Salataya da halim kalmadı boya yapmıştık bugün baya kosusturmaca ondan öyle olduCnm menün kötü değil ama köfte sabah sabah ne alaka
Akşama salata da ekleyebiledin..
Sporun iyi
Suyu az daha iç..
Puanın 8
Salataya da halim kalmadı boya yapmıştık bugün baya kosusturmaca ondan öyle olduCnm menün kötü değil ama köfte sabah sabah ne alaka
Akşama salata da ekleyebiledin..
Sporun iyi
Suyu az daha iç..
Puanın 8
Sadece sudan değil cnm.. menün kötü değil ama daha güzel olabilirYa benim kocam çok seviyo ona farklılık yapıyım dedim bende onunla alistim soğan salatasınıda minik oğlum çok seviyo grip gibi faydalı olur diye yanina yapiyim dedik öyle bi menü çıktı ya ama hippo çok puan kiriyosun yaaa sudan 2 puan
Sadece sudan değil cnm.. menün kötü değil ama daha güzel olabilir
Teşvik amaçlı cnm.. menülerde daha da güzelleşsin diye..
Ben gayet iyi puan veriyorum valla.. wayt puanlansa görürdünüz not nasıl verilir.. beniim işte bu dediğim menülerime 5 puan verirdi..[/QUOTE
daha güzel olacak inşallah..
Pempik teşekkür ederimBendeeee eee pamikciyim
Bu gün niyetimde vardı ama her gün bir mok çıkıyorAkşam karbon var.. doğru günde alınmış... cnm senle bir anlaşamadık.. sabahki meyveleri öğlen yoğurt ile tüketsen daha iyi olurdu..
Akşamda gözüm yoğurt aradı.. keşke ya fasülye yoğurt ya pilav yoğurt olsaydı..
Puanın 8
Pempik teşekkür ederim
Cnm geçmiş olsun.. bilemedim ki kaç puan verimMenumu vereyim kaptanim. Duzensiz hasta menusudur ornek almayiniz.
Sabah kalkinca midem kotuydu bi hurma yedim daha kotu oldum 5 tane sunta biskuvi yedim bastirdi
Kahvalti 11.00
7 zeytin
3 küp helva
Salatalık
Ara 13.00
1 armut
Aksam 17 30
Firinda karnabahar(fazla kacirdim sanirim)
Patlican tava
1 salkim üzüm
Su 3 e yaklasti
Spor yok maalesef
@hippotalamus
Hoş geldin sohbet e yazarsan yonlendirir ler canımBenimde eltim olması lazım buralarda ama kim hangi gurubta bilmiyorum
Buldun beni
Nasıl buldun hemenBenimde eltim olması lazım buralarda ama kim hangi gurubta bilmiyorum
Kim kim miBu senmisin