2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
@hippocan
Menü kahvaltı 8.30
1 haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
3 yeşil zeytin

Ogle 14
kavurma
Ayran

Akşam 18
Kavurma
Ayran

Su 2
Spor malesef anca geldim eve
Kuzum menü çok güzel ama hem öğlen hem akşam kavurma olmadaydı keşke.. bağırsakların çalışmasını yavaşlatır.. üstelik salata da yok yanında..

Öğlen salata kavurma yeseydin akşamda çorba yoğurt salata yeseydin süper olurdu..

Bu aralar sporu da çok ihmal ediyorsun :(

Puanın 5..

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Kuzum menü çok güzel ama hem öğlen hem akşam kavurma olmadaydı keşke.. bağırsakların çalışmasını yavaşlatır.. üstelik salata da yok yanında..

Öğlen salata kavurma yeseydin akşamda çorba yoğurt salata yeseydin süper olurdu..

Bu aralar sporu da çok ihmal ediyorsun :(

Puanın 5..
Haklisın ama kuran evi kendime farklı birşey yapamadım sırf et yemem yemem bile laf oldu inan

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
:mavis::mavis::mavis::mavis:
Kızma bana inan imkanlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyor um
Yok kız niye kızim.. az yemişsin o yüzden.. etin fazlası da zarar.. bide salata çorba falanda olmayınca yanında wc konusunda sıkıntıya düşersin..

Yanında meze salata tarzı bişiler olsa süper olurdu..yada meyve falan yeseydin keşke..

pamukskr

CİLVELİ KAHVEEEEEEE
Tepki
7.749
Yok kız niye kızim.. az yemişsin o yüzden.. etin fazlası da zarar.. bide salata çorba falanda olmayınca yanında wc konusunda sıkıntıya düşersin..

Yanında meze salata tarzı bişiler olsa süper olurdu..yada meyve falan yeseydin keşke..
O kadar yememeye odaklı yorum ki böyle bir organizasyon a gidince normal beslenme m bile şaşıyor inan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar