1. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Düştüm ne gız, attı ne :oklava:
Ben duyunca kırmızı halı serdiydim yoluna banum geleyyo diye :zipla::zipla::zipla:

Hoşgelmişsin sefalar getirmişsin :mavis:
Artık sen de bir yavru jetsin :tatlim:
Arkadaşlarınla tanışıp kaynaştın mı :teyzos:

Ayyyyy elammm cnm
Mecaz anlamda dedim kız

Kırmızı arkası kalp elbisemide giydim geldim canımmm mm Hosbuldum

Masuummmm :gıdık:
Kahvaltı neden yarım kuzum? Hani yumurta, domates, maydanoz vs?
Öğlen şahane
Aradan sonra yemek yemedin mi :eek:sen de mi if cisin ?
Bide öğle ile ara kısmında çok az zaman var. Ya birleştir ya da iyice ayır ki leptin çalışsın.
Ben meyveyle ayran-yoğurt tüketimine bayılıyorum. Glisemik indeksi düşürüyor. Bana göre birbirlerini nötrlüyorlar.
Su harika :harika:
Spor nerde spor :mad:

Öhömmmm Öhömmmm
Banlıyorum cevaplara

Yumurta sanırım bende alerji yapıyor
Şuan onun denemesinde olduğum için yemedim , pazara gitnedime evde Yeşillik yok artık domates salatalık yenmiyor bugün alırim ama

Ben if ciyim ela geçen yıllarda da yaptım
Hatta öğlen 1 de yedim başka yemedim ozaman lar ama şimdi kaldıramıyorum okadar açlığı malesef :(
Ondan dolayı saat 4 e ara gibi bir öğün ekledim sonrasında tam 16 saat aç kalıyorum sabah 7 ye kadar

Ben zamanında glisemik endeks diyeti yaptığımdan biliyorum mutlaka meyve yanına bir sut ürünü tıkarım

Ogün saatlerinde o sebepten öyle cnm
Varsa bir önerin kabul ederim tabiki

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Ayyyyy elammm cnm
Mecaz anlamda dedim kız

Kırmızı arkası kalp elbisemide giydim geldim canımmm mm Hosbuldum

Öhömmmm Öhömmmm
Banlıyorum cevaplara

Yumurta sanırım bende alerji yapıyor
Şuan onun denemesinde olduğum için yemedim , pazara gitnedime evde Yeşillik yok artık domates salatalık yenmiyor bugün alırim ama

Ben if ciyim ela geçen yıllarda da yaptım
Hatta öğlen 1 de yedim başka yemedim ozaman lar ama şimdi kaldıramıyorum okadar açlığı malesef :(
Ondan dolayı saat 4 e ara gibi bir öğün ekledim sonrasında tam 16 saat aç kalıyorum sabah 7 ye kadar

Ben zamanında glisemik endeks diyeti yaptığımdan biliyorum mutlaka meyve yanına bir sut ürünü tıkarım

Ogün saatlerinde o sebepten öyle cnm
Varsa bir önerin kabul ederim tabiki
ya evet kışın kahvaltı sıkıntı :( nerde o yaz domatesi biberi.yumurta için bekleyelim o zaman ok.ama inşallah yoktur.o da olmazsa naparız :saskin:
if için ben de olumlu şeyler duyuyorum,eğer dayanabiliyorum dersen o da benim için ok.
valla menünde bi sıkıntı gözükmüyo kuzum.sadece besin çeşidi az biraz.diğer kızlar da tavsiye istediler.bakalım bugün biraz diyet tariflerinde gezeyim,ben de sıkıldım dön dolaş aynı şeylerden :bayik:

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
upload_2018-11-15_14-36-4.jpeg

karnabahar brokoli salatası

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
kırmızı lahana salatası
ben orta boy bi lahanayı ince ince doğrayıp kavanoza dolduruyorum.üzerine su sirke tuz dilediğiniz kadar.3 güne oluyor ve her yemeğin yanına hazır salata oluyot veee çok yakışıyor.

upload_2018-11-15_14-41-27.jpeg

OP
Elalis

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
normale zaten kışın yedğimiz sebzeler bunlar ama arada salata olarak tüketmekte de fayda var.pişmediği için,çiğ zeytinyağı ve limonla yapıldığı için efsane vitamin deposu oluryorlar.yanına hafif bi çorba missss olur missssssssss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar