Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Iyi aksamlar kizlar. Bugun pek gelmeye firsatim olmadi cok kosturmacali bir gundu cok yorulduk simdide Afyonda gorumcemin yanindayiz kizi uyuturkrn bir bakayim size dedim. Bu gece burda kalacagiz yarin sabah yine erkenden yola cikacagiz. Ogle gibi evde olurum insallah yarina gorusuruz simdiden herkese bol eksiler

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
bile yaptım ben ondan :)

Cokomik ne kız :sopa:
İnsan ziplamalarima kıyamaz :sopa:
Kamile 856 cinkez söylüyorum menü sonunda spor varsa @gülümse_kaderine yi yasemini etiketle :teyzos:
Vay vay vay :huri:

İyi yolculuklar canım yorucu olacak sizin için günlük gidip gelme gibi ama değişiklik olur :tatlim:

Emzirme de extra spor tabi bol bolllll:tatlim::ninni:

Sağol dilosum boğazım fena ya sürekli ılık seyler içme peşindeyim ama gakkjnk vereyim vücudum çok direndi :teyzos:
ooo Ayça su içip spor yapmışsın :tatlim:

gunaydinnn o halde:papatya:

Yaptim kaptan yapmam mi baktin spor yarismasi varmis toto buyutme hadi kalk dedim kendi kendime hatta bugunde yaptim sabahtan ama hasta olmasydim daha guzel olcakti hersey

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Ekli dosyayı görüntüle 22143
Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
masal anlattım şarkı söylediler temiz temiz mis gibi haha haha

Vavvv harikasin eline emegine saglik ne kadar guzel olmuar oyle.

Bugün biraz rahatsizim ben sabah yumurta yedim bir tane öğlen de salata yedim o kadar ama şu içtim bugün 1.5 lt
Senin neyin var ablam?

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Iyi aksamlar kizlar. Bugun pek gelmeye firsatim olmadi cok kosturmacali bir gundu cok yorulduk simdide Afyonda gorumcemin yanindayiz kizi uyuturkrn bir bakayim size dedim. Bu gece burda kalacagiz yarin sabah yine erkenden yola cikacagiz. Ogle gibi evde olurum insallah yarina gorusuruz simdiden herkese bol eksiler
Aa memleketimde misin özledim haa

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Yumurta detoksu işe yaradımı canım aynen kilo korumak çok zor ilk başlarda kaçamaklarda çok kilo almıyordum şimdi hemen alıyorum. Reglde az kaldı aşırı tatlı canım istiyor evde çikolata şeker gördüğümde hiç dayanamıyorum

Ayy bende bende bu ara o kadar canim tatli seyler istiyor ki anlatamamm

Çok geçmiş olsun canım
Serum takmadılar mı

Takmadilar canim ya igne vurdu orda gozetime aldi yattim biraz toplarlaninca ciktim. 2 kez hap ictim sonra istifra ile cikardim. Onu yapmadan gitsem doktora iyidi.

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Canlarım herkese merhaba
Ani bir kararla şehir içi bir şubeye geçici göreve verildim. Akşam ve hafta sonu mesaim de olacam. Wc gitmeye bile vakit bulamadım bugün, 2 hafta çok sık gelemicem, belki günde 1 kere halini sorarım ama cevabını bile okuyamam.
Yemekler çok sorunlu, neyseki wc problemimden dolayı iştahsızım.
Kendinize iyi bakın lütfen hepinizi çok seviyorum
Sabahın köründe ya da gece yarısı bir şekilde tartı bildiriminde bulunacağım

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Selam hanimlar ben daha yebi uyandim bgn midem cok agridi. Surekli istifra ettim hap ictim onu bile tutamadim midemde en son hastaneye gittim bi igne yedim sonrada uyumusum. Simdi daha iyiyum sanirim ulserim azdi yine yarin sabahtan doktora gitmem lazim

Menume gelince sabah 2 yumurtadan onlet zeytin fln yedim ama oglende salata yedim ama bisi kalmadi simdi birazcik beyaz ekmekle peynir yemek zorundayim. Su yok dencek kadar az cunku icinde su daha fena oluyorum

Cok gecmis olsun ya bu mide ülseri cok kötu birsey bi ara esimdede vardi tam ülsermi tani konulmadi ama cok cekti mideden yani. Allah kolaylik versin cnm insallah cabuk gecer ihmal etme

Canlarım herkese merhaba
Ani bir kararla şehir içi bir şubeye geçici göreve verildim. Akşam ve hafta sonu mesaim de olacam. Wc gitmeye bile vakit bulamadım bugün, 2 hafta çok sık gelemicem, belki günde 1 kere halini sorarım ama cevabını bile okuyamam.

Anaam nolmus öyle cnm baya yogun olucaksin sanirim. Özletmw kwndni gene ne yaptn nasil gecti yaz zaman buldukca. Kiz tugce su wc problemin bi cözülmedi ya onada anlam veremiyorm neler neler denedin.

