Yeni saçını güle güle kullan cnmKızlar saçımı beğendim sarı olan yerler açık kahve oldu sanki kahve ombre yaptrmş gibi beğendim ben
Misket köfte yuvarlayıp attm dondurucuya baya saat sürdü ya
Yeni saçını güle güle kullan cnmKızlar saçımı beğendim sarı olan yerler açık kahve oldu sanki kahve ombre yaptrmş gibi beğendim ben
Oo sevindim kahverengi herzaman daha genç yapıyor ama benim favorim hep sarı bende bi zMan bulsam memleketine gidip boyatıcam ama bu sefer full boyatıcam hep ombre yaptırıyorudum ama şimdi tam sarı yaptırasım var.Kızlar saçımı beğendim sarı olan yerler açık kahve oldu sanki kahve ombre yaptrmş gibi beğendim ben
Gelinlikle sari saci cok yakistiriyorum ben ya dugun zamani benimde komple sariydiOo sevindim kahverengi herzaman daha genç yapıyor ama benim favorim hep sarı bende bi zMan bulsam memleketine gidip boyatıcam ama bu sefer full boyatıcam hep ombre yaptırıyorudum ama şimdi tam sarı yaptırasım var.
Benim bişanda ombreliydi tabi uçlar topuzun tepesine girince kopkoyu kaldı bide sprey fln iyice koyulasıyor o yyzden full boyatayım diyorum. Ama tamamı sarı olunca güzel bi yere yaptırmak lazım ki resngi tam tutsun yoksa çimçiğ bişi yapıyorlarGelinlikle sari saci cok yakistiriyorum ben ya dugun zamani benimde komple sariydi
ombre beni pek cezbetmiyor yani kesmiyor o yuzden rofle tarzi sarilar candir.Sari aslinda riskli de bir renk o yuzden guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor bende ankarada pek kuafor bilmiyorum cesaret edemiyorum memlekete gidersem yapacagim ilk seylerden biriBenim bişanda ombreliydi tabi uçlar topuzun tepesine girince kopkoyu kaldı bide sprey fln iyice koyulasıyor o yyzden full boyatayım diyorum. Ama tamamı sarı olunca güzel bi yere yaptırmak lazım ki resngi tam tutsun yoksa çimçiğ bişi yapıyorlar
Adina sevindim tugcecim senin daha iyi oldugunu okuyunca bende daha iyi oldum canimm bugun gene gec uyandim canim sıkkındı bende simdi disari ciktim parka geldim hava almak cok iyi geliyo insana ya oh missHerkese iyi pazarlar
Nasılsınız tatlışlar
Migrenim tuttu Neredeyse tüm gün uyudum, sonra kalktım dışarda güneşin tadını çıkardım, şimdi evdeyim, ilaçlarımı içtim saatim gelince de yemeğimi yiyeceğim
Çok şükür depresif halimden biraz daha uzaklaştım, yüzüm canlandı yeniden... bağırsaklarım hala tembel, çalıştıracam ama görecek gününü
Siz nasılsınız
Iyiyz canimm sukur sen nasilsin telafi edersin canim 100 gr da ne var sanki elinin kiri o seninİyi gunler bayanlar nasilsiniz ben +100um ama bugun telafi edicem ins yarina rksi olmak zorundayim
Benimde Regl yakın canım şişkinlik var inşallah cuma kadar Regl olurda iyi sonuç alırımTartim kimildamiyor ya bugün regl olmam lazımdı olmadım ondan fakjva
sen oyle diyince benimde aklima geldi senle ayni gun olmustuk gecen ay bende hala olmadim insallah cumaya kalmadan oluruz. Ben tartilmadim iki gundur heyecan oluyor sadece paazartesi ve cuma birde persemleri tartiliyorumTartim kimildamiyor ya bugün regl olmam lazımdı olmadım ondan fakjva