Yok kuzum 25 tam cunku ben bazen daha hızlı soguma hareketleri yapip ondan once de bitiriyorum.ya da nadir olsa da ardindan baska spor yapip oyle soguyorumberna çok iyi
25 dakika kafii bana göre,çünkü kalanı soğuma vs
ama olmaz dersen tam dakikasında seve seve kabul ederim
Evwt cnm.Bu hafta tartı yok mu cnm cumartesi kontrol tartısı çarşamba hafta tartısı mi cnm bundan sonra da öyle mi gidecek
Sorun olmaz benceHippo ya ben bu 7 zeytin 1 inciri yiyom da benim zaten kahvalti saat 8 de okul gunleri.kahvaltida yemis gibi olcam 10 dk sonra en fazla kahvalti ederim farkeder mi acaba
Oo baya artı.. başla spora...Kaptanim ben bugün itibari tekrar spora baslayacam menulerimi sende goruyon lakin sebebini bilmediğim artı var bi hafta sporsuz geçti bide sporla sasirtayim vücudu bakalım kızma ama Çarşamba ya gidip ekside gelinecek inşallah
Cumartesi 72.2
Salı 73.3
@hippocan
Cnm artı yapacak bi poğaça vardı başka bişi yoktu ki..Kaptanım oglum hastaydı hastane gittik geldik kusura bakma simdi anca girebildim
Cumartesi :63.4
Bugün:64.1
üzülerek artimi yazıyorum
@hippocan
Evet kaptanim yalancı artı ya gider hemen bide elma tarçın içeyim maydanoz alıp sabahları iceyimOo baya artı.. başla spora...
Yaa sen emzirmiyor musun?? Maydonız sütü azaltır.. detoks suları da.. vucuttaki suyu atar sonra süt olmaz. ..Evet kaptanim yalancı artı ya gider hemen bide elma tarçın içeyim maydanoz alıp sabahları iceyim
Emziriyorum kaptanim sıkıntı olmadı şükür maydanozu tutamla yapmiyomki 2 dal sadece hem onu salatayada koyuyorum fazla olursa öyle sıkıntı olur benceYaa sen emzirmiyor musun?? Maydonız sütü azaltır.. detoks suları da.. vucuttaki suyu atar sonra süt olmaz. ..
Tamam o zmnEmziriyorum kaptanim sıkıntı olmadı şükür maydanozu tutamla yapmiyomki 2 dal sadece hem onu salatayada koyuyorum fazla olursa öyle sıkıntı olur bence
Bana uyar kaptanimKızlar kontrol tartısını cumartesi pazartesi yani haftada 2 gün yapsam zor olur mu?? Çünkü cumartesi kontrol tartısı olsa haftasonu cozutur musunuz? ? O yüzden hafta sonunu nasıl değerlendiğinizi görmek için pazartesiye bakmak lazım. . Tek pazartesi yapsak 2 günde toparlamaya çalışmak zor olur..
Ne diyorsunuz? ? Zorlanır mısınız?
Nasıl olsa hergün tartılıyoruz.. kaçta tartıldığımızda önemli değil yarış değil neticede.. önlem almak için..Bana uyar kaptanim
Tabikide kaptanim birde spor yapacam şimdi ip mi leslie 3 muNasıl olsa hergün tartılıyoruz.. kaçta tartıldığımızda önemli değil yarış değil neticede.. önlem almak için..
Yap ikisinide bi bakalım.. kaç ip?Tabikide kaptanim birde spor yapacam şimdi ip mi leslie 3 mu
Kız taneye izin verirse lesliede sorun olmuyorda ip te yaptirmiyor ipi almaya çalışıyor yapayım ne kadar yapabilirsemYap ikisinide bi bakalım.. kaç ip?