1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Screenshot_2018-10-07-20-00-44-1.png

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Elimden geleni yapıyorum komşu yeni koca bir kase aşure getirdi yarın bir çok küçük bir kase yerim öğle öğünü kahveyle söylümm
Akşamda herife yediririm yarın
Nasıl yerim söylüümmm len :cevapver: o 3 kiloyu geri alırsın :cevapver:
Sabah tartıl, artın yoksa sabah öğününde 3 kaşık müsade ediyorum. Anca küçük bir kase olur zaten :capkinbito:

Bitsin bu aşure ayı artık yaaa :ates::ates::ates:

Ecemavi

Daimi Üye
Tepki
2.775
Özür olsun ben saati yeni fark ettim bir daha olmaz insaallah
Sabah
2dilime yakın tb ekmek çılbır domatesli biber gerisi klasik kahvaltı
Öğlen
Sütlü kahve bir incir 1lokma elma
Aksam
Haslama et salata az haslama sebze
Arada az kuruyemis

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Nasıl yerim söylüümmm len :cevapver: o 3 kiloyu geri alırsın :cevapver:
Sabah tartıl, artın yoksa sabah öğününde 3 kaşık müsade ediyorum. Anca küçük bir kase olur zaten :capkinbito:

Bitsin bu aşure ayı artık yaaa :ates::ates::ates:
Senden çok ben bitsin istiyorum :mad:
Ben kendim yemeyeyim diye evde poğaça börek kek yapmıyorum
.

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Senden çok ben bitsin istiyorum :mad:
Ben kendim yemeyeyim diye evde poğaça börek kek yapmıyorum
.
Yani güz. Ben neler yapmayalı kaç ay oldu bir bilsen. Aslında işin bahanesi bunlar. Yemek istemesek yemeyiz. Hadi ben aşure sevmiyorum gelenlerin tadına bile bakmadım ama hergün nelere direniyorum bir bilsen. İşimin dibinde ünlü bir pastane var ve tiramisu satıyor. Onun yanı künefeci.ikisi de bi telefonuma bakar. Ağlayasım geliyor bazen. Ama yemiyorum. Ye ye ye nereye kadar. Ben senin yerinde olsam o aşureyi yarın yemem. Hadi sene boyunca özlüyosun desem eee yedin daha önce. Yarınki niye? O batasıca nefsimizi şımartmaktan başka neye faydası var? 3 dk lık zevk sonrası gelen pişmanlık.
Böyle durumlarda hayal kuruyorum. İstediğim kiloya gelmişim, istediğimi giymişim. Arkamdan bakan imrenen,hayran kalan, kıskanan, çatlayan kişiler.
Çok çok ama çok istersem koklayıp bırakıyorun. O da kesmezse bir yudum alıp ağzımda tutabildiğim kadar tutup sonra yutuyorum. Sonra kendimle gurur duyuyorum durabildiğim için.

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Yani güz. Ben neler yapmayalı kaç ay oldu bir bilsen. Aslında işin bahanesi bunlar. Yemek istemesek yemeyiz. Hadi ben aşure sevmiyorum gelenlerin tadına bile bakmadım ama hergün nelere direniyorum bir bilsen. İşimin dibinde ünlü bir pastane var ve tiramisu satıyor. Onun yanı künefeci.ikisi de bi telefonuma bakar. Ağlayasım geliyor bazen. Ama yemiyorum. Ye ye ye nereye kadar. Ben senin yerinde olsam o aşureyi yarın yemem. Hadi sene boyunca özlüyosun desem eee yedin daha önce. Yarınki niye? O batasıca nefsimizi şımartmaktan başka neye faydası var? 3 dk lık zevk sonrası gelen pişmanlık.
Böyle durumlarda hayal kuruyorum. İstediğim kiloya gelmişim, istediğimi giymişim. Arkamdan bakan imrenen,hayran kalan, kıskanan, çatlayan kişiler.
Çok çok ama çok istersem koklayıp bırakıyorun. O da kesmezse bir yudum alıp ağzımda tutabildiğim kadar tutup sonra yutuyorum. Sonra kendimle gurur duyuyorum durabildiğim için.
Çok tatlısın ya haklısın aynenn yemiycem tamam 3 litre suda bitti inşaAllah artı çıkmam yumurtlama dönemim reglden çok ağrıyor :(

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Çok tatlısın ya haklısın aynenn yemiycem tamam 3 litre suda bitti inşaAllah artı çıkmam yumurtlama dönemim reglden çok ağrıyor :(
Yeter ki ovulasyon artısı olsun. 2 günlük geçici bi artı. Senin için rahat olduktan sonra gerisinin önemi yok. Yeme valla pişman olacaksın :ninni:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Özür olsun ben saati yeni fark ettim bir daha olmaz insaallah
Sabah
2dilime yakın tb ekmek çılbır domatesli biber gerisi klasik kahvaltı
Öğlen
Sütlü kahve bir incir 1lokma elma
Aksam
Haslama et salata az haslama sebze
Arada az kuruyemis

@Elalis ecenin menüsü
Sporda var 45 dk yürüyüş.
Seni etkilememiş galiba

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar