vardı artı birde regl olunca tuz biber olduBence ikisine de gerek yok.. artın çoksa zati temiz beslenme ile hemencecik gider..
Çok şükür kırılmaya başlıyor direnç.. 400 eksi eksidir.. inş yarına artar eksin..Ben kacamak yapmadim bildigin gibi.
Yattim uyudum
Simdi kefir ictim kahvalti yapicam kaptaniko
@hippocan
Kiloma baktim 66.7 cikti
Pilateste agirlik calistigim icin artiyor olabilir kuzum. Son haftalarda gidip yaptirmadim. Eczanelerde falan yapmiyorlar mi bu olcumu acabaÇok şükür kırılmaya başlıyor direnç.. 400 eksi eksidir.. inş yarına artar eksin..
Sen hiç yağ kas ölçümü yaptırdın mı?? Belki kas kütlen artıyor ondan eksi gelmiyo
Bazı eczanelerde var.. bide spor salonlarında oluyor ama.. sizinkinde yok mu?Pilateste agirlik calistigim icin artiyor olabilir kuzum. Son haftalarda gidip yaptirmadim. Eczanelerde falan yapmiyorlar mi bu olcumu acaba
Ben de sasiriyorum inan kiBu kadar spora sabit kalman zor çünlü
Kaynana süpriziMenum
Uyaninca 1 bardak sulu kefir
12.00
2 yumurta
Salatalik domates biber
Biraz peynir
Ara
1 turk kahvesi
1 top dunku labneli yulaflardan
17.30
2 3 kasik yogurtlu kabak
2 3 kasik salata
Bir lokma lahmacun
Karnim agriyor ogleden beri
2 lt tarcinli su
Spor evdekiler gidince yapmayi deneyecegim
@hippocan
Guya salatalari ikiser tabaga ayirdim esimle yerim diye kaynana gecti yanima oturdu gomdu hepsini
Te Allam yaa
Aslında süper menü ama dün geceki kaçamaktan puan kırıyorum.. puanın 8Dün güzel bir aksam geçirdik .
Arkadaslarimizla birlikteydik bir takım kaçamak yaptım az da olsa.
O yüzden bugün hafif beslendim ..
12.00
2 yumurta
Peynir
Yeşillik
17.30
Yoğurtlu dereotlu kabak
Aralarda bol su ve Yeşilçay
Spor 50 dk. Yürüyüş 20 dk. Koşu
Kuzum akşamı çok erken kapatıyorsun.. bu kadar erken kahvaltıya öğlene yoğurt salata olurdu..Bende uzun zaman sonrası bugün tekrar bismillah dedim
9.30
Menemen peynir zeytin
13.00
Sütlü kahve 1.5 hurma
16.00
Ispanak yemeği yoğurt (salata malzemem yoktu yemegide sade yiyemedim yoğurdu onun için yedim)
Su 2 +1elma tarçın
Spor
1saat koşu bandında kosturmali yürüdüm
Önceki sporlar
Hergun 1saat tempolu yürüyüsum var
@hippocan @begüm75
kaptanim hem salı olunca erken oldu yazmayı unutmuşum 19.30 gibi yoğurt yedim biraz ceza olsun artıkKuzum akşamı çok erken kapatıyorsun.. bu kadar erken kahvaltıya öğlene yoğurt salata olurdu..
Sporda var.. puanın 9..