canım haklısın ama gezdırmıo deılim yalnz dısarı cıktıqımız anda cıldırıo yerlere yatıo elımı bırak kendım gezıcem dıe cok asırı hareketli 1yasına kadarda hep kustu uyku saatlerıde gece 3te yatıo öglende 2de kalkıo dayanılcak qıbı deıl bıyere oturmaya qıtsem ıkıncıye yuz asılıyo dusunun anneme bıle utanarak qıdıorum...evet canım sanırım çocuk seni yormuş bazen benimde böyle düşündüğüm olmuyor değil ama kendi kendime telkin veriyorum sonuçta çocuklar büyüyene kadar idare edicez napalım hem ne güzel sende genç annesin oğlunu tiyatroya alışveriş merkezine parka vs götür birliktede çok güzel vakit geçirebilirsiniz sürekli onun yaramazlıklarına odaklanma o zaman hayat çekilmiyor elbet arkadaş çevrende genişlicektir bazen çocuklar oynarken bile biriyle tanışıp muhabbet edebiliyo insan bunlar bile güzel
canım haklısın ama gezdırmıo deılim yalnz dısarı cıktıqımız anda cıldırıo yerlere yatıo elımı bırak kendım gezıcem dıe cok asırı hareketli 1yasına kadarda hep kustu uyku saatlerıde gece 3te yatıo öglende 2de kalkıo dayanılcak qıbı deıl bıyere oturmaya qıtsem ıkıncıye yuz asılıyo dusunun anneme bıle utanarak qıdıorum...
benim oğlumda öyle canım o kdar yaramazki şimdi 4yaşında düzeleceğine gittikçe yaramazlaşıyor ama uyku düzeni senin elinde bir süre erken yatırıp sabah erken kaldırsan eminim düzene girecektir ben 930da yatırıyorum 730da kalkıyor senin şanssızlığın sana uygun birilerini bulamaman görüştüğün kişilerin muhakkakki oğlunla yaşıt çocuklarının olması gerekiyor yoksa zor benim arkadaşlarımın hepsi çocuklu biraraya geldilermi oynuyorlar dağıtsalarda sorun olmuyor çünkü hepsi öyle:ilknur:
erken yatmıo çok denedim benimde ablamın çocukları aynı yaşıt ama oynucaklarına dövüşüolar yolda bi çocuk görse dalası vurası gelio oyuncaklarını payllaşmayı hiç sevmio hep düzelir die kendimi avutuyorum inş düzelir...
inşallah canım ama akrabalarla çocuklar daha farklı oluyolar gerçekten dövüşmeler kaba konuşmalar ama arkadaşla daha güzel oynuyolar zamanla düzelir canım ama bir huy biterken başka bir huy başlıyo orasıda ayrı işimiz zor napalım
hoşgeldin canım fazla bi vermen gereken kilon yokmuş, pazartesileri yapıoduk ama suan kimse yazmıo ugramaz oldular [bende taabi] ya aslında sana uyarsa diyetimizi yarış tarzı yapalımmı daha motive oluruzz