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
sana da geçmiş olsun abla sporddn dolayı mı oldu
Sagolasin cnm yok aniden oldu

Vede yolumuzdan dönmemek için çok çok kararlı olmak bugün okadar gezince nasıl acıktık şeytan dedi ye kızlarla bı hamburger kola şekerin düştü malum:)
Ama yok dedim artık geri adım yok yoldan çıkmak yok hep ileri o karin dışarda sağlıklı şeylerle de doymasini öğrenecek ve tavuklu salata söyleyerek hem karnımı doyurdum hem rakiplerimin sevinmesine izin vermedim:)
efferim azimli cekirgem :)
Iki turlude doyuluyor
Sagliklisini tercih edersek kazanan biz oluyoruz

Canim bundan öncesinde bende öyleydm resim cekilmekten kacardm resmen aynada kendmi öyle görmezdm ama resimlerde felaket cikardm smdide öyle aynada sanki hala ayniyim ama resimlerden anliyorm. Azimle devam et sende görüceksin farki hem cok güzel verdin simdiye kadar, varsa ilk baslangictan resim simdiyle karsilasdir farki görünce motive
ayni bende oyleydim pinar
120 kiloyken bile kendimi cok sisman gornezdim resimlerdeki baska biri gibi gelirdi

Selam hanimlar ben daha yebi uyandim bgn midem cok agridi. Surekli istifra ettim hap ictim onu bile tutamadim midemde en son hastaneye gittim bi igne yedim sonrada uyumusum. Simdi daha iyiyum sanirim ulserim azdi yine yarin sabahtan doktora gitmem lazim

Menume gelince sabah 2 yumurtadan onlet zeytin fln yedim ama oglende salata yedim ama bisi kalmadi simdi birazcik beyaz ekmekle peynir yemek zorundayim. Su yok dencek kadar az cunku icinde su daha fena oluyorum
cok gecmis olsun cnm strestenmi oldu acaba

Canlarım herkese merhaba
kolay velsin tugcem
Ozleneceksin :)

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Ekli dosyayı görüntüle 22143
Kızlar bugün küçüğün okulunda anne çocuk etkinliği vardı miniklere ikramlar hazırladım çok sevimli şeker çocuklar çok eğlendik gıda boyası ve süt ile ebru sanatı yaptık ama heryer battı öğretmen olur böyle şeyler dedikçe krize girdim elime ıslak mendili aldım başladım boyaları silmeye sütü dökenimi ararsınız boyaları her yere bulaştıranımı çok komikler en sonunda bi son verdik yeter bu kadar dedim gelin size masal anlatayım en temizi dedim haha
masal anlattım şarkı söylediler temiz temiz mis gibi haha haha
Maşallah hamarat hatun ama şu titiz anneleri hiç sevmiyorum benim gibi bir annenin de aşırı titiz oğlu var ya :acpsnr: karına yazık oğlum diyorum hem titiz hem duzen takıntısı var :koptum:
Ne detoksu canım ben dün maydonozu çay gibi demleyip içtim. İçinede limon sıktım baya işe yaradı. Ama hala artıdayım. Diyeti bırakınca insan çabuk alıyor ama artının çoğu gitti çok şükür
Yumurta greyfurt canım hani ben yapıyordum ya :ckkmk:
cok guzel olmuslar ikramlarin ay biz sinifta hergun oyleyiz ilkokulda bile heryer rezalet oluyor ufacik bi etkinlik olsa bi uzum dagitiliyor okulda o zaman bile doken sacanin haddi hesabi yok ah ah
Ay büyük şehirdeki hadsiz liselilerin yerine miniklere can kurban
Küçük şehirlerde durum farklı saygı farkı bağırıyor resmen
Selamm kızlar. Bugün eşimn boş günüydü kızımla evde kaldılar bende okuldn sonra spor salonuna gittim direk. Şu an pertim gene :naslyni:
masallah ponicim

İyi aksamlar canlar menum
Sabah7
1d ekmek
Az peynir domates salatalik kirmizi biber maydonoz

Ogle12
2yumurta

Aksam17
3yk bulgur pilavi
Salata 1 kase corba
Az yogurt
Su 2lt
Spor 30dk yuruyus
@gülümse_kaderine
perşembe için uygun menü

Menüm
10 00
1 d çavdar
Peynir
Domates

13.00
2 ceviz
Elma
Yer elması

16.00
1 kase mercimek çorbası
4 yk yoğurt
Marul

19.00
4 yk tavuk
Ayran
Salata

Su 2
Spor 230 @gülümse_kaderine
Maşallah maşallah :harika:

Haydiii geçmiş olsun canım
@KöyünDelisi bahar nerdesin bu sessizlik hayra alamet değil iyileşemedinmi
Yoksa kaçamak kaçışlarımı
Geldim ama geç moralim bozuk biraz kafam karışık
Aslinda et tuketmedigin zamanlar gunluk alman gereken elzem proteinleri tamamlayabilmek icin bakliyat + tahik birlikte tuketmen oneriliyor o yuzden mercimek bakliyat bulgurda tahil oldugu icin birlikte tuketilse sorun olmaz ama olcusu onemli tabi.

