NaRTaneSi
~İlk'122.5|Bş'109.6|Gn'107.3|Hd'85~
- Tepki
- 2.112
Tabiki birbirimize destek olacaz canim gidenler elbet geri dönecekler bende gun icinde en az 3 4 sefer giriyorum aksamlari menu yazmayi ihmal ediyorum farkindayim ama yazicam bugun misafi4imiz vardi yarin esim le kardesim gelecek cumartesi kuran okutucaz davetimiz var cok fazla yogunum bide grip oldum hersey ust uste geldi suan cok hastayim hem alttan hem ustten geberiyorum denebilir bas agrisi regli agrisi butun vucudum kiriliyor sumukcukler firsatvermiyo konusamiyorum bile kizlar baya kotuyum yarin esim gelince acile gideriz artik lHayırlısı ile inş yağar canım.
Ben pek bişey yapmıyorum şuan, yapıyorum diyebileceğim bir spor yapıyordum onu da misafir olunca yapamıyorum şuan.
Kimse gelmiyor ya, İrem su geliyor bi, kimse gelmezse de biz gelelim mutlaka birbirimize destek olalım ne dersin?
Evet dersen düzenli gelmeye çalışırım
Yoksa kimse gelmeyince, bir düzenli yazan olmayınca canım sıkılıyor gelmek istemiyorum hiç.
Ben perşembeleri tartılıyım demiştim ya, bugün tartıldım 95.5kg, geçen haftayla fark -0.8 galiba. Bu hafta çok hareketli geçti ona bağlıyorum bunu.
bende geliceeeeem iyilesince askerimizi yolcu ettikten sonra sahalara geri dönecem bomba gbi hemdeBen gün içerisinde sık sık geliyorum canım ama kimse olmuyor. Malesef herkes yüzüstü bıraktı . Ben buradayım sen de gel mutlaka