Zaten bugünden itibaren daha çok dikkat edecemyarışma 2 günlük mü yasmin haftaya bomba gibi başlıyosun gebertirim.bak eltin mezun oldu uçtu yuvadan
Zaten bugünden itibaren daha çok dikkat edecem
listeyi paylaşıma taşımadan tek tek kontrol ediyorum kuzum zatenGecen hafta 73.musum
Kaptanimmmmmaslansın beeeeeeeeeeeeeee
şuan kafam çok karışık zümrüt.listede izinler olacak muhtemelen bugün.bi bakayım başlangıç kilona,ona göre konuşruz yine.Kaptanimmmmm
Benim hedef 70.di hedefe varinca biraz mola vermek istiyorum sonra duruma gore devam etmek istiyorum uygunmudur
Tamamşuan kafam çok karışık zümrüt.listede izinler olacak muhtemelen bugün.bi bakayım başlangıç kilona,ona göre konuşruz yine.
yani izin derken,gerek var mı sence gerçekten? izin demek diyetten kopmak demek,rahat rahat biraz yiyeyim demek.izne ayırırım ama 70 ten 100 gr fazla gelsen almam listeye.Tamam
84 baslangicim
iğdeyle kerteyim mi
YAaa ama ne yapim çok yoğunum girmeye çalışıyorum ama fırsatım olmuyor@YasminellA gruba hiç gelmiyorsun.akşamdan akşama menü vermeye.böyle olmaz! gün içerisinde ne yapıyorsun,ne yiyip ne içiyorsun bilmiyorum.sık sık gelmezsen seni de izne ayırmak zorunda kalacağım.
Izin derken soyle menulerimi vericem yinede spor yapmaya gercktn vaktim olmuyo zar zor vakit buluyorum o konuda biraz rahat olmak istiyorum bide haftada bigun kacamak gunu yapmak istiyorum cunku gerckten artik zorla yapiyorum ve bu beni cok skiyor bu sekilde yapsam sknti olurmu peki izin derken bu yani sporda rahat olcam bide pazar gunu kacamak gunu olcak okadaryani izin derken,gerek var mı sence gerçekten? izin demek diyetten kopmak demek,rahat rahat biraz yiyeyim demek.izne ayırırım ama 70 ten 100 gr fazla gelsen almam listeye.
hayır bunu kabul etmiyorum.illa ki gün içinde bir iki mesaj yazacak vakit bulursun cafeyeYAaa ama ne yapim çok yoğunum girmeye çalışıyorum ama fırsatım olmuyor
o kaçamak günün olursa grupta olamazsın tabi .biri yer biri bakar durumu olur direk valla kuzu bana sorarsan çıkma derim ama illa sıkıldım kaptanım diyosan şartım belli.70 den yukarısında almam tekrar listeye.burda menü de veremezsin,cafeye yazarsın.Izin derken soyle menulerimi vericem yinede spor yapmaya gercktn vaktim olmuyo zar zor vakit buluyorum o konuda biraz rahat olmak istiyorum bide haftada bigun kacamak gunu yapmak istiyorum cunku gerckten artik zorla yapiyorum ve bu beni cok skiyor bu sekilde yapsam sknti olurmu peki izin derken bu yani sporda rahat olcam bide pazar gunu kacamak gunu olcak okadar
Yok cikmiyom ozaman kaca kadar gidicem ozaman son durak kaco kaçamak günün olursa grupta olamazsın tabi .biri yer biri bakar durumu olur direk valla kuzu bana sorarsan çıkma derim ama illa sıkıldım kaptanım diyosan şartım belli.70 den yukarısında almam tekrar listeye.burda menü de veremezsin,cafeye yazarsın.