Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Bakalim ne kadar devam edecek
O da onemli :koptum:

Benim oglanda basladi dikkat etmeye
Valla kahvaltıda bozmadı dün iskenderin ekmeğini ben yemiyorum diye yemedi patatese dokunmadı künefeden bı çatal aldı sabah nutellanin kaoagini bile açmadı benden önce zayıflarsa dilinden kurtulamam 6 kg almış bıraktığı 1.5 ay oldu

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
Valla kahvaltıda bozmadı dün iskenderin ekmeğini ben yemiyorum diye yemedi patatese dokunmadı künefeden bı çatal aldı sabah nutellanin kaoagini bile açmadı benden önce zayıflarsa dilinden kurtulamam 6 kg almış bıraktığı 1.5 ay oldu
Kiz o 6 kiloyu 1 aya kalmadan verir
Sen kendi haline yan :haha:

OP
Hiç

Hiç

Tepki
3.081
Insallah ablacim bende bi sıkıntı mi var acaba şu yaptigim spora bak verdigim grama bak nerelere gidem ben gıı :agla:
Menulerini tam hatırlamıyorum ama unutma İrem 1 saat sporu herkes yapar önemli olan kalan 23 saatte ne yyip içtiğin
Diyet siz sporla zayıflayan yoktur ama sporsuz diyetle zayıflayan coktur
Ama hemzayif hem fit olmak için ikiside sart

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Selam kızlar ancak geldim kuzey gece kusunca 6 da uyuduk 9 da kalktık nazdi Niyazdi eşim evde bide bugün şimdi o cumaya gitti bende ilk fırsatta baktım

Gecmis olsun cnm

Gidip birinci takıma bı bakayım kaç Gr vermişler :D

aaaa hakkimi yidirtmem ben grmlardan fazla verdm -kop

Cuma : 90.100
Guncel: 88.600
Fark : 1.5

Oo süpermis masallah

Sagolasin cnm

Bu arada 0.1 farkla bizim pinari gecmisin yuzdede :)

Tühhh:sopa:

:zipla:Ortak Spor Listesi:zipla:

+800 Spor Yıldızları
1.
@İremSu (1.970)
2. @_ikra_ (1.170)
3. @Bgmce (1.160)
4. @Ayyulduz (940)
5. @Ponibon (935)

400-800 Fit Kalanlar
6. @tugcess (780)
7. @Eyledi (720)
8. @gülümse_kaderine (670)
9. @KöyünDelisi (562)
10. @P.nrrr (435)

150-400 Az Hareket Edenler
11. @Massive65 (380)
12. @Beyazpapatyammm (270)
13. @mefkurem (195)
14. @Fittekkkmevsim (190)

0-150 Toto Büyütenler
15. @Swetyy83 (90)
16. @Seyda94 (0)
17. @asfarovski (0)
18. @EKİM2009 (0)

Eline saglik cnm :) sana yakıştı bu spor listesi ben tamamen sana devretsem olurmu hem biraz dinlenirim haftayada mezun olcam insallah sonrada Almanya gidersem zor olurdu zaten :)

Aaa size asıl bomba eşim diyet yapıyor açık açık söyledi önceki gün tatlı yapmıştım yemedi ki hep söylenir yapmıyorum diye
Göbeğin çok çıktı sigarayı bırakınca filan demiştik eltiler bizdeyken bı baktım adam diyet yapıyor ekmek yemiyor tatlı yemiyor küçük bardağa iki tatlı kaşığı şeker atan adam şeker kullanmıyor iki gündür yani hatunlar kimse bahane üretmesin bu erkekler bizden daha iradeli

Masallah. Ama kiz sanada destek olur iste ne güzel :zipla:

asfarovski

Daimi Üye
Tepki
738
onu anladım canım hep toprakta hiç kisitlamam öyle şeyleri
Biz gribiz babası da bende bizden bulaştı kuzuya
Gripse bulaşır canım ya keşke bebelerin yerine sadece biz hasta olsak :(
Aaa size asıl bomba eşim diyet yapıyor açık açık söyledi önceki gün tatlı yapmıştım yemedi ki hep söylenir yapmıyorum diye
Göbeğin çok çıktı sigarayı bırakınca filan demiştik eltiler bizdeyken bı baktım adam diyet yapıyor ekmek yemiyor tatlı yemiyor küçük bardağa iki tatlı kaşığı şeker atan adam şeker kullanmıyor iki gündür yani hatunlar kimse bahane üretmesin bu erkekler bizden daha iradeli
Benimkini görmen lazım canım kilo aldı mi adam aklını çıldırıyor resmen ve hemen veriyor
Önceden de biraz almışligi var
Sabah diyor ki aşkım balıklar bile şişko oldu az yemek ver bunlara harbi ama balıklar kısa ama şişko sisko oldular aynı ben :grip:

Benim koca da rahmetli kedime takiyirdu zaman zaman :p kediyi çok mu yemek verdin kilo almış derdi spor yaptırdı zorla benim miskin de hiç sevmezdi hep yatan tipti benim gibi
Nasıl özledim oğlumu :(:( canim kuzum erken öldü gözümde tutuyor resmen

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Eline saglik cnm :) sana yakıştı bu spor listesi ben tamamen sana devretsem olurmu hem biraz dinlenirim haftayada mezun olcam insallah sonrada Almanya gidersem zor olurdu zaten :)
Tesekkur ederim canim seve seve yaparim tabiki :evet:esim gelir izinli falan olur o zamanlarda da sen yaparsin birbirimize yardimlasiriz bende vakit cok nasil olsa bebe yok belik yok herif desen varla yok arasi bişey zatenhaha

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Kızlar okul çıkışı kızımın kontrolü vardı dr alerjik dedi sıkıntısı tıkanıklktn dolayı kulaklarda işitme kaybı olabilir dedi.ilaç tedavisine devam ediyoruz. Korkuttu bni bu konuda araştrma yapıyorum bilgisi olan var mı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar