- #3.961
Benimde derkenBenim de oyle mi
Benimde derkenBenim de oyle mi
Geldim kaptanım geldim@pamukskr tartı vermedin...
Duysun duysun herkes duysunOyumu da sana verdim kaptan pempik duymasin aman
Ay kaptanim sorma yaVayy düz 60 mı
Sevindiğime göre şimdi de sopa zamanı
Nerdesin sen
Kuzum menü çok güzel ama hem öğlen hem akşam kavurma olmadaydı keşke.. bağırsakların çalışmasını yavaşlatır.. üstelik salata da yok yanında..@hippocan
Menü kahvaltı 8.30
1 haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
3 yeşil zeytin
Ogle 14
kavurma
Ayran
Akşam 18
Kavurma
Ayran
Su 2
Spor malesef anca geldim eve
Cnm sporun güzel ama keşke azcık kardiyo ekleseydin.. yürüyüş, leslie, oryantel falan.. inş yarına
Haklisın ama kuran evi kendime farklı birşey yapamadım sırf et yemem yemem bile laf oldu inanKuzum menü çok güzel ama hem öğlen hem akşam kavurma olmadaydı keşke.. bağırsakların çalışmasını yavaşlatır.. üstelik salata da yok yanında..
Öğlen salata kavurma yeseydin akşamda çorba yoğurt salata yeseydin süper olurdu..
Bu aralar sporu da çok ihmal ediyorsun
Puanın 5..
Çorba salata yoğurt falan yok muydu.Haklisın ama kuran evi kendime farklı birşey yapamadım sırf et yemem yemem bile laf oldu inan
Sofra hiç kurulmadı önce kuran sonrası tabak yapıldı işte sonra da gelen yedi bende çok geç olmadan kavurma ayran aldım ama az yani sadece yaşamak için tansiyon düşmesin dedim çorba salata olsaydı doyardimÇorba salata yoğurt falan yok muydu.
Anladım...Sofra hiç kurulmadı önce kuran sonrası tabak yapıldı işte sonra da gelen yedi bende çok geç olmadan kavurma ayran aldım ama az yani sadece yaşamak için tansiyon düşmesin dedim çorba salata olsaydı doyardim
Anladım...
Yok kız niye kızim.. az yemişsin o yüzden.. etin fazlası da zarar.. bide salata çorba falanda olmayınca yanında wc konusunda sıkıntıya düşersin..
Kızma bana inan imkanlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyor um
O kadar yememeye odaklı yorum ki böyle bir organizasyon a gidince normal beslenme m bile şaşıyor inanYok kız niye kızim.. az yemişsin o yüzden.. etin fazlası da zarar.. bide salata çorba falanda olmayınca yanında wc konusunda sıkıntıya düşersin..
Yanında meze salata tarzı bişiler olsa süper olurdu..yada meyve falan yeseydin keşke..