Zayiflamak isteyenler buraya:)))

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
kizlar ben de dün abimlerde salata yogun yedim ama cay kahve cok ictim:kahve::sim3:
neyseki bugün yine dikkatliyim sabah iki dilim ekmek ve mozarelle peyniri domates ve bir kac adet zeytin yedim
öglenede annemler bende tavada hamsi yapicam annemler buglama sevmiyorlar kendime firinda yapicam
birde salata yicem aksamada sanirim meyva baska da yokk-kop

umay_ylmz

Yeni Üye
Tepki
5
ben hamileyken 6 kilo aldım doğum yapar yapmaz kilo verdim ve doğumdan sonra 13 kilo aldım kilom 73 bu hafta spor salonuna başladım ve 13 kilo vermem gerekiyor

amed

Aktif Üye
Tepki
208
kizlar kimse yazmamis nerelerdesiniz?

ben sadece dikkat ederek gidiyom arada ufak kacamaklarim oluyo
bakalim pazartesi ne olcak?

ayseee

Üye
Tepki
36
Kızlar bende 3qundur daha dıkkat edıorum bu pazartesi tartılcam ins 1kqda olsa wermıs olurum artık neden kımse yazmıo qunluk yedıklerını yoksa dieti bıraktınızmı ;)))

ayseee

Üye
Tepki
36
Buqun yediklerim 1bardak ballı limonlu ılık su kahwaltı: 2dilim çavdar ekmeqi, bikaç çatal menemen we peynir, 2 zeytin, 2bardak sekerlı cay.
Ara öqun: elma we 2kupa 5i biyerde cayı. 1kupa form cayı.
Akşam yemeqimi 4te yedim. Yarım tabak patatesli köfteli yemek, 2kasık pilav 2kasık yogurt. Bu kadar we 1ltre su ıctım. 1,5 ltre daha ıcıcem ıns. Yalnz hic spor yapamıorum

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ayseeecim ne kadar gencmissin
canim ben bugün kacamak yaptim buda bana gelsin-kizgin
yarin yazarim insallah neler yedigimi bugün yazmiyim yoksa sasirirsiniz:ilknur::mendil:

ayseee

Üye
Tepki
36
:) yasım 20 ama kendımı cok yaslı hıssediorum hem oglum hemde uzerımdekı su 10kılo benı cökertti (RUHSAL ANLAMDA) ne bi arkadas ortamı yapabılıorum nede evden cıkmak ıstıorum kendıme olan öz qüwenım SIFIRRR acaba benım qıbı olan warmı merak ediorum...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
:) yasım 20 ama kendımı cok yaslı hıssediorum hem oglum hemde uzerımdekı su 10kılo benı cökertti (RUHSAL ANLAMDA) ne bi arkadas ortamı yapabılıorum nede evden cıkmak ıstıorum kendıme olan öz qüwenım SIFIRRR acaba benım qıbı olan warmı merak ediorum...

daha çok gençsin canım ne bu mutsuzluk eminim 10 kilonu vericeksin:kokos:bu arada kaç kilosun canım

ayseee

Üye
Tepki
36
Teskkur ederım! Boyum 1.50 kilom 57 45 kq olmam lazım.. Yalnz kılodan deil dogumdan snra ıcıne kapanık sinirli ewden dısarı adımını atmıyan bı ınsan oldum oglumda aşırı derecede yaramaz mutsuz olmam ıcın yeterde artar dıe dusunuorum ;) sanırım bı cesıt deprasyondaym

OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim kilon cok degil yapma böyle eve kapanma
cik gez yeni cevre edin yarina tekrardan baslamam lazim bugün kacirdim:dertli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Teskkur ederım! Boyum 1.50 kilom 57 45 kq olmam lazım.. Yalnz kılodan deil dogumdan snra ıcıne kapanık sinirli ewden dısarı adımını atmıyan bı ınsan oldum oglumda aşırı derecede yaramaz mutsuz olmam ıcın yeterde artar dıe dusunuorum ;) sanırım bı cesıt deprasyondaym

evet canım sanırım çocuk seni yormuş bazen benimde böyle düşündüğüm olmuyor değil ama kendi kendime telkin veriyorum sonuçta çocuklar büyüyene kadar idare edicez napalım hem ne güzel sende genç annesin oğlunu tiyatroya alışveriş merkezine parka vs götür birliktede çok güzel vakit geçirebilirsiniz sürekli onun yaramazlıklarına odaklanma o zaman hayat çekilmiyor elbet arkadaş çevrende genişlicektir bazen çocuklar oynarken bile biriyle tanışıp muhabbet edebiliyo insan bunlar bile güzel

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar