Heyy maşallah bee06.30
Peynirli dereotlu yulaflı omlet
1 mandalina
Ara,
2 hurma
2 ceviz
14.00
Yeşil mercimekli salata
19.00
Kıymalı kapuska
Yoğurt
Su 2.5 lt.
Spor leslie 4
Kuzum bu borani dediğin buğdaylı yoğurtlu değil mi??
Ellerine sağlık.. tadına bile bakmak, ama parmağıma değdi şerbeti bi yalıyim yokİşten geldim baklava actik 2 tepsi
Cumartesi günü yegenim in sünnet mevlidi var oyyy yoruldum
Menü mm
Kahvaltı 8.30
1 haslanmış yumurta
Peynir
Öğle 12
Salata
Yoğurt
2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Akşam 19
Salata
Balık buğulama
Su 3
Yeşil çay 2
@hippocan
Hayır borani pazi sapı ve nohutla yapılan bi urfa yemeği nohut 3 tane yemismdir sadece . Nohut almamaya dikkat ettim çünkü .menumde bugün karbon yokkii..Kuzum bu borani dediğin buğdaylı yoğurtlu değil mi??
Tamam az ama hergün ödem yapacak şeyler yiyorsun ipek..
Mezuniyet için bu hafta ekstra dişimizi sıkmalıyız.. 1 hafta ya.. sonra korumada hepsinden dengeli yiceksin..
Yarın senden tertemiz karbonsuz menü bekliyorum..
Puanın 8
Bizimde borani diye ıspanağı bulgur veya pirinçle pişirip üstüne sarımsaklı yoğurt dökerlerHayır borani pazi sapı ve nohutla yapılan bi urfa yemeği nohut 3 tane yemismdir sadece . Nohut almamaya dikkat ettim çünkü .menumde bugün karbon yokkii..
Pazı sapi, nohut, birkac parca kirmizi et koymuşlardı canım icine . Çorba gibi suku bi yemekBizimde borani diye ıspanağı bulgur veya pirinçle pişirip üstüne sarımsaklı yoğurt dökerler
Sizde de farkliymisPazı sapi, nohut, birkac parca kirmizi et koymuşlardı canım icine . Çorba gibi suku bi yemek
İlk kez tattim urfa da yoreselmis canım sarımsaklı yoğurt felan yoktu amaSizde de farkliymis
Tamam kuzum.. borani biçok yerde haş buğday ve yoğurtla yapılıyor.. o şekilde 4 kaşık buğday yedin diye düşündüm..Hayır borani pazi sapı ve nohutla yapılan bi urfa yemeği nohut 3 tane yemismdir sadece . Nohut almamaya dikkat ettim çünkü .menumde bugün karbon yokkii..
Napim yaa napim
11 mi verim sana
Yok kaptanım zaten sevmem ben ev baklavası başka dadlu seviyorumEllerine sağlık.. tadına bile bakmak, ama parmağıma değdi şerbeti bi yalıyim yok
Menün güzel cnm... spor yok galiba..
Puanın 6
Tamam kaptanimmTamam kuzum.. borani biçok yerde haş buğday ve yoğurtla yapılıyor.. o şekilde 4 kaşık buğday yedin diye düşündüm..
Bi daha bu tarz farklı olabilecek yemeklerde açıklama yaparsan iyi olur cnm
O zmn puanın 10..
Sporum 40 dk eliptik 160
50 sav 50 sol simit calismasi 100
20 sumo squat 20
Toplam 280 puan
@begüm75
Yazililari da boyle okuyorsam vay coxuklarin haline
kız o nasıl puan hesaplamak
eliptik doğru ama hareketlerin tanesi 1 puan değil;100 e kadar 15 tanesi 1 Puan 100 den sonrası 10 tanesi 1 Puan,o yüzden puanın 167 puan
Yazililari da boyle okuyorsam vay coxuklarin haline
Gronala dediğin müsli gibi bişi dimi??Menum
7.30
1 kasik dut ozu
2 yumurta
Yarim avakado
3 zeytin
Iki parca peynir
Tarcinli yesil cay
10.30
yarim elma(limonlu)
Yarim ayva(limonlu)
12.30
2 kasik yogurtlu granola (daha fazla yiyemedim canim istemedi)
Ve 1 muz
17.00
1 kase mercimek corbasi
1 lahmacun
Bol salata
Su 10 bardak olmus
Sporumu yapinca bildiricem
@hippocan