Nasıl yerim söylüümmm len o 3 kiloyu geri alırsınElimden geleni yapıyorum komşu yeni koca bir kase aşure getirdi yarın bir çok küçük bir kase yerim öğle öğünü kahveyle söylümm
Akşamda herife yediririm yarın
Senden çok ben bitsin istiyorumNasıl yerim söylüümmm len o 3 kiloyu geri alırsın
Sabah tartıl, artın yoksa sabah öğününde 3 kaşık müsade ediyorum. Anca küçük bir kase olur zaten
Bitsin bu aşure ayı artık yaaa
Yani güz. Ben neler yapmayalı kaç ay oldu bir bilsen. Aslında işin bahanesi bunlar. Yemek istemesek yemeyiz. Hadi ben aşure sevmiyorum gelenlerin tadına bile bakmadım ama hergün nelere direniyorum bir bilsen. İşimin dibinde ünlü bir pastane var ve tiramisu satıyor. Onun yanı künefeci.ikisi de bi telefonuma bakar. Ağlayasım geliyor bazen. Ama yemiyorum. Ye ye ye nereye kadar. Ben senin yerinde olsam o aşureyi yarın yemem. Hadi sene boyunca özlüyosun desem eee yedin daha önce. Yarınki niye? O batasıca nefsimizi şımartmaktan başka neye faydası var? 3 dk lık zevk sonrası gelen pişmanlık.Senden çok ben bitsin istiyorum
Ben kendim yemeyeyim diye evde poğaça börek kek yapmıyorum
.
Çok tatlısın ya haklısın aynenn yemiycem tamam 3 litre suda bitti inşaAllah artı çıkmam yumurtlama dönemim reglden çok ağrıyorYani güz. Ben neler yapmayalı kaç ay oldu bir bilsen. Aslında işin bahanesi bunlar. Yemek istemesek yemeyiz. Hadi ben aşure sevmiyorum gelenlerin tadına bile bakmadım ama hergün nelere direniyorum bir bilsen. İşimin dibinde ünlü bir pastane var ve tiramisu satıyor. Onun yanı künefeci.ikisi de bi telefonuma bakar. Ağlayasım geliyor bazen. Ama yemiyorum. Ye ye ye nereye kadar. Ben senin yerinde olsam o aşureyi yarın yemem. Hadi sene boyunca özlüyosun desem eee yedin daha önce. Yarınki niye? O batasıca nefsimizi şımartmaktan başka neye faydası var? 3 dk lık zevk sonrası gelen pişmanlık.
Böyle durumlarda hayal kuruyorum. İstediğim kiloya gelmişim, istediğimi giymişim. Arkamdan bakan imrenen,hayran kalan, kıskanan, çatlayan kişiler.
Çok çok ama çok istersem koklayıp bırakıyorun. O da kesmezse bir yudum alıp ağzımda tutabildiğim kadar tutup sonra yutuyorum. Sonra kendimle gurur duyuyorum durabildiğim için.
Yeter ki ovulasyon artısı olsun. 2 günlük geçici bi artı. Senin için rahat olduktan sonra gerisinin önemi yok. Yeme valla pişman olacaksınÇok tatlısın ya haklısın aynenn yemiycem tamam 3 litre suda bitti inşaAllah artı çıkmam yumurtlama dönemim reglden çok ağrıyor
Özür olsun ben saati yeni fark ettim bir daha olmaz insaallah
Sabah
2dilime yakın tb ekmek çılbır domatesli biber gerisi klasik kahvaltı
Öğlen
Sütlü kahve bir incir 1lokma elma
Aksam
Haslama et salata az haslama sebze
Arada az kuruyemis
Ancak o iki dilim baklava gitti biliyosun dimi yavru jetim
Oyyy oyyy evett anca o gitmistirAncak o iki dilim baklava gitti biliyosun dimi yavru jetim
Özür olsun ben saati yeni fark ettim bir daha olmaz insaallah
Sabah
2dilime yakın tb ekmek çılbır domatesli biber gerisi klasik kahvaltı
Öğlen
Sütlü kahve bir incir 1lokma elma
Aksam
Haslama et salata az haslama sebze
Arada az kuruyemis
Menün güzel ecem40dk yüründü tempolu
Ederler kuzum üzülme
Sporda daha kimse beni kabul etmedi
Alin beni pisman olmazsınızece daha spor listesinde değil ela
@23Zeyno bende 11 kişi var sende kaç kişi var? eceyi kimde eksik varsa oraya alalım