1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Sayımız az.kaptan
Benim kefirle midem bulanır
Şöyle olur mu acaba
Sabah bir incir yesem cevizsiz sonrasinda dikkat etsem.
Sabah o sade kahve incirin enerjisiyle ben spor yapıyorum yoksa gün icerisinde yapma fırsatım olmuyor sonra biraz gec vakit kahvaltı yapıyorum
Ama illada olmaz dersen başka çare düşüneyim
Madem sadece sabah yiceksin o zaman devam et. Cevizde sıkıntı yok yiyebilirsin .Ama o zaman diğer öğünlerde yeme. Ve lütfen bu hafta azami dikkat gösterelim, hepimiz. Gerçekten liste içler acısı :(

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Evet kotu gorunuyor farkindayim cirpiniyorm biseyler yapmak icin ama olmuyo zoraki goturuyorum inan evet bi hedef var ona.ulasmak istiyorum ama cok skldm bi turlu toparlanamadim spor yapmaya firsatm hic olmuyo ev isi yapmaya bile vakit bulamiyorum
Ayrica menulerimde kacamaksiz sadece spor ve su azaldi bole oldu
Kuzum spor illaki uzun uzun yürüyüşler, saatlik jimnastikler değil. Hiç bişey yapamıyosan ip atla. 50-100 atla, plank yap 30 saniyeyle başla.
Su çok çok çok önemli. Vücut yağı parçalasa bile susuz atamaz ki :( şifa niyetine iç, zayıflama diye düşünme. 2.5 lt 10 bardak yapar. Saat başı içsen yine tutturursun.
Evet hedefimiz var ve ne kadar çabuk ulaşırsak o kadar iyi. Bi emek veriyoruz işe yarasın. Düşün mezun olsan haftalardır yiyemediğin şeyleri yiyebileceksin. Bi gün yersin diğer gün dengelersin.
Ayrıca kilon durma noktasında değil. Hızlandırmak senin elinde. Ciddi anlamda hemizde motivasyon eksikliği var. Son 2 haftadır toparlanamaıyoruz.
Sizden isteğim bu hafta diyete yeni başlamışız gibi dirayetli başlamanız. İlk hafta gibi azimli, istekli, dikkatli :harika:

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Acele etmedim ki. Sen bi hışımla beni mezun et dedin, ben de tamam dedim. Hayırlısı diycez evet. Ben de sana çok teşekkür ederim herşey için.
Acele etmeyi bugün icin kastetmistim :) kaptan olarak insiyatifin olabilirdi. O gün mezuniyet isteyip vazgecisimi sebepleriyle yazmistim. Donmemistin. Ama neyse nasip bu kadarmis. Sağolasin hersey için :)

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
İlk gün menümü paylaşayım

Kahvaltı 07:00
1 dlm tt ekmek
Peynir
8 zeytin

Öğlen 13:00
1 kepçe sebze çorbası
1 Servis kaşığı mantar sote
Yoğurtlu kereviz salatası

Ara 14:30
1 elma
1 bardak ayran
3 tam ceviz

3 lt yakın şu
2 kupa kahve

@kmysmy
Masuummmm :gıdık:
Kahvaltı neden yarım kuzum? Hani yumurta, domates, maydanoz vs?
Öğlen şahane
Aradan sonra yemek yemedin mi :eek:sen de mi if cisin ?
Bide öğle ile ara kısmında çok az zaman var. Ya birleştir ya da iyice ayır ki leptin çalışsın.
Ben meyveyle ayran-yoğurt tüketimine bayılıyorum. Glisemik indeksi düşürüyor. Bana göre birbirlerini nötrlüyorlar.
Su harika :harika:
Spor nerde spor :mad:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@YasminellA
Kuzu ne gruba ne cafeye geliyosun. Öyle gelip iyi akşamlar yazıp çıkarsan sohbet akmaz. Katıl biraz.
İkincisi ve daha önemlisi gruba gelmiyorsun. Burda ne olup bitiyo haberin yok :mad:
Hadi diğer günleri geçtim, tartı günü bile gelmiyorsun :oklava::oklava:
Burda küçük bebesi olanlar, hastası yaşlısı olanlar, işi olanlar, hatta misafiri varken yazanlar var. Demek ki isteyince geliniyor. Ben burayı fazla önemsemediğini düşünüyorum. Geçen hafta uyarmıştım. Bu hafta aynı şekilde davranmaya devam edersen listeden çıkarırım.

