Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Haftasonu geziyormu herkez bende anlamadim kimse yok :) yorgunlugu atabildnmi biraz
galiba oyle hava da guzel burda herkes gezmelerde demekki.
Sabah kizim sagolsun erkenden uyandi uyumadi da bir daha o yuzden asiri bas agrisi vardi ogleden sonra biraz uyudum onunla simdi daha iyiyim dinlendim gibi yarina birseyim kalmaz galiba. Sen nasilsin alisabildin mi yeni evine bitti mi isler

Fittekkkmevsim

Bas 81.5 guncel 79 hedef69
Tepki
661
Menü
Sabah(10:00)
1/2 simit
1 dlm peynir
4 zeytin
Yeşillik

Ara(13:00)
1 kupa sütlü kahve
3 kakaolu hurma

Akşam(17:00)
Fırında mücver
3 YK yoğurt
1/2 dlm dlm ekmek
Salata

Şu:3 lt
Afiyet ola
Günaydın canım
pilavı lavasa sarıp mi yedin Kamile hanimis

hala toparlayamadin mi canım m.... İle baslayan ilaçtan yazmadi mi doktor
yok salatayi lavasa sarip ustune pilavi yedim neydeyim yaninda bide patates yemegi vardi bak onu yemedim :huhuu::huhuu::huhuu:hanimis:uc:

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
galiba oyle hava da guzel burda herkes gezmelerde demekki.
Sabah kizim sagolsun erkenden uyandi uyumadi da bir daha o yuzden asiri bas agrisi vardi ogleden sonra biraz uyudum onunla simdi daha iyiyim dinlendim gibi yarina birseyim kalmaz galiba. Sen nasilsin alisabildin mi yeni evine bitti mi isler

Evet istanbuldada hava süper esim calismasa bugun degerlwndirirdk ne güzel :)
Öglen uyuman iyi olmus cnm
Alistm valla cok sevdim hatta burlari evimi :) ama peteklerde sorun vardi su kaciriyorlardi bugn tesaisatcilar geldi mutfak duvarni kirdilar biraz. Tamamen bitmedi isler ufak seyler kaldi ama :)
Aksam yemegide baya gece kalcak bugun sanirm

Bgmce

Tepki
1.412
Evet istanbuldada hava süper esim calismasa bugun degerlwndirirdk ne güzel :)
Öglen uyuman iyi olmus cnm
Alistm valla cok sevdim hatta burlari evimi :) ama peteklerde sorun vardi su kaciriyorlardi bugn tesaisatcilar geldi mutfak duvarni kirdilar biraz. Tamamen bitmedi isler ufak seyler kaldi ama :)
Aksam yemegide baya gece kalcak bugun sanirm
Tasinma derdi bitti ya buyuk kismini atlattiniz yavas yavas duzeniniz oturur. Aksam yemegi gec kaliyorsa hafif atlatmak lazim ayy seni de mezun ediyoruz ya bu hafta masallah ya :D

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Ben geldimmmmm
Hem de daha yeni geldim, üzerimi değiştirmeden size selam vereyim dedim

3 gündür hiç koca adayı yok :D kısmetsizim ben :D

Kızlar hiç doymuyorum ben, yorgunluktan mıdır nedir. Az önce yemek yedim, şimdi aranıyorum ne yesem diye

Swetyy83

Baş 75.6 güncel 64.0 hedef 60
Tepki
470
İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Sabah 8:30
1 dilim tb ekmekten küçük tost,2 haşlanmış yumurta, 1 acı yeşil biber, 1 tutam maydanoz, 1b sütlü kahve
Ara
1 mandalina, 2 ceviz
Öğlen 12:30
1 dilim tb ekmekten tost, 2 haşlanmış yumurta, 2 acı yeşil biber, 1 tutam maydonoz
Akşam 17:30
2 yumurta, 3 yulaflı bisküvi, 2 ceviz
2 lt su bitki çayı
Gece yatmadan önce soda ayran kürü

