İşte 10 gün çok uzun..gevşeme olmaması için tartı kontrolünü sıkı tutucaz..Bu super olmuş
10 gün çok iyi bir firsat hepimiz için şov yapalım kizlar 1. Olalım gene
İşte 10 gün çok uzun..gevşeme olmaması için tartı kontrolünü sıkı tutucaz..Bu super olmuş
10 gün çok iyi bir firsat hepimiz için şov yapalım kizlar 1. Olalım gene
Bana uyar kaptanımİşte 10 gün çok uzun..gevşeme olmaması için tartı kontrolünü sıkı tutucaz..
Oğlanı anca uyutup gelebildim kaptanım.@furkanlipek45
@neslelf165
@Çıtıpıtı
Kızlar hayırdır
Nesliyi biliyorum ama siz neredesiniz bakim.. neslim sende tam zamanlı menü verecektin beybi
Evet kaptanim benim de kurtlanmis halbuki buzdolabında bekliyordu ama 3 paket var seçerek yaparım artikBense 7 zeytin 1 incire başlıcaktım.. incirlerim kurtlanmış
Cnm menün ve sporun çok güzel.. puanın 10..
Tm kaptanimYarın tartı istiyorum kızlar...
Cnm spordan 4 puan akşamın saatinden 1 puan...Sabah 11.00
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık
Ara 15.30
1 cennet hurması
Akşam 20.00 ( çocuklardan bir türlü yiyemeden)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt
Su 2.5 lt
Spor maalesef yapamadım
@hippocan
Pırasayı çok özlemişim bu aradaCnm spordan 4 puan akşamın saatinden 1 puan...
Puanın 5
Bu arada pırasayı nasıl yapıyırsun?
Ben hiç yapmadım.. annem havuçlu pirinçli falan yapar..Pırasayı çok özlemişim bu arada
Önce güzelce yıkıyorum yıkamayı hiç
Sevmiyorum uğraştırıyor
Beyaz kısımlarını önce doğruyorum soğan niyetine koyuyorum alt kısmına sonra biraz sotelenince salçasını koyuyorum salça ile kavruluyor sonrada yeşil kısımlarjnı koyuyorum kendi kendine hiç su koymadna pişiyo 1 kg idi eşim çok güzel olmuş diye çok yedi yarına az kaldı tekrar yemek yapacağım
Ben havuçlu sevmiyorum kuzu tadı değişiyor böyle lezzetli oluyor pırasa kavurması ile soğan kavurması arası birşeyBen hiç yapmadım.. annem havuçlu pirinçli falan yapar..
Leslie yapardım eskiddn tekrar başlamam lazim kaptanimmCnm menün ve sporun çok güzel.. puanın 10..
Yalnız şöle yoğurt ile ıspanağı birlikte yiyince ikisinin de vitaminini öldürüyormuş.. ıspanak en iyi yumurta ile yenir
Bide daha önce denk gelmedim ama artık tek yürüyüş kesmez seni.. vucudun sarkamasın diye ip ve bölgeselde ekle.. sporu arttıracaktık
GünaydınlarYarın tartı istiyorum kızlar...
Neyse cnm bu kontrol tartısı.. inş dabit gelirsin bu da eksi demek olur7 zeytin 1 incirin uzerine yarim litre su ictim tartilmadan ne guzel
Bekle sana öncesi sonrası atıcam aklımda ama telefon bozuk.. idareten bi tel aldım.. onda da foto yojGünaydınlar
Az olsun bizim olsun
Cumartesi 65
Salı 64.7
- 300 gr
ay çok merak ettimBekle sana öncesi sonrası atıcam aklımda ama telefon bozuk.. idareten bi tel aldım.. onda da foto yoj