Aslansın eceSabah
Sade kahve
Kahvalti
Peynirli omlet zeytin yeşillik
Öğlen
Misafirlikteydim
Salatalardannaz.az.yedim pogaca tatlı tadina bile bakmadım evsahibi çok israr edince tamam deyip azicik.salata daha aldim
Aksam
İki üç kaşık corba bir tabak sebze yemegi yogurtlu kereviz
Spor 3mil leslie
@Arımaya
Findik 10 kadardi mandalin 1 tane bezelye bi tabak arti gelmimde cok eksi yok gibiydiMiktarlar yazmıyo ama çok değildir dimi
Su spor efsane
Yarın ki kilona göre duruma bakıcaz balım ona göre
Canm ustunle ve ozellıkle de corapla tartı dogru sonuc vermez.corabı cıkarınca bıle 200 gr fark edıyo
Ama hep oyle tartiliyorum diger tarti bildirimleride oyle oldugu icin degstrmek istemedimCanm ustunle ve ozellıkle de corapla tartı dogru sonuc vermez.corabı cıkarınca bıle 200 gr fark edıyo
Ayrica senin corap baya agirmis bende pek fark etmiyoCanm ustunle ve ozellıkle de corapla tartı dogru sonuc vermez.corabı cıkarınca bıle 200 gr fark edıyo
Agırlıkla alakası yok canm corapla ve cıplak ayakla tartı olcumu farklı oluyo da ondan sey ettıydım dıııı.heee bastan oyleyse o zaman bısey dıyemem canmAyrica senin corap baya agirmis bende pek fark etmiyo
he inanki yemedin abla yemedin diye ısrar ettiAslansın ece
Nasıl kandırdın salatayla kadını
Salı günü için mükemmel bir menü
Sabıt mısın artı mısın kuzum anlayamadm.sonuc olarak @furkanlipek45 benı yedı ben de senı yedm bu hafta.ıns regl gelır bı an once.korumaya gıdıyorm dıye senı bırakıyorm sanma takıpteym yıne ona gore mortıngenımMaalesef artiyi ya i 300gr ama hala regl yok
Gecen hafta 66.100
Bu hafta66.100
%0.45
Bide bugun fazla bekleyemedim yani erken tartıldım dışarı cikmam gerekti komsuda kahvaltidaydik
@Arımaya
zümrüd harikasın
o hep öyle tartılıyoCanm ustunle ve ozellıkle de corapla tartı dogru sonuc vermez.corabı cıkarınca bıle 200 gr fark edıyo
Uçmuşum bu hafta 66.4anladıysam arap olayım ece
geçen hafta 66.2 idin
bu hafta 66.1 misin?
Hayırlı olsun sakin ipin ucunu birakip geri dönme tamam mı?Sabıt mısın artı mısın kuzum anlayamadm.sonuc olarak @furkanlipek45 benı yedı ben de senı yedm bu hafta.ıns regl gelır bı an once.korumaya gıdıyorm dıye senı bırakıyorm sanma takıpteym yıne ona gore mortıngenım