- #3.881
Yine mi çiğ köfte ipek
Zati artıyı yeni temizledin. 5lere şuradane kadar kaldı? 5lerin ödülü olarak yerdin
Üzüldüm
Sporun güzel.. kahvaltı ile akşan yemeğin güzel..
Puanın 8...
Yine mi çiğ köfte ipek
Biliyodum kiYaptım yaptım
2 mil
1000 zıplama
Herşeyi ama herşeyi yiyesim var .. gözüm doymuyoo .. karnimda kara delik gibi o kadar ka kurtardığıma sukrettim ..Yine mi çiğ köfte ipek
Zati artıyı yeni temizledin. 5lere şuradane kadar kaldı? 5lerin ödülü olarak yerdin
Üzüldüm
Sporun güzel.. kahvaltı ile akşan yemeğin güzel..
Puanın 8...
Ama dişimizi sıkmamız lazım.. bak 5lere ne kaldı.. yediğimiz her cıss (burda genelden bahsediyorum) bizi geri atıyır..Herşeyi ama herşeyi yiyesim var .. gözüm doymuyoo .. karnimda kara delik gibi o kadar ka kurtardığıma sukrettim ..
Malesef... biliyorum.... bugün sondu zaten haftaya kadar karbon da olmayacakAma dişimizi sıkmamız lazım.. bak 5lere ne kaldı.. yediğimiz her cıss (burda genelden bahsediyorum) bizi geri atıyır..
Yarın 4 günlük listeye başlasan.. hafta içi ilk2 günü yapsan.. hafta sonu diğer et tavuklu iki gün.. eşinde bişi demez.. olmaz mı?Malesef... biliyorum.... bugün sondu zaten haftaya kadar karbon da olmayacak
Yapma ya calisicam burası çok yagmurlu birkaç gundur esimede ton balığımi soylemeyi unuttum . Ama salata yoğurt yaparım oglen. Hafta sonu da sabah meyve yoğurt yapamam da hafif klasik kahvaltı olur öğlen aksam uyarim inşallah . Sonraki iki gün içinde kabak yerim olur muuYarın 4 günlük listeye başlasan.. hafta içi ilk2 günü yapsan.. hafta sonu diğer et tavuklu iki gün.. eşinde bişi demez.. olmaz mı?
Deneyelim bakalım.. eksi durumuna göre devam ederiz..Yapma ya calisicam burası çok yagmurlu birkaç gundur esimede ton balığımi soylemeyi unuttum . Ama salata yoğurt yaparım oglen. Hafta sonu da sabah meyve yoğurt yapamam da hafif klasik kahvaltı olur öğlen aksam uyarim inşallah . Sonraki iki gün içinde kabak yerim olur muu
@pamukskr kuzum cnm farkedersen bikaç haftadır kilo vermen yavaşladı.. az dikkat etsek, spora ağırlık versek.. akşamı daha hafif kaparsak
Gordum tıyolarını yenemez kı yenemez kıYapma ya calisicam burası çok yagmurlu birkaç gundur esimede ton balığımi soylemeyi unuttum . Ama salata yoğurt yaparım oglen. Hafta sonu da sabah meyve yoğurt yapamam da hafif klasik kahvaltı olur öğlen aksam uyarim inşallah . Sonraki iki gün içinde kabak yerim olur muu
Ayyy ne guzel hedeflerrrCİLVELİ KAHVELERİMMMMMMMM
Gelsin mi hedeflerrrrr
furkanlipek45 59.7
pamukskr 59.5
Piraye 72
nar_cicegim 66.9
Bakalım bu hafta hedefine ulaşıp kim HEDEFİNE ULAŞAN PRENSESİ olacak
Cnm menün çok güzel ama gözüm hep bulgur pilavına takılıyor.. ama diyetisyen verdiği için bişi demiyorumUyaninca 1 kasik dut ozu ve su
9.30= 2 yumurta-bir kapya biber-yarim avakado limonlu
12.30= mas salatasi
Yesil cay 2 bardak
17.00= et doner, 3 kasik bulgur pilavi ve bol ayran
Salata malzemem bittigi icin ayran yaptim hippom =)
Simdi ihlamur icicem 2 saat sonra spor yaparim
Su 8 9 bardak ictim daha icerim
@hippocan
he heeeeeeee viz vizGordum tıyolarını yenemez kı yenemez kı