Bem bunu şimdi gördümde gunde ne.olurkiEce tamamdır. Ama gece bitmeden ver mutlaka tamam mı?
Sakın pasta börek olmasın ama içinde
Bem bunu şimdi gördümde gunde ne.olurkiEce tamamdır. Ama gece bitmeden ver mutlaka tamam mı?
Ver sen yinede menünüBem bunu şimdi gördümde gunde ne.olurki
Ece tamamdır. Ama gece bitmeden ver mutlaka tamam mı?
Teşekkür ederimecemavinin bildirimi
Geçen Hafta : 69.6
Buuu Hafta : 69.1
Farkkkkkk : 0.5
yüzde %0.72
Tamam
Sabah
1haşlama yumurta
Oglen yani ne varsa tadina baktim ama.gerçekten yesigim iki yogurtlu salataydı
Aksam
Paca çorba salata birazcık azıcık tatlı ve tuzlu
Yarınki menüm ve sobrakuler on numero besyildiz olacak kaptanım
Latin zumbalar daha uzun oluyo youtubede varCanım 15 dk zumba videosunu nirden buldun
Canım 3 er dk 5 set yapiyorum uzun bir Zumba videosunun son kısmınıCanım 15 dk zumba videosunu nirden buldun
Uzun videoyu nerden buldun pekiCanım 3 er dk 5 set yapiyorum uzun bir Zumba videosunun son kısmını
Youte da arayarak herseyi bulabilirsin GuzUzun videoyu nerden buldun peki
Kime basvuracagimMenü yazdın mı eceeeeeeee kabusunum bu gece
bence kabul eder
evet ne iradesiz oldum hakettimece o tadına baktıklarından bir tabak dolar , ondan az bundan bi çatal .. şundan bi lokma ...
bi de akşam salata çorba yanına yine tırtık ...
sen hiç böyle kaçamak yapmaz tertemiz beslenirdin diyette ve listede
Zümrüt süper gidiyorsun. Menü güzel, su ve spor şahane. Eğer düzenini bozmazsan harika bir eksi bekliyor seni
Aslında çok kötü değil saydin. Akşam ki bulguru yemeseydin aşurenin gideri vardı ya da tam tersi. Keşke akşam etin yanında yoğurt ve salata da olsaydı.Menüm bugün olmadi biliyorum yarin telafi edicem
11.30
1 dilim t.b ekmeği
2 yumurta tavada
Biraz sos peynir zeytin domates
1 ceviz 1 dag inciri cay
Yesil cay
14.00
3 kasik asure
18.30
Avuc ici kadar et
4 kasik kadar bulgur pilavi
Bol salata
Su: 2 lt
@Elalis
Harika menü nefsIyi Akşamlar menümü yazayimm hemen yoğunum gelemiyorum
7 EKİM MENÜ
SAAT 11:00
1.5 yumurta haslanmis
3- 4 pattes kızartması
Lor peynir çörek otlu
B.peynir
Dom. Sal. Bib.
1 ceviz 3-4 çiğ fındık
1 dl tb ekmegi
Çay
SAAT 18:00
Kıymalı bamya
Kocaman salata
1 küçük kelek
SAAT 19:00
Sütlü neskafe
Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi
Ip atlayacam yazarım
@Elalis
Elimden geleni yapıyorum komşu yeni koca bir kase aşure getirdi yarın bir çok küçük bir kase yerim öğle öğünü kahveyle söylümmZümrüt süper gidiyorsun. Menü güzel, su ve spor şahane. Eğer düzenini bozmazsan harika bir eksi bekliyor seni
Güz menün çok güzel canım. Bu hafta çok dikkatli olmalısın ki - 3 ün gitnesin. Spor ve su da var bayıldım
Aslında çok kötü değil saydin. Akşam ki bulguru yemeseydin aşurenin gideri vardı ya da tam tersi. Keşke akşam etin yanında yoğurt ve salata da olsaydı.
Hafta sonu bir tık salabiliyoruz. Ama bir tık bak  toparlanmayacak bişey yok üzülme