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Şu menüyle kilo vermen lazım yaaaa :(
Aynen bozmadan devam et nolur zümrüt. Bu hafta yüzümüz gülecek bak gör. Gitsin artık bu 7 ler
InSaallahya
Plank yapiyorum duzenli olmasada hopluyom zipliyom ama cok ole aman aman vakit ayiramiyorum
Bide nelere dikkat etcez napcaz sole bi tekrar ustunden gecsek olurmu ..
Ben salatayi normalde hic sevmem yazin diyet hevesine alistrmstm domatesle flan tadlandrp yiyodm ama simdi yine sogudum yiyemiyorum onun yerine alternatif ne yapim bide sporuda degiscrm leslidende skldm sanrm ay bilmiyomya bu cok yogun ve karisik geciyo kafamda gunlerimde bende.skldm 7 lerden gitsin artik su 7 lerrrr :sopa::sopa:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
InSaallahya
Plank yapiyorum duzenli olmasada hopluyom zipliyom ama cok ole aman aman vakit ayiramiyorum
Bide nelere dikkat etcez napcaz sole bi tekrar ustunden gecsek olurmu ..
Ben salatayi normalde hic sevmem yazin diyet hevesine alistrmstm domatesle flan tadlandrp yiyodm ama simdi yine sogudum yiyemiyorum onun yerine alternatif ne yapim bide sporuda degiscrm leslidende skldm sanrm ay bilmiyomya bu cok yogun ve karisik geciyo kafamda gunlerimde bende.skldm 7 lerden gitsin artik su 7 lerrrr :sopa::sopa:
Tamam sen yeter ki iste. Yarın sana hem değişik sporlar bulucam, hem yeni tarifler :harika:
Vurma kendine :hoop:

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Acele etmeyi bugün icin kastetmistim :) kaptan olarak insiyatifin olabilirdi. O gün mezuniyet isteyip vazgecisimi sebepleriyle yazmistim. Donmemistin. Ama neyse nasip bu kadarmis. Sağolasin hersey için :)

Mezuniyetin hayirli olsun umarim verdigin kilolarin hic birini almazsin bida tadini cikar bulundugun anin gule gule kullan kilonuda:seviyor::seviyor::öpücük::zipla::zipla:-kop

YasminellA

Daimi Üye
Tepki
1.982
@YasminellA
işte karnen
yasminellA (68.9 ) yeni üye
YasminellA (68.7/67.5/1.2/%1.75)
yasminellA(67.5/66.9/0.6/%0.89)
yasminellA (66.9///%) sabit
yasminellA (66.9/66.7/0.2/%0.30)

neden kaç haftadır sabit,gıdım gram?

Aslında bu hafta düşmem lazımdı ama ben şuna bağlıyorum adetim 4gün geçikti hastalık geçiriyorum iğneler antibiyotikler beni mafetti dikkat ediyorum o kadar harekerliyimki spor yapsam bu kadar efor harcamam mesela bugün sabah 7den beri ayaktayım daha yeni tel elime aldım artık ayaklarım ağrıyor

YasminellA

Daimi Üye
Tepki
1.982
@YasminellA
Kuzu ne gruba ne cafeye geliyosun. Öyle gelip iyi akşamlar yazıp çıkarsan sohbet akmaz. Katıl biraz.
İkincisi ve daha önemlisi gruba gelmiyorsun. Burda ne olup bitiyo haberin yok :mad:
Hadi diğer günleri geçtim, tartı günü bile gelmiyorsun :oklava::oklava:
Burda küçük bebesi olanlar, hastası yaşlısı olanlar, işi olanlar, hatta misafiri varken yazanlar var. Demek ki isteyince geliniyor. Ben burayı fazla önemsemediğini düşünüyorum. Geçen hafta uyarmıştım. Bu hafta aynı şekilde davranmaya devam edersen listeden çıkarırım.
Sende haklısın tabiki ama bende yoğunum kimsenin hakkına girmek istemem benimde küçük çocuğum ben elimden geleni yapmaya çalışırım olamıyorsa ne diyim

YasminellA

Daimi Üye
Tepki
1.982
Bugünki Menüm
Bugün günüm vardı bendeydi
Karar aldık hep birlikte bir çeşit yanında salata bir çeşit tatlı sabah
8:30
Bir haşlanmış yumurta
7 zeytin
4 dilim peynir
Ekmek çok az
2.3bardak su içTim

Ara kahve sade

4 gibi sofra kuruldu
Dövme yapmıştım iki yemek kaşığı ya yedim ya yemedim telaştan
Yarım kase salata bir bardak ayran

Akşam 7de yarım elma
Bir muz

Su 2.lt içmişimdir
Tatlıda yaptım ama yemedim
Çay içtim şekersiz

Deminde sade soda

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Bugünki Menüm
Bugün günüm vardı bendeydi
Karar aldık hep birlikte bir çeşit yanında salata bir çeşit tatlı sabah
8:30
Bir haşlanmış yumurta
7 zeytin
4 dilim peynir
Ekmek çok az
2.3bardak su içTim

Ara kahve sade

4 gibi sofra kuruldu
Dövme yapmıştım iki yemek kaşığı ya yedim ya yemedim telaştan
Yarım kase salata bir bardak ayran

Akşam 7de yarım elma
Bir muz

Su 2.lt içmişimdir
Tatlıda yaptım ama yemedim
Çay içtim şekersiz

Deminde sade soda
Günü kimle yapıyorsunuz kızz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar