Ellerine sağlık cnmAynı gurub
Ellerine sağlık cnmAynı gurub
Saol canımEllerine sağlık cnm
Tamam elimizden geleni yapalimMadem sadece sabah yiceksin o zaman devam et. Cevizde sıkıntı yok yiyebilirsin .Ama o zaman diğer öğünlerde yeme. Ve lütfen bu hafta azami dikkat gösterelim, hepimiz. Gerçekten liste içler acısı
Düştüm ne gız, attı ne
Ben duyunca kırmızı halı serdiydim yoluna banum geleyyo diye
Hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
Artık sen de bir yavru jetsin
Arkadaşlarınla tanışıp kaynaştın mı
Masuummmm
Kahvaltı neden yarım kuzum? Hani yumurta, domates, maydanoz vs?
Öğlen şahane
Aradan sonra yemek yemedin mi sen de mi if cisin ?
Bide öğle ile ara kısmında çok az zaman var. Ya birleştir ya da iyice ayır ki leptin çalışsın.
Ben meyveyle ayran-yoğurt tüketimine bayılıyorum. Glisemik indeksi düşürüyor. Bana göre birbirlerini nötrlüyorlar.
Su harika
Spor nerde spor
ya evet kışın kahvaltı sıkıntı nerde o yaz domatesi biberi.yumurta için bekleyelim o zaman ok.ama inşallah yoktur.o da olmazsa naparızAyyyyy elammm cnm
Mecaz anlamda dedim kız
Kırmızı arkası kalp elbisemide giydim geldim canımmm mm Hosbuldum
Öhömmmm Öhömmmm
Banlıyorum cevaplara
Yumurta sanırım bende alerji yapıyor
Şuan onun denemesinde olduğum için yemedim , pazara gitnedime evde Yeşillik yok artık domates salatalık yenmiyor bugün alırim ama
Ben if ciyim ela geçen yıllarda da yaptım
Hatta öğlen 1 de yedim başka yemedim ozaman lar ama şimdi kaldıramıyorum okadar açlığı malesef
Ondan dolayı saat 4 e ara gibi bir öğün ekledim sonrasında tam 16 saat aç kalıyorum sabah 7 ye kadar
Ben zamanında glisemik endeks diyeti yaptığımdan biliyorum mutlaka meyve yanına bir sut ürünü tıkarım
Ogün saatlerinde o sebepten öyle cnm
Varsa bir önerin kabul ederim tabiki