gizemli bi şekilde ortadan kayboldu
gizemli bi şekilde ortadan kayboldu
düştünüz elimize vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı
Aaa estagfirullah ne haddime ama kaptanı merak ettimben varım beni beğenmiyür müsün
kaptanınız şehir dışına çıktı şarjı da yanında yok onun için gelemiyo bugün yarın gelir büyük ihtimalAaa estagfirullah ne haddime ama kaptanı merak ettim
Hu huuuuuuu geldim
Anamdaaaaaa analarını özlemiş bu kızlar
Dün bursaya gittik. Tükana mal almaya. Çok geç bitti işimiz. Biz de kalalım burda sabah döneriz dedik. Ama planlı olmadığı için şarjım yanımda yoktu.
@pinapina kaptanımıza teşekkür ediyorum
Uslu durdunuz demi
Kızları sıkıştırıp mıncıklamadım ben kendi adıma usluydumHu huuuuuuu geldim
Dün bursaya gittik. Tükana mal almaya. Çok geç bitti işimiz. Biz de kalalım burda sabah döneriz dedik. Ama planlı olmadığı için şarjım yanımda yoktu.
Uslu durdunuz demi
Malii ne işi vae elanın burdaa.. hani ayağını kaydırmıştıkKızları sıkıştırıp mıncıklamadım ben kendi adıma usluydum
İyi kaydıramamışım demek kış lastiği taktıysaMalii ne işi vae elanın burdaa.. hani ayağını kaydırmıştık
Corba yoğurt nerede Eceee gucsuz kalirsin ama. Ogleni es mi gectin. Hadi hayırlısı bakalim
Bu ne kus kadar yemek mı olur ye kuzum ye yenersın benı sen.o yuzden kendını harap etme duzgun beslen mortı
Hu huuuuuuu geldim
Uslu durdunuz demi
Kuzu kaptan da goy goy yapıyo sıkıntı yok buralardayım, anca geliyorum takıma