Bugun yemege zor firsat buldum
Geçmiş olsun kızzz noldu birden böle..Bende bugün çok rahatsızım girib olmuşum kemiklerim kırılıyor bademciklerim balon sabah iğne vuruldum bügün ben bişey yiyemedim mandalina portakal bide sabah iğne vurulunca minicik bir dilim ağzıma simit attım bugün böyle istiyorum kalkım herşey bana bakıyor
Çok geçmiş olsun kuşum ben de toparlanamadım daha tam olarak. Ama aç kalma çorba iç, bitki çayı iç. Olmaz böyle aç aç zorla kendini.Bende bugün çok rahatsızım girib olmuşum kemiklerim kırılıyor bademciklerim balon sabah iğne vuruldum bügün ben bişey yiyemedim mandalina portakal bide sabah iğne vurulunca minicik bir dilim ağzıma simit attım bugün böyle istiyorum kalkım herşey bana bakıyor
Olsun zümrüt iyi olmuş, hafif geçirdiğin yanına kar kalmış. Ama öğünlerine salata, yeşillik, yoğurt ekle mutlaka. Hiç bişey yapamasan roka ye, maydanoz ye, yeşil soğan ye.
Hic memnun degilim halimden salata yemegi biraktim yogurt az yiyorum spor desen zar zor ya yapiyon ya yapamiyorum su 4 lt icerken 2 ye dustum tarti desen hic ic acici degil farkindayim hepdinin ama toparlanamiyorum cocuklarin dengesi bozulunca bende bozuluyorum hic biseye vakit bulamiyorumya bu ara bi acaip geciyorOlsun zümrüt iyi olmuş, hafif geçirdiğin yanına kar kalmış. Ama öğünlerine salata, yeşillik, yoğurt ekle mutlaka. Hiç bişey yapamasan roka ye, maydanoz ye, yeşil soğan ye.
Su ve spor da ehhh gibi gibi. Az daha artsa olur.
En azından karbonlara gömülmüyosun zümrüt. Dönem dönem hepimiz tökezliyoruz böyle. Önemli olan salmadan toparlanmak. Çarşamba bismillah der başlarsın yine. Ben sana inanıyorumHic memnun degilim halimden salata yemegi biraktim yogurt az yiyorum spor desen zar zor ya yapiyon ya yapamiyorum su 4 lt icerken 2 ye dustum tarti desen hic ic acici degil farkindayim hepdinin ama toparlanamiyorum cocuklarin dengesi bozulunca bende bozuluyorum hic biseye vakit bulamiyorumya bu ara bi acaip geciyor
Insaallahya oyle umut ediyorumEn azından karbonlara gömülmüyosun zümrüt. Dönem dönem hepimiz tökezliyoruz böyle. Önemli olan salmadan toparlanmak. Çarşamba bismillah der başlarsın yine. Ben sana inanıyorum
İstersen sal da görInsaallahya oyle umut ediyorum
Kirmizi sana cok yakisiyoİstersen sal da gör
Peki, oyle diyorsan...Geçmiş olsun.
Öğünlerin çok hafif geçmiş. Miden için bi yerde iyi. Dinlenmiş olur.
Bu hafta isteğin üzerine mezun oluyorsun zaten.
Vallahi bilmiyorum eşimden bulaştı herhaldeGeçmiş olsun kızzz noldu birden böle..
Saol canım benim meyve yemeğe zorladım kendimi aç hissetmiyorum ilaçlardan herhaldeÇok geçmiş olsun kuşum ben de toparlanamadım daha tam olarak. Ama aç kalma çorba iç, bitki çayı iç. Olmaz böyle aç aç zorla kendini.
Gece iki saat boluk pircuk uyudum 3numaram hem ishal hem kusma banyodaydik devamli kafamda kazanSabah hafif olmuş ama güzel, arada değişiklik iyi geliyor.
Öğle ve akşam da harika
Filtre gayfe geyfi de yaparmış napayım ki
Su spor gene yok
oy kıyamam çok geçmiş olsun ecemGece iki saat boluk pircuk uyudum 3numaram hem ishal hem kusma banyodaydik devamli kafamda kazan