Teşekkür ederim İnşaAllah çabuk gecer hem kusma hem ishaloy kıyamam çok geçmiş olsun ecem
Teşekkür ederim İnşaAllah çabuk gecer hem kusma hem ishaloy kıyamam çok geçmiş olsun ecem
aslında direk hastaneye mi götürsen?ikisi birlikte mahvetmesin çocuğu.zor toparlanıyolar zaten kaşık kadar kalıyo hemen suratlarıTeşekkür ederim İnşaAllah çabuk gecer hem kusma hem ishal
Cok gecmis olsun canim cocuklar hasta olunca zor oluyoryaGece iki saat boluk pircuk uyudum 3numaram hem ishal hem kusma banyodaydik devamli kafamda kazan
Daha iyi şükür kusması bitti ishalde gecer İnşaAllah Allah korusun devam.eder yada artarsa götürürümaslında direk hastaneye mi götürsen?ikisi birlikte mahvetmesin çocuğu.zor toparlanıyolar zaten kaşık kadar kalıyo hemen suratları
Bem gec gelirim mortimNerdesn @Ecemavi saat kac oldu hadı gariiii
Gec derken aksam mı gelecen.oruc neyım mı tutuyon yoksaBem gec gelirim mortim
Yok canım şöyleki yaptığım sogan kürü mü yoksa gunlerdir yasadigim düzensiz uykumu birkac gündür yaşadığım bağırsak problemi mi bilmiyorum ama gide gide 500gr gittiGec derken aksam mı gelecen.oruc neyım mı tutuyon yoksa
Senın o kus kadar yemelerıne az gıtmıs ece.bencede uykusuzluk ve wc problemı gıbı duruyo yoksa en kotu 1 kılo gıderdıYok canım şöyleki yaptığım sogan kürü mü yoksa gunlerdir yasadigim düzensiz uykumu birkac gündür yaşadığım bağırsak problemi mi bilmiyorum ama gide gide 500gr gitti
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.8
Yuzde %0.7
Hoş artidada olsam aynı sekilde meydan okurdum sonuna kadar mortilik bunu gerektirir
kaptan sinir küplerinde çünküBurası niye boşş ki??