Yok mortim sogan kürü sağlık icin surprizim yarın bekle aksam.yemek.yok.napayım misafir hazırlıkları zor.yetişti küçüğüm hasta benle.ilgilen diyor@Ecemavi spor nerde.suprızın sogan kuru mu hem aksam yemek bıle yok ac ac kılo mu verılır hıııhhh
Benı nıye etıket yapmadın.gozum ustunde.tb ekmek ne kadar mıktar nıye yokSabah sade kahve incir
Kahvalti
tb ekmekten.yumurtali tost zeytin
Aksam
Lahana yemeği salata ayran iki üç kaşık çorba
Oooops özür olsun etiketi unutmuşumBenı nıye etıket yapmadın.gozum ustunde.tb ekmek ne kadar mıktar nıye yok
Bir daha babannene giderken bizde gelek miAy ben menümyazmayı unuttum bugün yemeğe davetliydim babaanneme
Bir Kebab çeşiti vardıkı ciğer kuşbaşı kıyma tavuk bonfile
Sabah 10:30
As yağda bir yumurta
2. 3 dilim peynir
Bol domates salatalık
4zeytin bir dilim ekmek
Ara Türk kahvesi yanında kuruüzüm 2fındık
Akşam 6:30
Ekmek hiç yemedim
Bir parça tavuk
5 6 tane ciğer
Yarım şiş kıyma
Kuşbaşı bir iki tane yanında salata peyvaz ondan sonra pişmiş domates biber
Su bugün çok içtim 2.5lt olmuştur belkide fazla
Sonra annem künefe bastı
Hiç yemedim
Arkasından Türk kahvesi
Sonra eve gelince sade soda bugün çok yoruldum evi temizledim orda babaannemin evini temizledim şimdi heryerim ağrıyor bide kendimi çok şiş hissediyorum malum gün bugün yarın @Elalis
Olur gelin bu guruba yeterdi kalanlar bile zati hepiniz diyetteBir daha babannene giderken bizde gelek mi
1 de yesil elma yedim menume ek. Erken yaticam sanırım bas agrim ve atesim varMenüm
10.00
1.5 dilim kizarmis t.b ekmeği
Peynir, 3 ceri domates, 2 zeytin
Köz kapya biber (kahvaltilik)
3 hurma, 2 ceviz
15.00
1 yaprak galeta, cay, 2 ceri domates
2 ceviz, 3 dag inciri (normal incir buyuklugune kiyasla 3 tanesi 1 eder)
19.00
tavuk bonfile, kabak yemeği (bulgursuz),
1 kase yoğurtlu kereviz, biraz tere
Su: 2.5 lt.
Spor: bugün yok maalesef
@Elalis
Bana dıyene bak sen bana gore daha az yemıssın.4 cocuk anasısın enerjı lazm sana olamaz boyle bak ye bıraz