300 yaptım kaptanim kız daha fazla izin vermeyecek yeter bugunlukAlışıyoruzz cnm.. iyi tabi. ..
300 yaptım kaptanim kız daha fazla izin vermeyecek yeter bugunlukAlışıyoruzz cnm.. iyi tabi. ..
@begüm75Slm kaptanicem
Kalkınca 1hurma ile yarım ceviz türk kahvesi
10.45
1yumurta peynir salatalık domates zeytin yarım dilim tb tost
14.45
Yarım mandalina 1yk nar
17.00
3borek dilim büyüklüğünde fırında pırasa salata yoğurt
Su 3
Spor 45dk kosturmali yürüyüş
45 dk Leslie
300 ip
@hippocan @begum75
@Ausencia_ @Miu @MaliPina @igdedali @Floweroflife @ElalisMenü verim spora kalkicam
Uyanınca 1 gün kurusu yarim ceviz
Türk kahvesi
( bu aralar uyanır uyanmaz türk kahvesi içiyorum .. birinden duydum başka bişi yapmadan sadece bu şekilde 4 kilo vermiş zaman içinde)
Kahvaltı 10.30 muydu..
1.5 yumurta ile biberli domatesli omlet
Peynir
7 zeytin
Salatalık
Çay
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
Ara
Yarımdan az fazla elma
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
4-6 badem
Akşam 17.10da..
Yoğurtlu kereviz salatası (yarım kereviz 1 kase yoğurt bikaç ceviz)
Spor 500 ip atladım leslie yapicam inş..
Su 3 +
Cnm menü güzel ama az... bi ara ne güzel artırmıştın suyu da 3 e tamamla..Sabah 11.30
Menemen
Peynir zeytin
Salatalık
1 avuç çiğ fındık
Çay
Ara 15.30 1 cennet hurması
Akşam 19.00
1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 25 dk yürüyüş oğlum ağladı eve geçtim
Kahvaltı az olmuş.. Yumurta da ekle karnıbahar bende çok severim .. bi ara bende acaip ödem yaptı diye ondan beri yemedim ama bi ara denicem tekrar.. afiyet olsun..Hayırlı akşamlar
Menüm
Kahvaltı 8.20
2 siyah zeytin
1 çatal peynir
2 lokma TB ekmeği
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası
2 fırın kofte
1 kaşık yoğurt
Salata
Ara sade nescafe
Sade turk kahve si
Akşam
19.35
1 tabak karnabahar
Sarmısak lı nane pul biberli yogurt
Su 3 den fazla
2 yeşil
1 rezene
Bolca açık sekersiz çay sicak su gibi
@hippocan
Hemen menümü yazayım anca geldim kaptanım oğlum hasta ..
9.30: 2 tereyağda yumurta
Domates peynir zeytin salatalik
1 dilim tbe
14.30:5 tane bulgurlu sarma
18: 1 kepçe et yemeği
Booolll salata
1 bardak ayran
Su: 2 lt
Spor:45 dk tempolu yürüyüş
2 mil leslie
300 ip (ipi simdi atlicam inşallah yazdım ki kendimi mecbur hissedeyim)
@hippocan @23Zeyno
Ay ben Cok severim uff her güzel şey sağlıksız ama etim yaninda cıs coş da icemeyiz kiCnm menü güzel ama az... bi ara ne güzel artırmıştın suyu da 3 e tamamla..
Puanın 8
Kahvaltı az olmuş.. Yumurta da ekle karnıbahar bende çok severim .. bi ara bende acaip ödem yaptı diye ondan beri yemedim ama bi ara denicem tekrar.. afiyet olsun..
Spor yaparsan ki yapicam inş 10
Öncelikle geçmiş olsun cnm..
Karbon doğru günde alınmış ve dozunda.. akşam da güzel ama etle ayranı tavsiye etmiyo doktorlar.. demir emilimi için..
Sporu artırmışsın sevindim cnm..
Puanın 9
Cnm bende demir eksikliği var hep.. diyetistene gittin bunun için.. ona göre bi program verdi.. etin şanına salata sadece.. pilâv patates yoğurt hep etin vitamini öldürüyooAy ben Cok severim uff her güzel şey sağlıksız ama etim yaninda cıs coş da icemeyiz ki
Ya bende degerlerimi bi ölçtürsem mi kaptanım bu ara çok halsizim bitkinim hep istahim acık yani acim sürekli ve bu normal değil bende . Eşime de caktirmamaya çalışıyorum yoksa biliyosun hemen diyeti birak derCnm bende demir eksikliği var hep.. diyetistene gittin bunun için.. ona göre bi program verdi.. etin şanına salata sadece.. pilâv patates yoğurt hep etin vitamini öldürüyoo
Bu arada geçmiş olsun dilegin için teşekkürler kaptanımCnm menü güzel ama az... bi ara ne güzel artırmıştın suyu da 3 e tamamla..
Puanın 8
Kahvaltı az olmuş.. Yumurta da ekle karnıbahar bende çok severim .. bi ara bende acaip ödem yaptı diye ondan beri yemedim ama bi ara denicem tekrar.. afiyet olsun..
Karbon doğru günde alınmış ve dozunda.. akşam da güzel ama etle ayranı tavsiye etmiyo doktorlar.. demir emilimi için..
Puanın 9
Asm ye git yaptır cnm.. eşine de şöyle.. Ben abur cubur börek çörek yiyince mi halim olacak .. peynirimi etimi yumurtamı yiyorum.. sağlıklı besleniyorum.. halsizlik başka de..Ya bende degerlerimi bi ölçtürsem mi kaptanım bu ara çok halsizim bitkinim hep istahim acık yani acim sürekli ve bu normal değil bende . Eşime de caktirmamaya çalışıyorum yoksa biliyosun hemen diyeti birak der
Ama artik ben zayıfladım o kilo aldı ya güzel açıklamaları duymuyoo 3 tabak yemek yesem diyettesin derAsm ye git yaptır cnm.. eşine de şöyle.. Ben abur cubur börek çörek yiyince mi halim olacak .. peynirimi etimi yumurtamı yiyorum.. sağlıklı besleniyorum.. halsizlik başka de..
Yumurta yetismedi iSyerimde baska saglikli secenek yok tu aç kaldımCnm menü güzel ama az... bi ara ne güzel artırmıştın suyu da 3 e tamamla..
Puanın 8
Puanın 9
Bende bayadır yemedim kuru fasulye.. Ama keşke hem mercimek hem fasülyeyi aynı anda yemeseydin .. rahatsız eder gaz yapar..Menumu vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti 11.00
Muz sut yulaf
Ara 12.00
Yarım elma
Ara 14.30
Biraz tuzsuz kabak cekirdegi
Ara 16.30
3 hurma
Aksam 19.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru fasulye(heralde 1 seneden fazladir yememistim)
Su 2yi gecti
Spor jillian yapcam
@hippocan