Zayıflama Yarışması/ 2.TAKIM

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Kızlar saçımı beğendim sarı olan yerler açık kahve oldu sanki kahve ombre yaptrmş gibi beğendim ben :)
Misket köfte yuvarlayıp attm dondurucuya baya saat sürdü ya :naslyni:
Oo sevindim kahverengi herzaman daha genç yapıyor ama benim favorim hep sarı bende bi zMan bulsam memleketine gidip boyatıcam ama bu sefer full boyatıcam hep ombre yaptırıyorudum ama şimdi tam sarı yaptırasım var.

Bgmce

Baş 94,4 kg Gncl:75.8 kg Hdf:65 kg
Tepki
1.412
Oo sevindim kahverengi herzaman daha genç yapıyor ama benim favorim hep sarı bende bi zMan bulsam memleketine gidip boyatıcam ama bu sefer full boyatıcam hep ombre yaptırıyorudum ama şimdi tam sarı yaptırasım var.
Gelinlikle sari saci cok yakistiriyorum ben ya dugun zamani benimde komple sariydi :harika:

Massive65

Daimi Üye
Tepki
569
Gelinlikle sari saci cok yakistiriyorum ben ya dugun zamani benimde komple sariydi :harika:
Benim bişanda ombreliydi tabi uçlar topuzun tepesine girince kopkoyu kaldı bide sprey fln iyice koyulasıyor o yyzden full boyatayım diyorum. Ama tamamı sarı olunca güzel bi yere yaptırmak lazım ki resngi tam tutsun yoksa çimçiğ bişi yapıyorlar

Bgmce

Tepki
1.412
Benim bişanda ombreliydi tabi uçlar topuzun tepesine girince kopkoyu kaldı bide sprey fln iyice koyulasıyor o yyzden full boyatayım diyorum. Ama tamamı sarı olunca güzel bi yere yaptırmak lazım ki resngi tam tutsun yoksa çimçiğ bişi yapıyorlar
ombre beni pek cezbetmiyor yani kesmiyor o yuzden rofle tarzi sarilar candir.Sari aslinda riskli de bir renk o yuzden guvenilir bir yere yaptirmak gerekiyor bende ankarada pek kuafor bilmiyorum cesaret edemiyorum memlekete gidersem yapacagim ilk seylerden biri :cool:

tugcess

Boy 1.63 G.57,7 *H>>58 **daha da fit olicim**
Tepki
1.073
Herkese iyi pazarlar
Nasılsınız tatlışlar
Migrenim tuttu Neredeyse tüm gün uyudum, sonra kalktım dışarda güneşin tadını çıkardım, şimdi evdeyim, ilaçlarımı içtim saatim gelince de yemeğimi yiyeceğim;)

Çok şükür depresif halimden biraz daha uzaklaştım, yüzüm canlandı yeniden... bağırsaklarım hala tembel, çalıştıracam ama görecek gününü haha

Siz nasılsınız

NaRTaneSi

~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
Tepki
2.112
Herkese iyi pazarlar
Nasılsınız tatlışlar
Migrenim tuttu Neredeyse tüm gün uyudum, sonra kalktım dışarda güneşin tadını çıkardım, şimdi evdeyim, ilaçlarımı içtim saatim gelince de yemeğimi yiyeceğim;)

Çok şükür depresif halimden biraz daha uzaklaştım, yüzüm canlandı yeniden... bağırsaklarım hala tembel, çalıştıracam ama görecek gününü haha

Siz nasılsınız
Adina sevindim tugcecim senin daha iyi oldugunu okuyunca bende daha iyi oldum canimm bugun gene gec uyandim canim sıkkındı bende simdi disari ciktim parka geldim hava almak cok iyi geliyo insana ya oh miss:uc:

Bgmce

Tepki
1.412
Tartim kimildamiyor ya bugün regl olmam lazımdı olmadım ondan fakjva
sen oyle diyince benimde aklima geldi senle ayni gun olmustuk gecen ay bende hala olmadim insallah cumaya kalmadan oluruz. Ben tartilmadim iki gundur heyecan oluyor sadece paazartesi ve cuma birde persemleri tartiliyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar