canim tamir olur ins bu arada sehriyenin yaninda ekmek olmasa daha iyiymis

Afiyet olsun canim
ne analar var beee ben ustune su sicrasa degistirmeden rahat edemiyorum iste her kadin cocuk dogururda hepsi ana olamaz olayi bu

Afiyet olsun da ponim sikinti nedir anlat bakam
bulgur ve mercimek bi arada bilemedim

hepmi bulgur yediniz yaaa aksam aksam sismeyin sonra

Hayirdir ablamneyin var
afiyet olsun kafan biraz yerine geldimi iyimisin biraz daha

Aslinda et tuketmedigin zamanlar gunluk alman gereken elzem proteinleri tamamlayabilmek icin bakliyat + tahik birlikte tuketmen oneriliyor o yuzden mercimek bakliyat bulgurda tahil oldugu icin birlikte tuketilse sorun olmaz ama olcusu onemli tabi.

Ders oldu demek ki o artı tmm canım sana nasıl uyarsa

Temizlerini al canım köy oszsri ve bazı marketlerde öyle çamurlu olmuyor özellikle bebek ıspanaklar super

Süper valla herkesin beğendiği bı lezzet pratik ve zararsız rengide çok hoş
afiyet olsun beğendim

Gözüm yerinden çıktı ay ne işi var yağ çözüm çocuğun elinde tövbe yarabbim
Yok bizimki henüz o boyutta değil
afiyet olsun bence çok guzel

ilaçların etkisi hala geçmedi mi abla ay sürekli uyku hali basar insanı

yol abla anlatsam çok uzun kocası önceki sene seni bı daha memlekete götürmuycem demişti mesela ama kime ne kötü biri değil ama gerçekten çocuk çok afedersin çocuk WC öğrendi çocuğa kakasını yaoti büyük eltimde içerde sen çocuğa dalga geçerek sıç..m diye öğret çocuk geldi amcaları var biz varız ben biyaz önce s...m dedi herkes bı durdu dedim sen nasıl öğretirsin böyle birşey ya bu çocuk başkasından duysa kizariz sen annesi bunu dalga olsun diye öğretip amcalarının yanına gönderiyorsun
Mesela memlekete gitti pedleri tuvalete atmış tuvalet tıkanmış açtırıyorlar ki pedler eee kim yaptı küçük elti büyük eltim kaç yıllık gelin hiç olmamış birşey düşün ee ben evdede atıyorum annem öyle dedi demiş heyyy yarabbim yani bizle büyüyor annesi hiçbirsey ogretmemis adaptir vs yok
Ya biz istemeye gittik eve geldik kv ağlıyordu biz kimlere düştük diye
Çok uzun diyorum kötu nsanlar değil ama sadece çok cahil kalmışlar

Gecmedimi hala abla bı iğne yaptirsan
günaydın baby

Günaydın inşallah ulaşmıştır beynine

Günaydın abla sen test deyince beynim hemen o test yazısını alıp gebelik testi diye algıladı :D

Günaydın canım sen nasılsın ben grip

Günaydın Zuhal abla
yumurta günü olmuş Kamile @gülümse_kaderine yi etiketke spora canım boşa gitmesin

Off kaptanim bende dun heves ettim anacim getirdiydi ispanak dedim bozulmadan pisireyim yika yika maf oldum. Koyden olunca dedigin gb cok toprakli oluyir marketten aldigim daha temiz oluyormus. Gerci pisirdim dolapta kaldi yiyemedimde. Yarina toparlarsam biraz yarin yerim ins. Senin eltide nerde yasamis yaaa wc ped atip tikanmicagini nasil dusunur. Benimde yakin zamanda kuze im evlendi onlarin ailede garip nisana gittik hos geldiniz yok dilimiz damagimiz kurumus su vereni yok buyryb iturun diyeb yok garipti. Sonra dugune onlar bize geldi o kadar kalabalik ki igne atsan yere dusmez ben ordan oraya kosturuyorum bana habire cay demletiyor 3 kere cay demledim. Bide cay veriyorum limonsuz mu veriyirsub nasil adetiniz var diyip cikliyor bana. Iste kim nerde nasil yetisiyirsa

Tunaydin herkese canlar sabah kahvaltıya annemler geldi kız kardeşimle şimdi oturuyoruz siz nasılsınız benim grip biraz artışa geçti vücut kırgın
Gecmis olsunnn kaptanim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar