- #1.101
@Massive65 Ayça bugün bildirim yapacaktin
Tatlım bugün 30 dk yürüyüş yaptım. Yarında kızım ana okuluna başlıyor onu götürecem inşallah yine yürüyüş yapacam çocuklar tlfnu bana bırakmıyor elime aldığımda kızım elimden çekiyor video izlemek istiyor şimdiki çocuklar teknoloji çocuğu maşallah@Bgmce
@Swetyy83
@KöyünDelisi
Kızlar son 2 gün sizden spor için söz isityorum olmadı böyle listeye bakarmısınız
İyiyim canım sende iyisindir inşallah oğlun nasıl oldu iyimi çocuklardan fırsat olmuyor ama takip ediyorum canımNasılsın canım bugün hiç sesin çıkmamış
Ateşi düşmüyor malesef 3_4 saate bir 39.5 u görüyoruz bakalım yarın daha iyi olur unsalinşİyiyim canım sende iyisindir inşallah oğlun nasıl oldu iyimi çocuklardan fırsat olmuyor ama takip ediyorum canım
Usengec menusu olmus ben usenirsem böyle oluyor genelde çünküBugünkü menüm
Sabah 8:30
1 simit, 1 b şekersiz çay
Öğlen 13.30
1 tost, 1b şekersiz kahve
Akşam 17:30
2 haşlanmış yumurta, biraz maydonoz, 1 avuç kaju
Birazdan soda ayran kürü içecem
30 dk yürüyüş 30 puan @gülümse_kaderine
Bugünki menü pek iyi olmadı yarın daha iyi olacak inşallah
canım enfeksiyon kapmıştır enfeksiyon İçin ilaç içiyormu benim oğlanda öyle olmuştu ateşi düşmüyordu doktorun verdiği ilacı kullandık geçti çok şükür enfeksiyona bağlı ateş çok zor düşüyor tekrar çok geçmiş olsun canımAteşi düşmüyor malesef 3_4 saate bir 39.5 u görüyoruz bakalım yarın daha iyi olur unsalinş
Evde pilavla tavuk vardı yemedim tatlım onu eşime hazırladım benim menüde böyle olduUsengec menusu olmus ben usenirsem böyle oluyor genelde çünkü
Bencede viral gibi ama yarın kesin belli olur üç gün dirençli ateş olmaz normalde antibiyotik en kotu ikinci gün etki eder benim oğlum zaten çok fazla Vural geçirdi geçiriyor herşeyi kendi yapma derdinde bide oyun alanları ne kadar dikkat etsen de enfeksiyon saçıyorcanım enfeksiyon kapmıştır enfeksiyon İçin ilaç içiyormu benim oğlanda öyle olmuştu ateşi düşmüyordu doktorun verdiği ilacı kullandık geçti çok şükür enfeksiyona bağlı ateş çok zor düşüyor tekrar çok geçmiş olsun canım
İnşallah kısa zamanda düzelir canım anti bakteriyel sabun kullan dışardan gelince ellerini bir güzel yıka ben bu sene anti bakteriyel sabun kullandım çok şükür bu sene çocuklarda bende fazla hastalanmadık. Bide odaya arada soğan kesip koyarsan çok faydası oluyorBencede viral gibi ama yarın kesin belli olur üç gün dirençli ateş olmaz normalde antibiyotik en kotu ikinci gün etki eder benim oğlum zaten çok fazla Vural geçirdi geçiriyor herşeyi kendi yapma derdinde bide oyun alanları ne kadar dikkat etsen de enfeksiyon saçıyor
Benim kardeşim de öyle ballandırarak yer ama zayıf ay ben mıymıy yerim hala kendime yanıyorum nasıl kilo aldım diye
Hamilelik emzirme fena valla bide soğuk görmedik ki
Amin canım keşke
Eksileyim kız bezdim valla yarın şeker orucuna başlıyorum 21 günlük evdeki bitteri bile kocaya yedirdim
Yasemin yufka ne kız nereden çıktı beyaz beyaz
valla şu kuzum düzeltsin inşallah viral mi diye düşünmeye başladım çok inatçı ateşi yine yarında dusmezse belli olur ilacın üçüncü günü olacak
sende göster ama elleme modundasin yahu gönlün var mı yoksa zuhalden korkuyorsan kaçiririiz bi gece