Ponibon

☆Başlgç:80.3☆Güncel:79.3☆Aslaa Vazgeçme☆
Tepki
938
Selamm herkese günümün özetini geçeyim hemen :)
Sabah on buçukta uyandım sonra yürüyüşe çıktım memeleketin en yüksek semtinde oturuyorum çarşıya doğru aşağıya yürüdüm kuaföre uğradm kaş bıyık için sonra daha da yürüdüm otobüse bindim geldim :koptum: gelince kahvaltı küçük çaplı temizlik yaptm kapı komşumla biraz oturduk sonra kızımla geçenlerde taşınan komşum olan arkadaşa ev görmeye gittikk sohbet muhabbet 7ye doğru geldik eve kızım hemen uyudu. Bnde saç boyası almıştım kuaförüm ombre yapmştı hiç sevemedim zaman geçmesini bekledim bu kez kndim boyadım bakalım sonuç ne olacak kötü olursa başka kuaföre giderim artık. Öyle işte siz napıyonuz??

Bgmce

Tepki
1.412
EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle.11.00
5 yk tavuklu bezelye yemegi
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

Aramsi bir ogun16.30
3 yk yulaf ve sut yarim elma 4 kuru kayisi ve 1 kasik pekmez ile mamamsi birsey
Nescafe 2 si bir arada

Aksam yemegi 19.00
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim ekmek
3 kasik yogurt

1 cay bardagi taze sikma portakal suyu

Su. 2 lt civari

Spor. Yok

Bugun uyku duzenim olmayinca boyle sacma bir menu oldu yarina duzenli hayatima geri donerim umarim

Yyk

Daimi Üye
Tepki
2.347
Tasinma derdi bitti ya buyuk kismini atlattiniz yavas yavas duzeniniz oturur. Aksam yemegi gec kaliyorsa hafif atlatmak lazim ayy seni de mezun ediyoruz ya bu hafta masallah ya :D

Sorma canim bukadar hizli oldu bitti hersey cok sükür atlattik :) evin ortasinda firinim duruyo. Mecburen ankastre aldik firin kaldi satamiyorumda letgoya koydm ama cok ucuza istiyorlar napicaz onu bilmiyorm.
Ay insallah bu hafta mezun olurumm :seviyor:

Ben geldimmmmm
Hem de daha yeni geldim, üzerimi değiştirmeden size selam vereyim dedim

3 gündür hiç koca adayı yok :D kısmetsizim ben :D

Kızlar hiç doymuyorum ben, yorgunluktan mıdır nedir. Az önce yemek yedim, şimdi aranıyorum ne yesem diye

Hosgeldn cnm. regle yakinmisin cnm o doymama hissi bende ozamanlar oluyor veyatta dedign gbi yorgunluktan olabillir.

Kizz senin hoslandign biri vardi o noldu :tatlim:

Saçımı yıkayıp geliyorum bkalım ne olacak :kötü:

Baya kosturmali gecmis günün cnm yürüyüsde yapmissin ne güzel :)
Nasil oldu sacin merak ettm :)

Yorgunn da olsam o 1 saat yürüyüş yapılacak
Amaç spor değil yemek yeme düşüncesinden çıkmak:bayrak:

Cok azimlisin tugce masallah :teyzos:

Valla canım onu bilmem de ben regl olana kadar duzelemem bu gidişle :D

Ayy bu regl de bütün hormonlarimizla ayarlarimizla oynuyor erkekler napsin yazik onlarada :hihi:

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Sorma canim bukadar hizli oldu bitti hersey cok sükür atlattik :) evin ortasinda firinim duruyo. Mecburen ankastre aldik firin kaldi satamiyorumda letgoya koydm ama cok ucuza istiyorlar napicaz onu bilmiyorm.
Ay insallah bu hafta mezun olurumm :seviyor:

Hosgeldn cnm. regle yakinmisin cnm o doymama hissi bende ozamanlar oluyor veyatta dedign gbi yorgunluktan olabillir.

Kizz senin hoslandign biri vardi o noldu :tatlim:

Baya kosturmali gecmis günün cnm yürüyüsde yapmissin ne güzel :)
Nasil oldu sacin merak ettm :)

Cok azimlisin tugce masallah :teyzos:

Ayy bu regl de bütün hormonlarimizla ayarlarimizla oynuyor erkekler napsin yazik onlarada :hihi:

Reglım yakın değil ya tamamen yorgunluktan sanırım. Enerjiyi fazla harcayınca vücut istiyor zannımca.
Hoşlandığım kişi öyle kaldı ne olsun, beynimi umutmaya alıştırdım. Gözden de uzak zaten :hihi:
Bugün sadece yemek yemekten uzak durmak için yürüdüm ya, evde dursaydım kötü şeyler olcaktı

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Menü
Sabah(10:00)
1/2 simit
1 dlm peynir
4 zeytin
Yeşillik

Ara(13:00)
1 kupa sütlü kahve
3 kakaolu hurma

Akşam(17:00)
Fırında mücver
3 YK yoğurt
1/2 dlm dlm ekmek
Salata

Şu:3 lt

Guzel menu olmus kaptann
Günaydın canım
pilavı lavasa sarıp mi yedin Kamile hanimis

hala toparlayamadin mi canım m.... İle baslayan ilaçtan yazmadi mi doktor

Pantpas yazdi renie yazdi bi tane daha bisi var ama o da m ile baslamiyor sir mi ole bisi o ne ki m ile baslayan ilac. Ama topladim sukur bgn yedim duzgunce bisi olmadim

Ben kısırlaştırma ya kiyamamistim belki başka yerde dışarı salarım diye ama yine de gitti kuzum :( valla ozözlüyorum böyle söyleyince insanlar dalga geçiyor bir de :(

Beslemeyen anlamaz nasil bag olusuyor arabizda. Benim kedim kopegim kusum hepsi var hic birinin gotmesine dayananamam ki kusum oldu cok uzuldum hala aglarim.kolay degil aile ferdi gb.benim nisanlim bile anlamiyor bu halime. Cok isterdim o da sevsin hayvanlari ben kadar evinize bol bol alir yardim ederdik. Ama en azindan 1. Kat olursa balkona kedi yuvasi yapmama sokakta kedileri kopekleri sevmeme karismiyor.

OP
Hiç

Hiç

Daimi deli hedef: aynalar
Tepki
3.081
İyi akşamlar kızlar
Bugünki menüm
Sabah 8:30
1 dilim tb ekmekten küçük tost,2 haşlanmış yumurta, 1 acı yeşil biber, 1 tutam maydanoz, 1b sütlü kahve
Ara
1 mandalina, 2 ceviz
Öğlen 12:30
1 dilim tb ekmekten tost, 2 haşlanmış yumurta, 2 acı yeşil biber, 1 tutam maydonoz
Akşam 17:30
2 yumurta, 3 yulaflı bisküvi, 2 ceviz
2 lt su bitki çayı
Gece yatmadan önce soda ayran kürü
Yumurta günü olmuş :)
Selamm herkese günümün özetini geçeyim hemen :)
Sabah on buçukta uyandım sonra yürüyüşe çıktım memeleketin en yüksek semtinde oturuyorum çarşıya doğru aşağıya yürüdüm kuaföre uğradm kaş bıyık için sonra daha da yürüdüm otobüse bindim geldim :koptum: gelince kahvaltı küçük çaplı temizlik yaptm kapı komşumla biraz oturduk sonra kızımla geçenlerde taşınan komşum olan arkadaşa ev görmeye gittikk sohbet muhabbet 7ye doğru geldik eve kızım hemen uyudu. Bnde saç boyası almıştım kuaförüm ombre yapmştı hiç sevemedim zaman geçmesini bekledim bu kez kndim boyadım bakalım sonuç ne olacak kötü olursa başka kuaföre giderim artık. Öyle işte siz napıyonuz??
İnsallİn güzel olur ama actiysa renk tutmayabilir
EMZIREN ANNE MENUSU

Ogle.11.00
5 yk tavuklu bezelye yemegi
1 dilim ekmek
1 kase yogurt

Aramsi bir ogun16.30
3 yk yulaf ve sut yarim elma 4 kuru kayisi ve 1 kasik pekmez ile mamamsi birsey
Nescafe 2 si bir arada

Aksam yemegi 19.00
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim ekmek
3 kasik yogurt

1 cay bardagi taze sikma portakal suyu

Su. 2 lt civari

Spor. Yok

Bugun uyku duzenim olmayinca boyle sacma bir menu oldu yarina duzenli hayatima geri donerim umarim
Karışık ama kötü değil diyelim
Menum
Sabah
1 haslama yumurta
Peynir 1 dilim

Oglen
Yarim tavuj gogsu
1 kase ezogelim

Aksam
Ispanam yemegi 2 yk

Sivi 2 lt
Spor 2saat tempolu yuruyuz 120*2= 240