Kimkiacaba
Daimi Üye
Hippocum menume ek yarim elma yarim mandalina var.misafirlige geldik bunlarla yirtabildim
Kilo bildirmeyenler varrrr...
@matematik61
@pamukskr göremedim seninkini verdin mi?
@Çıtıpıtı gelsene..
@Ausencia_ @Çıtıpıtı yi bi durtsen 2 gundur gelmedi hiç
@Çıtıpıtı heeeeeeeeeeey 2. Zayıflama Grubu nda @hippocan kaptan gözetiminde deneme süren başladı .... hadi iddialısın zaten haftada 1.5 menülerinle şovu başlat
Olur olur...Sağlık olsun kaptanim
müsait olunca yazsam olurmu kaptanim
Tamam cnm.Hippocum menume ek yarim elma yarim mandalina var.misafirlige geldik bunlarla yirtabildim
Leslie yaparsan 10 yapamazsan 6@hippocan
Menü
Kahvaltı 8
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Az peynir
1 sivri biber
Yarım dilim TB ekmeği
Oğle 12,30
3 kaşık çorba yiyemedim kotu geldi
Yogurt
Salata
Haşlanmış karnabahar
Ara 1 mandalina 8 fındık
Akşam 19
1 kepçe karalahana
Bol salata
Firinda hamsi
Su 3 lt
Yeşil çay 2
Bolca açık çay
Sarma sarılacak yenge ye cagirdı erken biterse leslie
Yapacam
cnm bana hem elma hem muz fazla geldi.. keşke elma+süt yada muz+süt yapsaydın .. daha iyi olurdu.. sporun da güzel.. puanın 10
Cnm gelsen çok mutlu olurduk ama kısmet.. daha fazla salmadan kendini gel
Çok üzgünüm mesajlarınızı cevapsız bıraktığım için tatlı hakkınızı helal edin. İnşallah 24 Ekimden sonra sizlerle yeniden buluşmak ve hayallerime kavuşmak istiyorum
Ausum 60 gün şov yapacağım sana inşallah
Pazardan geldim çok acıkmıştım o göz dongunluguyle hic süt aklıma gelmedi hippomLeslie yaparsan 10 yapamazsan 6
cnm bana hem elma hem muz fazla geldi.. keşke elma+süt yada muz+süt yapsaydın .. daha iyi olurdu.. sporun da güzel.. puanın 10
Meyveyi yoğurt veya süt ile tüketmek iyiymiş ...Pazardan geldim çok acıkmıştım o göz dongunluguyle hic süt aklıma gelmedi hippom
İnatçısın gülbiş.. Git gide azalıyor menülerin .. akşama bari salata yeseydin..Sabah 11.30
2 yağda yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
1 avuç çiğ fındık
Çay
1 cennet hurması
Akşam 19.00
100
Gr et döner ayran
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Kusura bakma canım oğlum hiç durmadı sürekli ağlıyordu giremedim@neslelf165 ve @Eeccee menü alalım
Tam seni etiketlicektim tekrar.. tamam yaz cnm uyusam çünküKusura bakma canım oğlum hiç durmadı sürekli ağlıyordu giremedim
Hemen yazıyorum
Yaa bayıldım menüne .. dolu dolu sağlıklı saatler çok güzel.. Bide çok açık ve anlaşılır yazmışsın..Bugünkü menüm
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates salatalik
5 tane siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay
Ara 14:00
Sade türk kahvesi
3 fındık
1 ceviz
Ara 16:00