gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
Tebrikler canımEski 78.9
Guncel 78.5
Fark 400gr
Yuzde 0.51
Tebrikler canımEski 78.9
Guncel 78.5
Fark 400gr
Yuzde 0.51
Saolasın canım şükür diyorum yenidenGünaydın Bizim Gızlar
Oooo maşallah hemşom , hayırlı olsun 6 lara gelmişsin çaktırmadan . Tebrikler canım
Süpersin, çok iyi gitmiş ne yapmıştın bu hafta anlat bakayım
Kız afyona gelmişsin bana da büyüt gel Konya iki saatIyi aksamlar kizlar. Bugun pek gelmeye firsatim olmadi cok kosturmacali bir gundu cok yorulduk simdide Afyonda gorumcemin yanindayiz kizi uyuturkrn bir bakayim size dedim. Bu gece burda kalacagiz yarin sabah yine erkenden yola cikacagiz. Ogle gibi evde olurum insallah yarina gorusuruz simdiden herkese bol eksiler
Abla biliyorsun benim eş yilda bir araç değiştirir yine dün aradi arabayı satıyorum diye heee sat dedim güldüm yani hiç ortada yoktu çünkü meğer bunlar babam eniştem eşim ayarlamislar
Babam aracını enişteme satacakmis kendisi kredi çekip 0 araç alacakmis kaporasini vermiş servise eniştemde aracını satmış ptesi babamın aracı devir alacak
Normalde babamla benimki anlaşmışlar babamın aracı biz alalım diye ama eniştemde a ee iki senedir satarsan biz alırız diyordum deyince eşim ben her türlü bulurum onlara ver bana ayrım yapıyorsun sanmasinlar demiş
Eee sonuç bizim araç bu durumda niye satıldı yani tek kelime mantıklı yanı yok
Şimdi durup dururken kredi çekecek biliyorum şuan ki fiyatın 20000 üstünde araç bakıyor gelde sınır olma niye boşuna faiz ödüyoruz
Geçmiş olsun canımYok abla yemedim
Şimdi de kuzey hasta kusuyor ;(
Ay valla Yasemin ben disimdan desem içim içimi yiyor ben kendimi yiyeceğims onu yerim daha iyiGeçmiş olsun hepinize bahar
Araba işine gelince bende anlamadım bişi
Eşin bi hevese gelmiş sanırım erkekler araba konusunda karıştırmıyorlar onlarında tek zevki isteği bu gerçi benimki hiç fikir bile almaz arabayı alır aşağı in der bana süpriz yapıyomuş güya
Aman kendi ödüyo banane diyorum benim arabamda karışmasın yeter
Ooo 69 gelmiş ucundan da olsa tebriklerİlk bildirim benden gelsin o zaman
Geçen cuma 70.5
Bu cuma 69.9
Fark -600
süper gitmiş nerdesin sen kız pazardan sonra bahane kabul etmiyorum ona göre kv ko de gidiyorGünaydınlar bildirim yapayım hemen sonra geçmişi okucam fırsatım olmuyor yoksa
Geçen cuma 82.6
Bu gün 81
Fark 1,6
Yüzde 1.93
bu defa olamadık değişik birşey gelene kadar iki hafta oyaladu dünde çok esiyordu iki dk da olsa alıyorlar mideyi usutmus bende de grip geçmiş miss gibi ama ilavsiz atlatacagiz hafif inşallahGecmis olsun canim
kotu olmus canim o halinle o yogunlukta nasil yapacaksin
Ay kiz ne cok hasta oldynuz cok gecmis olsun
tebrik ederim canim
masallah canim ya cok iyi veriyosun 15kilo olmus baya degismissindir eminim bwnde 15kilo sonra nasil olacagimi cok merak ediyorum
Hadi ayca olacak olacskEski 78.9
Guncel 78.5
Fark 400gr
Yuzde 0.51
Biliyorum da gelde anlat işteKız afyona gelmişsin bana da büyüt gel Konya iki saat
Heee çılgın aile resmen ama erkekler araba deyince kendini kaybediyor resmen canım ama faiz konusunda durum biraz farklı biliyorsun
Geçerli canım bu haftaki kilonu giriş alıp haftaya dönüş hesaplarizKilo bildirimi
Geçen hafta 62.9
Bugün 64.0
@KöyünDelisi canım listeye bende girmek istiyorum. Listede olunca daha azimli oluyorum. İki gündür akşama kadar diyetim çok iyi gidiyor akşam brokolimi yiyorum sonra dayanamayıp çikolataya sarılıyorum diyet bozuluyor listede olursam liste sorumluluğum olur daha azimli olurum kaptanım teklif hala geçerlimi
ay Tuğçe özleyeceğiz seni ama yaGeçen cuma 57,7
Bu cuma 57,6
Fark 0,1
Yüzde 0,17
Yazamıyorum üzgünüm kısa kesiyorum
Yoldaydin canım normal haftaya telafi ederiz benimde kötü sonuç ama üzülme birinci takım bize kiyamayip Gr la vermişKilo bildirimi
Cuma 79.8 kg
Bugun 78.7 kg
Fark 1.1 kg
Yuzde 1.38
Istedigim gibi olmadi bu hafta yuzuk bile parmagimi sikiyor odem oldu biraz neyse haftaya bakacagiz artik
tmm canım afiyet olsun şimdi uyutuyorum inşallah sıkıntı olmazEvet kızçeler ben yemek yiyip spora yol alacağım bahar listeyi yapamazsan kuzeyden dolayı haber et gelince bakarım ben
Oo süpersin abla ben demiştim lahmacun da yer kilosunu da verir diyeCuma : 90.100
Guncel: 88.600
Fark : 1.5
geçmiş olsun abla yat dinlenHastayım çok yatiyorum kızlar mevsim dönüşleri olduğu için astım çoğaldı ağzım yüzüm şişti.
Tebrikler eylem çok iyi vermişsinCuma : 90.100
Guncel: 88.600
Fark : 1.5