Ben gıda okudum restoranda kalite kontrolculikle başladı iş hayatım esimle ordan tanışıyorum
sonra bi başka kurumda diplomami kiraladim ayni yerde i.k. işe alım uzmanlığı yaptım sonra satınalma ve analiz yaptım ordan en son o kurumda genel müdür yardımcıligi yaptım
Babannemin bir lafı vardı b... Sada parmağını batır diye evet evet babaannmdr normal değildi rahmetli
Çabuk sıkılmam ve aşırı merakim beni her konuda durtuyor tam bir kovayim
Şuan gıda istemiyorum malesef çok yoğun bir alan
İ.k. için görüşeceğim ama eşim biraz gönülsüz kuzeye kiyamiyoruz galiba
Bak sen sinsiiiiiiGünaydin kizlarrr bugun neyi lavas arasina sarip yiyorsunuzz pilavmi pastami börekmi
Evet canım yapıyorum ama bu sene hep hasta geçtik çok hasta bı seneydiİnşallah kısa zamanda düzelir canım anti bakteriyel sabun kullan dışardan gelince ellerini bir güzel yıka ben bu sene anti bakteriyel sabun kullandım çok şükür bu sene çocuklarda bende fazla hastalanmadık. Bide odaya arada soğan kesip koyarsan çok faydası oluyor
Biteceği için etkilemez canım tartı bende reglim@KöyünDelisi kuzeyin neyi var tam olarak enfeksiyon falan mı geçiriyor acaba
Menumu yazayım hemen
Sabah 8.gibi iki dilim peynir 2 zeytin bir ceviz bir dilim ekmek
Öğlen 13 gibi bir kase mercimek çorbası bir yumurtadan menemen bir kase yoğurt ve bir tane elma yedim
Akşam iki haşlanmış baget ve bir kase cacık yedim
3 lt su icildi
3 mil leslie yapıldı
135 puan @gülümse_kaderine
Bu arada regl oldum cumaya kadar biter büyük ihtimal bakalım tartıştı etkileyecek mi
GünaydınGunaydin
GunsydinGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
Anladınız siz
haaaa oda iyiymişBen de aynı şekilde ilk iş yerimde başladım sonra üretim planlama ve lojistik sonra satinalma sonra tüm üretim sonra genel mudur yardımcısı derken ayrıldım eşimle de orada tanıştık zaten ama gıda ve tekstil istemedim hiç gerçekten çok zor. Bir ara Konya bilim merkezi açılırken ik direktörü oldum kusacaktim artık mülakat yapmaktan ve torpillilerden
Benim babaanne de tam cilgindir bir gece çalışıyoruz yıl sonu bilanço ve yeni fiyatlar için ben de kalıyordu o ara kardeşime aratmış bbeni. Diyor ki ver müdürünü konuşacağım ne oldu diyorum sen kizsin diye mi seni bu kadar eziyor bu saate kadar çalıştırıyor. Verdim yazık adam açıklama yapıyor o bizim müdürümüz bu işleri o en iyi biliyor falan sonra babaannem dediki o zaman doğru düzgün para verin ben koptum yerlere yattım tabi bir de adamın yüzüne kapattı telefonu ama o da gülüyor bu arada Allahtan
Geçmiş olsun canım az yediğin içinde eksilmeyevikir korumaya geçer hastalıktaGunaydin kizlar dun baya kotu gecti midem berbat durumdaydi dogru duzgun bisey yemefim ama yinede sadece-100 olabildim
Sabah7
1d ekmek 1tk bal azcik tereyagi
Ara 1avuc uzum
Ogle12
2 yumurta
Aksam 16ila 18 arasi
2lahanasarma az cacik acliktan atistirdim ama lahana acayip dokundu
Su 2lt spor 30 dk yuruyus @gülümse_kaderine
seni sarmayı düşünüyoruz nasıl fikir :hamarat:Günaydin kizlarrr bugun neyi lavas arasina sarip yiyorsunuzz pilavmi pastami börekmi
Bittere sarıp yiyecez tatlımGünaydin kizlarrr bugun neyi lavas arasina sarip yiyorsunuzz pilavmi pastami börekmi