ya evet kışın kahvaltı sıkıntı nerde o yaz domatesi biberi.yumurta için bekleyelim o zaman ok.ama inşallah yoktur.o da olmazsa naparız
if için ben de olumlu şeyler duyuyorum,eğer dayanabiliyorum dersen o da benim için ok.
valla menünde bi sıkıntı gözükmüyo kuzum.sadece besin çeşidi az biraz.diğer kızlar da tavsiye istediler.bakalım bugün biraz diyet tariflerinde gezeyim,ben de sıkıldım dön dolaş aynı şeylerden
tamamdır canocnm if için ben 1 de bile bitiryordum günü
ama dayanamıyorum artık
o yüzden 4 gibi bir ögün yapıyorum iyi geliyor bana
bende bu hafta simatı yeneyim
haftaya degişik kurabiyeler filan deniycem saglıklı ara ögünler için
Burada da paylasırmısın o kurabıyelerı masum bende yapmak ıstıyorm.bı de ben 11 kahvaltı 16.30 gıbı de aksam yemegımı yıyorm gunu kapatıyorm ben ıf yapmıs oluyormuyumcnm if için ben 1 de bile bitiryordum günü
ama dayanamıyorum artık
o yüzden 4 gibi bir ögün yapıyorum iyi geliyor bana
bende bu hafta simatı yeneyim
haftaya degişik kurabiyeler filan deniycem saglıklı ara ögünler için
Burada da paylasırmısın o kurabıyelerı masum bende yapmak ıstıyorm.bı de ben 11 kahvaltı 16.30 gıbı de aksam yemegımı yıyorm gunu kapatıyorm ben ıf yapmıs oluyormuyum
If nedirya evet kışın kahvaltı sıkıntı nerde o yaz domatesi biberi.yumurta için bekleyelim o zaman ok.ama inşallah yoktur.o da olmazsa naparız
if için ben de olumlu şeyler duyuyorum,eğer dayanabiliyorum dersen o da benim için ok.
valla menünde bi sıkıntı gözükmüyo kuzum.sadece besin çeşidi az biraz.diğer kızlar da tavsiye istediler.bakalım bugün biraz diyet tariflerinde gezeyim,ben de sıkıldım dön dolaş aynı şeylerden
Kaptan benim mortiye fiki mi veriyon yenmesi içinAyyy sagol @Elalis kaptan bende sıkılmıstm hep aynı yumurtadan.cılbırı unutmustum yarın yapaym ıns optum senı cok cok
normale zaten kışın yedğimiz sebzeler bunlar ama arada salata olarak tüketmekte de fayda var.pişmediği için,çiğ zeytinyağı ve limonla yapıldığı için efsane vitamin deposu oluryorlar.yanına hafif bi çorba missss olur missssssssss
Uzun süren açlık diyeti diye biliyorum ama hiç yapmadımIf nedir
Hepimiz birimiz için eceeeKaptan benim mortiye fiki mi veriyon yenmesi için
Ne de güzel geldin banum yaaEve gidip motor takmadan
Menü paylaşayım
Kahvaltı 08:30
100 gr peynir
1 salatalık
Yarım domates
Öğlen 13:00
4 ızgara köfte
Yeşillik tere roka
3 ymk yoğurtlu kereviz