Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Kızlar ben hastaneye yattım bu hafta burdayım bilginiz olsun Bahar ciğim istersen bu hafta bana izin verir misin oldukça kötüyüm
Abla gexmis olsun boşver listeyi hallederiz sen iyi ol yeter
Ben bildirimiiii. unuttttum.
Onceki hafta 79.7
Gecen hafta 79.0
Bu hafta 78.5

Cok ozur dilerim canlar hesaplama nasildi bi bakayim unuttum cunku
valla ne deyim ki şimdi Kamile konuştuk listeye alacağım dedim bugünde bildirim bekledim saatlerce sonuç bumu yani unuttun mu

Iyi aksamlar kizlar. Kizimi simdi uyutuyorum nenumu yazip pesinden hemen bende yatacagim iki gundur uykusuzluk cekiyorum. Yarin gorusuruz

Tebrikler bu arada kizlar:birinci:

Kızlar tebrik ederim 1. Olmuşsunuz zaten biz bu hafta size izin verdik hevese gelin diye haftaya bizim ama kırılmaca darilmaca yokhaha
He kız heee hep aynı terane :teyzos:
EMZIREN ANNE MENUSU

Gelirken arabada ceyrek simit

Ogle.13.30
1 kase yayla corbasi
2 catal tavuk izgara

Ara 16.30
Yarim bardak fanta
Ceyrek simit

Aksam yemegi 18.30
1 kepce tarhana corbasi
5 kasik tavuklu bezelye yemegi
3 kasik bulgur pilavi
1 kase yogurt

Kahve yanina 2 biskrem

Su. Sayamadim ama min 2 olmustur

Spor. Yok
simitle fanta mideni eksitmedimi ikiliyi düşünemedim simdi:kurabiye: cuma ödülü olsun canım

_ikra_

B:123.6 G:111.6 H:75 Boy:164
Tepki
1.522
İyi bari bende dedim sürdüler bizim kızı :) kız gitmisken boş durma sağa sola bak madem kalabalık paralı bı koca bul :D
Tuğçe’nin yazısını okurken aynısı geçti aklımdan. Kesin bizim deli yazmıştır koca bul diye dedim:haha:. Keyfine bak kız Tuğçe nasibin gelip bulur seni;)
Kızlar ben hastaneye yattım bu hafta burdayım bilginiz olsun Bahar ciğim istersen bu hafta bana izin verir misin oldukça kötüyüm
Geçmiş olsun, neyin var?
Bu arada kim der bu kadın 44 yaşında valla taş çatlasa 28 filan:asikk:

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Kuzummm cok gecmis olsun ne oldu
Astimdan mi

kiz bildirim bu saattemi yapilir

Eksin guzelmis tebrikler

kendine kuruntu yapma tugce
Niye kalinlasasin

Kızlar tebrik ederim 1. Olmuşsunuz zaten biz bu hafta size izin verdik hevese gelin diye haftaya bizim ama kırılmaca darilmaca yokhaha
haftaya da eminim ayni tennilerde bulunacaksiniz

Abla gexmis olsun boşver listeyi hallederiz sen iyi ol yeter
valla ne deyim ki şimdi Kamile konuştuk listeye alacağım dedim bugünde bildirim bekledim saatlerce sonuç bumu yani unuttun mu

He kız heee hep aynı terane :teyzos:
simitle fanta mideni eksitmedimi ikiliyi düşünemedim simdi:kurabiye: cuma ödülü olsun canım
gercekten kusura bakmayin dun okuldan gelince tekrar tartilayim sabah belki odem vardir diye sonra okuldan gelince tartildim yazmaya firsat kalmadan annemlere gelmek icin haxirliga basladim annem biraz rahatsizmis sonra arabada yazayim giderken dedimkiiii arada unutuverdim cok ozur dilerim bidaha artida olsa ekside olsa sabahtan yazarim

Ayyulduz

Daimi Üye
Tepki
2.024

gercekten kusura bakmayin dun okuldan gelince tekrar tartilayim sabah belki odem vardir diye sonra okuldan gelince tartildim yazmaya firsat kalmadan annemlere gelmek icin haxirliga basladim annem biraz rahatsizmis sonra arabada yazayim giderken dedimkiiii arada unutuverdim cok ozur dilerim bidaha artida olsa ekside olsa sabahtan yazarim
Diyosun yani cinimmmm:)

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
Selam herkese
Menüm
10.00
1 el büyüklüğünde sivas katmeri (menümde izin öğünümdü :) )
Peynir
Domates zeytin
1 yk kaymak

13.30
Salatalık

16.30
5 minik köfte
Ayran

Su 3
Spor 190 puan @gülümse_kaderine
salondaydm ama aşırı yorgndm 1 saat yaptım toplamda
Poni iradenininn devamını diliyorum :cicek: bu arada Sivas'ın bı yemeklerini seviyorsun galiba :)
Kızlar dün gelemedim spor sonrası dişçideydim
Sonra ev işleri yemek derken erken yattım şimdide yoldayız bursaya gidiyoruz eşimin işi var gitmişken gezelim dedik kalabilirizde herkese mutlu haftasonları
Ooo iyi gezmeler sen dünun menüsünü yazmışmiydin:duyuru:
Günaydın baby:asikk:
Herkese günaydınnn
Az sonra maratonum başlayacak. Kapıda yığılmış müşteriler
Fırsat buldukça yazarım size
Sizinle ilgilenemediğim için çok çok özür dilerim
günaydın fıstık
Geçici bir durum sonra bol bol.ilgi beklerim, ama :haha:

Tuğçe’nin yazısını okurken aynısı geçti aklımdan. Kesin bizim deli yazmıştır koca bul diye dedim:haha:. Keyfine bak kız Tuğçe nasibin gelip bulur seni;)

Geçmiş olsun, neyin var?
Bu arada kim der bu kadın 44 yaşında valla taş çatlasa 28 filan:asikk:
Hee Hee gorende koca manyağı sanacak beni bende 26 da evlendim :asikk:cok erken değil yani :haha:

Sabah tekrar tartilacagim deyince bekledim valla
Bundan sonra sabah bildir ne çıkarsa kaderine sonuçta hep aynı şartta olunca değişmez
Bu arada tebrikler kızlar, haftaya ifadenizi alırız.:hopp::hopp:
Heeee heeee tamam tamam:teyzos:
Bu arada guzel bi haftasonu olsun ins hepimiz icin

@KöyünDelisi haftaya girebilirmiyim listeye tekrar olmwyacak emin ol olursa beni topigede alma
bu son şans bak yine bildirim yapmazsan bozusurux :sopa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar