Kuzu bu gün tartılmadım ama yarin tekrar tartılayım inşalalh bakalım ödem var mıCnm kahvaltıda yumurta tercih etmelisin.. ayrıca labne peynirinin bi faydası yok.. protein almalısın.. keşke normal beyaz peynir ve yumurta yeseydin..
Tartı gününe 1 gün kala ödem yapacak gıdalar yemiyoruz.. öğlen kuru fasülye var gaz ve ödem yapar.. akşam kapuska yani lahana var o da gaz ve ödem yapar.. ikisini aynı gün yememelisin.. üstelik tartıya 2 kala.. bu hafta listede olmadığın için buna sopa yok ama haftaya daha dikkat ediceksin inanıyırum
Su güzel.. yapabilirsen sporunda güzel
Cnm ben menünü beğendim .. öğlene ara eklemene seviniyorum ..
Regl ödem yaptı mı?? Bol su iç ve hareket et cnm cumartesiye ödem kalmasın..
İnanıyorum cnm
Yarın ki duruma göre akşamı erken ye ve hafif geçir cnmKuzu bu gün tartılmadım ama yarin tekrar tartılayım inşalalh bakalım ödem var mı
Çok güzel menü canım.. su spor hepsi güzelKaptanimmmm misafirliktydik menum geç kaldı ya kusura bakma şarjım bitti ordada .
11:menemen
Yarim dilim tbe
Peynir zeytin salatalik roka
14:yarim elma
Yarim armut
17.30:kabak ymegi
1 buçuk kase ayran
Su:2.5 (500 ml limonlu)
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
10 dk oryantal
@hippotalamus
Ben yatıyorum kizlar herkese iyi geceler
Sporumu da bildireyim
25 dk advanced hiit=125 puan
@hippotalamus @begüm75
Hizlica gittik yemekten sonra arkadaşa e ordada oglum sarjimi yedi herzamanki gibi kalkicaz diyede şarja takmadim derken geç kaldı bende hippo beni dürtmüştur diyodumÇok güzel menü canım.. su spor hepsi güzel
Bende inan akşamdan beri diyorum ipek menü vermedi gidim dürtim menü diye
Akşam baktım menülere .. senin vermediğin aklımdaydı ama ütü dağı vardı.. dizi izlerken onları yaptım. Bitirdim uzandım.. sonra yorumladım..Hizlica gittik yemekten sonra arkadaşa e ordada oglum sarjimi yedi herzamanki gibi kalkicaz diyede şarja takmadim derken geç kaldı bende hippo beni dürtmüştur diyodum
emeğine sağlık kaptanımAkşam baktım menülere .. senin vermediğin aklımdaydı ama ütü dağı vardı.. dizi izlerken onları yaptım. Bitirdim uzandım.. sonra yorumladım..
Sorun değil sen dün yaptınKuzi ben okulda detoks yapamam mumkun degil.hele de cuna gunu
Aslinda dun degil çarşamba yaptim tartidan da belli olsu zaten dünSorun değil sen dün yaptın
Gülbişim özelden görüşelim miYa kuzu hiç
Bir değişiklik Yok tartıda
Olur kuzumGülbişim özelden görüşelim mi