Dinlenme cayi 101 den aldim papatya flan var icindeNe çayı var
Dinlenme cayi 101 den aldim papatya flan var icindeNe çayı var
Puan toplamiyozmu artik kaptanimÇok geçmiş olsun kuzuma
Menün güzel zümrüt, güzel ve temiz
Su da kış için iyi.
Menüsünü yazan toz oluyo işte ona kızıyorum. Sanki hiç dizi izlemiyolar, hiç kahve molası vermiyolarToparlariz toparlariz inSs daha mezuniyet balosu yapicaz zayiflayalim dimi kizlar uykucu sirinler alooo
Puanlık hal mi bıraktınız bu hafta bendePuan toplamiyozmu artik kaptanim
Ay ben izleyemiyomya cocuklari uyuttum sirayla herif daha gelemedi o gelir uyku gozlerimden akiyo cocuk uyanir gece nobeti baslarMenüsünü yazan toz oluyo işte ona kızıyorum. Sanki hiç dizi izlemiyolar, hiç kahve molası vermiyolar
Uyku saatin gecmis zaten senin kaptanim anajetim sende yat uyuPuanlık hal mi bıraktınız bu hafta bende
Yani cafeye de gelin iki sohbet edelimSimdi uyumuslardir yarin yazarlar heralde sabah uyanir uyanmaz bi gunaydim yazarlar bi hal hatr sorarlar sole bi silkenirler heralde enazindan ben ole yapicam
Burnum şıp şıp akıyo, uykum da geldi. Yatayım en iyisiUyku saatin gecmis zaten senin kaptanim anajetim sende yat uyu
Anı yakala ZumrudIyi geceLer ..
Ben cafeye yetisemiyorum cok hizli ilerliyo orasi iki dakka cocuga bakim derken bi ton yaziyolar gecmisi okim derken aani kaciriyorum okumayinca mevzuyu kaciriyorum oranin hizina yetisemiyorum acikcasi
Kiz naptin elalisi delirtcenizmi yav en sonunda istifa edicekBeni eskiden taniyanlar bilir. Inanılmaz regl ataklari yasiyorum oglen yediklerimi cok yememek icin kendimi peynire verdim Az da olsa yedim maalesef
Menüm
Öncelikle kızım hasta ev dandini aksama.misafir var derken sacma bor menü oldu ama toparlanacam birde surprizim olacak mortime
Sabah
Sade kahve incir ceviz
Öğlen
Menemen 1dl tb ekmek peynir zeytin ihlamur
Arada
Sütlü kahve
Aksam 1muz
yeni bir borek cesidi yaptim avcı boregi ama disinda galete olduğu icin kesinlikle pişip pişmedi anlasilmiyor kesinlikle bir lokma bile yoktu 1/3lokma kadar tadına baktim
@Arımaya
@Elalis
Soğan kurune devam
Misafir menüm
Avcı boregi mercimek koftesi tiramisu tart mortim seni yenecem bak bunlardan bile yemedim