eksi gelir belkim amaaa cokkk sağlıklı diilmi elammm ertesi gün pit artıMenülerinin hiç ayarı yok
Ölüm orucu mu gülo bu
eksi gelir belkim amaaa cokkk sağlıklı diilmi elammm ertesi gün pit artıMenülerinin hiç ayarı yok
Ölüm orucu mu gülo bu
Geleceği kesineksi gelir belkim amaaa cokkk sağlıklı diilmi elammm ertesi gün pit artı
canım anajetim niye @furkanlipek45 Ipegin kotuyu cagirmasina izin veriyorsunGeleceği kesin
Iyiyim ya cok tokum aslindaMenülerinin hiç ayarı yok
Ölüm orucu mu gülo bu
Aaaaaaaa ben şok e artıyım dedim ben neyine küstün artıysam takımdanmı atcan anlamadımkiYarın tartını görmeden seninle konuşmuyom ben
Kızlara trip attım kaçamak için sana da atıyorum
Kız zumrud geçen hafta ikimizde 73 geldik yaEkli dosyayı görüntüle 25432
Gecen hafta 73.1
Crsmba 72.7
@Elalis
Hayirli sabahlariniz bol eksileriniz olsun
Ay nebilim ole hatrlamisimKız zumrud geçen hafta ikimizde 73 geldik ya
Gecen hafta 73.musumEkli dosyayı görüntüle 25432
Gecen hafta 73.1
Crsmba 72.7
@Elalis
aslansın beeeeeeeeeeeeeeeEkli dosyayı görüntüle 25432
Gecen hafta 73.1
Crsmba 72.7
@Elalis
yarışma 2 günlük mü yasmin haftaya bomba gibi başlıyosun gebertirim.bak eltin mezun oldu uçtu yuvadanKusura bakmayın unuttum bugün tartı günü olduğunu maalesef bu hafta
Aynı
66.9 oda iki gündür çok dikkat ediyoeınn
kız ben eksi gelince ne zaman kızmışım oyyyyyyyyyyyyyyyyyy delüüüüüüGecen hafta 68.7
Bu hafta 68.4
Fark 300
%0.43
Hanımlar hormonel problemlerim var erkenmenapoz da bunlardan biri takdiri size bırakıyorum
@Elalis
ben artı geleni takımdan mı atıyom menü temiz gelir ama eksi gelmez,insanlık hali.Aaaaaaaa ben şok e artıyım dedim ben neyine küstün artıysam takımdanmı atcan anlamadımki
Çok tatlısın yaaakız ben eksi gelince ne zaman kızmışım oyyyyyyyyyyyyyyyyyy delüüüüüü
az olsun öz olsun,yeterki geri gelmesin
yaşımız malum tabi 18 lik kız gibi değil metalarımız
hadi bu hafta sık bi dişini görelim şu 65 leri yahuuuu