calsin bakalımÇene çalıyo özellerde
Kuzum ne zaman bitecek senin bu kursun, olmaz böyle. Akşamdan hazırla sabah zor geliyosa. Ama dolu dolu khvaltını yap. Valla zayıflarsın ama löp löp et olursun. Daş olcaz ya biz
Zümrüt burdayken öne onu alalım
Kız ece dellendin mi sen 2 yumurtayla gün mü geçer
Kuzum cig kofte, 3 zeytin alirken tadina baktim da ondan yedim, yoksa birsey yemeyecektimKuzum ne zaman bitecek senin bu kursun, olmaz böyle. Akşamdan hazırla sabah zor geliyosa. Ama dolu dolu khvaltını yap. Valla zayıflarsın ama löp löp et olursun. Daş olcaz ya biz
Çiğköfte 3 tane yeseydin, yanında da boolll yeşillik, ayran. Zeytin noliiii
Akşam hafif olmuş güzel olmuş
Su spor harika
Güzel güzel eaki saydin geri dönüyor
Gayet yeterli ve temiz bi menü olmuş yasminimMenüm
Sabah 10da
Küçük dilim pattişli yumurta ekmek yok
7zeytin
Bir tatlı k tuzluyoğrut
Domates salatalık
Yeşilçay
Bir iki zahter batırdım yedim
Ara Türk kahvesi
Akşam misafirim vardı
Bugün çok yoğundum ilk öğlen 35 40kişilik misafir vardı kaynanamın sonra akşam yemeğine bayanlar bendeydi
Kebab menüsü vardı yine bugün
Benim yediğim telaştan yiyemedim bir iki tane kuşbaşı birazçık kıyma bir tane pirzola birazcık ekmek ucundan. salata biber domates yarım bardak ayran
Arkasından kahve çay sade ve yanında tatlı vardı yemedim
Bak bi yap bi daha vazgeçemeyeceksin. İnsanın gözü tok oluyo bi kereKuzum cig kofte, 3 zeytin alirken tadina baktim da ondan yedim, yoksa birsey yemeyecektim
Kurs somestr tatilinde yari tatile giriyor sonra yine devam edecek
Haftaya soz erken uyanicam, dolu dolu kahvaltim olacak
Zaten hep dolu olurdu benim kahvaltilarim ama bu ara olamadiBak bi yap bi daha vazgeçemeyeceksin. İnsanın gözü tok oluyo bi kere
TamamZaten hep dolu olurdu benim kahvaltilarim ama bu ara olamadi
Alistim ama artik, sabahlari yaparim kahvaltimi persembe baslarim insallah
Yaaa ihmal etme git tabi. Gelince haber verSabah dra gidicem yuzum sisti sunizler doldu burnum agzim dolu
Kan vereyim griple ilgili ve troid, seker vs. baksin bakalım durumlar ne
Tamam cnm veririmYaaa ihmal etme git tabi. Gelince haber ver
Aslinda ben dort gunluk bor liste yapıyorum ama bugün saatleri uyduramadım herkesler ev buyuklerin sınavları küçüklerin hastalıkları derken neyse kaldığım yerden.devamBu ne kus kadar yemek mı olur ye kuzum ye yenersın benı sen.o yuzden kendını harap etme duzgun beslen mortı
İyi haberlerle dönTamam cnm veririm
Ay opmiyim gecmesin
Iyi geceler
Amiiin Ecemİyi haberlerle dön
Yoğun olmasam belki çok daha iyi bir performans sergileyebilirdim neyse olmadıGayet yeterli ve temiz bi menü olmuş yasminim
Sabah kahvaltı tam olunca zaten araya gerek kalmıyor.
Akşam da iyi yemişsin yine kaçarken geçerken
Hıcte bı kerem ben bozmuyorm benm menulerım gayet saglıklı hıııııhhh cunku ben emzırıyorm ac kalma luksum yok kııı.ece kendını yıyecek yakında kus kadar yerseKız ece dellendin mi sen 2 yumurtayla gün mü geçer
Akşam güzel ama bi daha böyle aç kalma. Mortin mi bozuyo seni
Perşembe zart diye geri gelir o kilo.
Çocuklara nasıl baktın öyle aç aç