- #1.021
Spor gruplarında var mısın cnm??
Henüz o gruplar için hazır degilim kaptanim ama oda olacakSpor gruplarında var mısın cnm??
Çok tebrikler bu arada
İp atlıyor muydun cnm??Henüz o gruplar için hazır degilim kaptanim ama oda olacak
Malesef evim uygun değil minik onun yerine trambolin de ziplasam olmaz mıİp atlıyor muydun cnm??
Olur cnm.. sayı ile zıpla..Malesef evim uygun değil minik onun yerine trambolin de ziplasam olmaz mı
Tamam dırOlur cnm.. sayı ile zıpla..
Ay ben bu çocuklardan yemek yapamıyorum hippo ya ton balıklı salata yapacaktım durmadılar su canım istemiyor zır içiyorum valla hacakar serinledi ondan sanırımCnm menü güzel ama az... bi ara ne güzel artırmıştın suyu da 3 e tamamla..
Puanın 8
Kahvaltı az olmuş.. Yumurta da ekle karnıbahar bende çok severim .. bi ara bende acaip ödem yaptı diye ondan beri yemedim ama bi ara denicem tekrar.. afiyet olsun..
Spor yaparsan ki yapicam inş 10
Öncelikle geçmiş olsun cnm..
Karbon doğru günde alınmış ve dozunda.. akşam da güzel ama etle ayranı tavsiye etmiyo doktorlar.. demir emilimi için..
Sporu artırmışsın sevindim cnm..
Puanın 9
Çorba ekle bari cnm öğünlerine..Ay ben bu çocuklardan yemek yapamıyorum hippo ya ton balıklı salata yapacaktım durmadılar su canım istemiyor zır içiyorum valla hacakar serinledi ondan sanırım
Reçel hariç güzel menü hippom
Saol cnm.. farkettim.. hafta içi yemiyorum hiç.. bu sefer haftasonu çok cnm istiyo. Dedim bide böle deniyim.. azcık yiyim haftasonu gözüm dönmesin .. deneme amaçlıReçel hariç güzel menü hippom
Unuturmuyum kaptanim hatta birazdan yiyip yazacamTamam cnm.. menüyü unutma ama
Oğlum dursa bende yicem ama..Unuturmuyum kaptanim hatta birazdan yiyip yazacam
Benimkilerde durmuyor hatta küçük üstümde zor yaziyomOğlum dursa bende yicem ama..
Şu 3 olsun cnm..Menumu de vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahvalti 08.00
Muz yulaf sut
Ara 12.30
Biraz kabak cekirdegi
Ara 14.30
1 armut
Aksam 17.00
Hellim peynirli salata
1 mandalina
Aralarda nescafe var bi de bikac tane uzum saatlerini bilmiyorum.
Su 2 olur yatana kadar
Spor jillian yapcam
@hippocan
Kuzu ben 3 lt su icemiyorum artik vucudum ihtiyac duymuyo zaten.gecen sene bu zamanlar 4 bile içiyordum ama artik olmuyoŞu 3 olsun cnm..
Puanın 10