Off kaptanim bende dun heves ettim anacim getirdiydi ispanak dedim bozulmadan pisireyim yika yika maf oldum. Koyden olunca dedigin gb cok toprakli oluyir marketten aldigim daha temiz oluyormus. Gerci pisirdim dolapta kaldi yiyemedimde. Yarina toparlarsam biraz yarin yerim ins. Senin eltide nerde yasamis yaaa wc ped atip tikanmicagini nasil dusunur. Benimde yakin zamanda kuze im evlendi onlarin ailede garip nisana gittik hos geldiniz yok dilimiz damagimiz kurumus su vereni yok buyryb iturun diyeb yok garipti. Sonra dugune onlar bize geldi o kadar kalabalik ki igne atsan yere dusmez ben ordan oraya kosturuyorum bana habire cay demletiyor 3 kere cay demledim. Bide cay veriyorum limonsuz mu veriyirsub nasil adetiniz var diyip cikliyor bana. Iste kim nerde nasil yetisiyirsa

Gecmis olsunnn kaptanim.
Canım önce suda ıslat biraz çamuru çıksın dök yıka sonra tekrar ıslat sirke ekle dursun yıka daha kolay olur
Hadi şimdiden iyi yolculuklar canım
Yaptim kaptan yapmam mi baktin spor yarismasi varmis toto buyutme hadi kalk dedim kendi kendime hatta bugunde yaptim sabahtan ama hasta olmasydim daha guzel olcakti hersey
Hastayken yapmasanda olurdu kız
Canlarım herkese merhaba
Aaa sebep ne Tuğçe dava ile ilgili mi
@KöyünDelisi bahar biraz hafifledimi cnm grip
grip aynı abla

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
İyi geceler herkese uyumuştur tabi grip aynı sesim gitti extra akşam üstü gittik birer iğne birer de serum yedik eşimle ben
Sonra yemeği dışarda yedik malesef eve gel kuzey derken ben bu saati buldum

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Ne oldu cnm hayirdir
Abla biliyorsun benim eş yilda bir araç değiştirir yine dün aradi arabayı satıyorum diye heee sat dedim güldüm yani hiç ortada yoktu çünkü meğer bunlar babam eniştem eşim ayarlamislar
Babam aracını enişteme satacakmis kendisi kredi çekip 0 araç alacakmis kaporasini vermiş servise eniştemde aracını satmış ptesi babamın aracı devir alacak
Normalde babamla benimki anlaşmışlar babamın aracı biz alalım diye ama eniştemde a ee iki senedir satarsan biz alırız diyordum deyince eşim ben her türlü bulurum onlara ver bana ayrım yapıyorsun sanmasinlar demiş
Eee sonuç bizim araç bu durumda niye satıldı yani tek kelime mantıklı yanı yok
Şimdi durup dururken kredi çekecek biliyorum şuan ki fiyatın 20000 üstünde araç bakıyor gelde sınır olma niye boşuna faiz ödüyoruz

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Abla biliyorsun benim eş yilda bir araç değiştirir yine dün aradi arabayı satıyorum diye heee sat dedim güldüm yani hiç ortada yoktu çünkü meğer bunlar babam eniştem eşim ayarlamislar
Babam aracını enişteme satacakmis kendisi kredi çekip 0 araç alacakmis kaporasini vermiş servise eniştemde aracını satmış ptesi babamın aracı devir alacak
Normalde babamla benimki anlaşmışlar babamın aracı biz alalım diye ama eniştemde a ee iki senedir satarsan biz alırız diyordum deyince eşim ben her türlü bulurum onlara ver bana ayrım yapıyorsun sanmasinlar demiş
Eee sonuç bizim araç bu durumda niye satıldı yani tek kelime mantıklı yanı yok
Şimdi durup dururken kredi çekecek biliyorum şuan ki fiyatın 20000 üstünde araç bakıyor gelde sınır olma niye boşuna faiz ödüyoruz
Araba düşkünü adamlari anlamak vercekten zor cnm
Buda onlarin hastaligi
Odeyebilecegine guvenmese almaz heralde
Sen normalde sozunu gecirirsin
En azindan birazdaha ucuzuna baksa

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Araba düşkünü adamlari anlamak vercekten zor cnm
Buda onlarin hastaligi
Odeyebilecegine guvenmese almaz heralde
Sen normalde sozunu gecirirsin
En azindan birazdaha ucuzuna baksa
Abla hesap işi bende durduk yere sıkışmak boşa faiz ödemek bı sene beklese hiç faizle uğraşmayı ki ben kredi işini hiç sevmiyorum hep gazla çalışıyor bu adam alma desem almaz ama çocuk gibi işte bilmiyorum yine bir perşembe bir sene olmadı bile galiba böyle bir gün .Yine gece sen ve beril abla bu sebepten benle uğraşmıştıniz hatırladın mi dünyayı yemistim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar