1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasminellA

Daimi Üye
Tepki
1.982
Bende bugün çok rahatsızım girib olmuşum kemiklerim kırılıyor bademciklerim balon sabah iğne vuruldum bügün ben bişey yiyemedim mandalina portakal bide sabah iğne vurulunca minicik bir dilim ağzıma simit attım bugün böyle istiyorum kalkım herşey bana bakıyor :aglak::aglak::aglak::aglak::521:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Bende bugün çok rahatsızım girib olmuşum kemiklerim kırılıyor bademciklerim balon sabah iğne vuruldum bügün ben bişey yiyemedim mandalina portakal bide sabah iğne vurulunca minicik bir dilim ağzıma simit attım bugün böyle istiyorum kalkım herşey bana bakıyor :aglak::aglak::aglak::aglak::521:
Geçmiş olsun kızzz noldu birden böle..

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Çok geçmiş olsun kuşum :( ben de toparlanamadım daha tam olarak. Ama aç kalma çorba iç, bitki çayı iç. Olmaz böyle aç aç zorla kendini.

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
09.30 1muz 1sb sut
15.00 yogurt findim
18.30 taze fasulye
Su 2lt
Spor 2mil lesli
@Elalis @23Zeyno
Olsun zümrüt iyi olmuş, hafif geçirdiğin yanına kar kalmış. Ama öğünlerine salata, yeşillik, yoğurt ekle mutlaka. Hiç bişey yapamasan roka ye, maydanoz ye, yeşil soğan ye.
Su ve spor da ehhh gibi gibi. Az daha artsa olur.

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Olsun zümrüt iyi olmuş, hafif geçirdiğin yanına kar kalmış. Ama öğünlerine salata, yeşillik, yoğurt ekle mutlaka. Hiç bişey yapamasan roka ye, maydanoz ye, yeşil soğan ye.
Su ve spor da ehhh gibi gibi. Az daha artsa olur.
Hic memnun degilim halimden salata yemegi biraktim yogurt az yiyorum spor desen zar zor ya yapiyon ya yapamiyorum su 4 lt icerken 2 ye dustum tarti desen hic ic acici degil farkindayim hepdinin ama toparlanamiyorum cocuklarin dengesi bozulunca bende bozuluyorum hic biseye vakit bulamiyorumya bu ara bi acaip geciyor:aglak::bayik:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Hic memnun degilim halimden salata yemegi biraktim yogurt az yiyorum spor desen zar zor ya yapiyon ya yapamiyorum su 4 lt icerken 2 ye dustum tarti desen hic ic acici degil farkindayim hepdinin ama toparlanamiyorum cocuklarin dengesi bozulunca bende bozuluyorum hic biseye vakit bulamiyorumya bu ara bi acaip geciyor:aglak::bayik:
En azından karbonlara gömülmüyosun zümrüt. Dönem dönem hepimiz tökezliyoruz böyle. Önemli olan salmadan toparlanmak. Çarşamba bismillah der başlarsın yine. Ben sana inanıyorum :mor:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Menüm
11.00
1 bardak süt 1 muz
16.00
3 hurma 3 incir biraz uzum cay
19.00
1 bardak kefir

Su: 2 lt.
Spor: Yok
Midem agriyor yiyemedim birsey :uzgnm:
@Elalis
Geçmiş olsun.
Öğünlerin çok hafif geçmiş. Miden için bi yerde iyi. Dinlenmiş olur.
Bu hafta isteğin üzerine mezun oluyorsun zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar