1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kaptanimmmmm
Benim hedef 70.di hedefe varinca biraz mola vermek istiyorum sonra duruma gore devam etmek istiyorum uygunmudur :düsün:
şuan kafam çok karışık zümrüt.listede izinler olacak muhtemelen bugün.bi bakayım başlangıç kilona,ona göre konuşruz yine.

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@Güz artık izinlisin.

Selamun aleyküm
Kimileri üşütmüş kimiler dra gidecek kimileri depresyon kıyısında..

Ben neredeyim bende kndimi çikolataya paketli gıdalara etli ekmeğe vurdummmm..
Şimdiden 1. Takımdan özür diliyorum evin işler btmedi babam dün gitti halılar yıkmada benm çok uykum var..
H
Umarım yılbaşı hdefmi tuttururum

şu mesajın üstüne çok da konuşmaya gerek yok!

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@YasminellA gruba hiç gelmiyorsun.akşamdan akşama menü vermeye.böyle olmaz! gün içerisinde ne yapıyorsun,ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum.sık sık gelmezsen seni de izne ayırmak zorunda kalacağım.

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@ZumruD
@saydin78
@Ecemavi
hergün menülerin tertemiz olmasını istiyorum.onu tattım,bunu yaladım gibi bahaneler duymak istemiyorum.ciddi anlamda zaman harcıyorum ve artık sıkılmaya başladım.sözüm gruptaki herkese.
bi yerde takılırsınız,eyvallah.ama yedim diyeni takımdan çıkarırım !!!
yiyip yiyip gelip bide burda,aaa nolcak artıysam yedim valla diyenleri duymak istemiyorum.
gerçekten zayıflamak isteyen başımın tacı,diğerlerine boşa zaman harcamak istemiyorum.

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
yani izin derken,gerek var mı sence gerçekten? izin demek diyetten kopmak demek,rahat rahat biraz yiyeyim demek.izne ayırırım ama 70 ten 100 gr fazla gelsen almam listeye.
Izin derken soyle menulerimi vericem yinede spor yapmaya gercktn vaktim olmuyo zar zor vakit buluyorum o konuda biraz rahat olmak istiyorum bide haftada bigun kacamak gunu yapmak istiyorum cunku gerckten artik zorla yapiyorum ve bu beni cok skiyor bu sekilde yapsam sknti olurmu peki izin derken bu yani sporda rahat olcam bide pazar gunu kacamak gunu olcak okadar

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Izin derken soyle menulerimi vericem yinede spor yapmaya gercktn vaktim olmuyo zar zor vakit buluyorum o konuda biraz rahat olmak istiyorum bide haftada bigun kacamak gunu yapmak istiyorum cunku gerckten artik zorla yapiyorum ve bu beni cok skiyor bu sekilde yapsam sknti olurmu peki izin derken bu yani sporda rahat olcam bide pazar gunu kacamak gunu olcak okadar
o kaçamak günün olursa grupta olamazsın tabi .biri yer biri bakar durumu olur direk :) valla kuzu bana sorarsan çıkma derim ama illa sıkıldım kaptanım diyosan şartım belli.70 den yukarısında almam tekrar listeye.burda menü de veremezsin,cafeye yazarsın.

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
o kaçamak günün olursa grupta olamazsın tabi .biri yer biri bakar durumu olur direk :) valla kuzu bana sorarsan çıkma derim ama illa sıkıldım kaptanım diyosan şartım belli.70 den yukarısında almam tekrar listeye.burda menü de veremezsin,cafeye yazarsın.
Yok cikmiyom ozaman kaca kadar gidicem ozaman son durak kac:eyvah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar