Yaa beğendiğine çok sevindim kaptanımYaa bayıldım menüne .. dolu dolu sağlıklı saatler çok güzel.. Bide çok açık ve anlaşılır yazmışsın..
Sporun var..
Suyun iyi..
Puanın
Gün içinde not alıyorum rahat oluyor
Yaa beğendiğine çok sevindim kaptanımYaa bayıldım menüne .. dolu dolu sağlıklı saatler çok güzel.. Bide çok açık ve anlaşılır yazmışsın..
Sporun var..
Suyun iyi..
Puanın
Çok iyi kilo vermişsin canım tebrik ederimADINIZ: Berna
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:58 diyelim
HEDEF KİLONUZ: Ne derdim varsa 53 dedim Ama 55e fitim yani
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aslında bu 27 kilo vermis halim cok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 55 gormustum yaz tatilinden once.o kiloya tekrar inip o kiloda rahat korumak icin de 2 kilo daha vermek istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATIR MISINIZ?: 30 yasinda neredeyse 2 yasinda olacak bir cocuk anasi matematik ogretmeniyim.Neseliyimdir ama kendimi yalniz hissettigim de cok oluyor.Rutin disi bi hayatim yok hatta bazen fazlasiyla sıkıcı. Sadece yaşıyorum sanirim bi ekstram yok
ADINIZ:ipek
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:64.1
HEDEF KİLONUZ:58-60
KİLO ALMA NEDENİNİZ:kendimi bildim bileli kiloluyum doğuştan yani
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı olmak kendimi iyi hissetmek
BİZE KENDİNİZİ ANLATIR MISINIZ?
4 yıllık evli 1 oğlan annesiyim
Sıcak kanlı biriyimdir nadir insanla anlasamam
Gurbet kuşuyuz
Ay başka ne yazsam bilemedim
Sahol canim darısı basinaÇok iyi kilo vermişsin canım tebrik ederim
İnşallah hiç bir zaman eskiye dönmezsin hep korursun
Etkiler canim ama gecici bi arti o bikac gune balon gibi sonersin@hippocan kaptanım regl durumu kiloyu etkiler mi bi yerde okumuştum ama sana da sorayım dedim.
Ben olunca aşırı şiş hissediyorum kendimi bugün regl oldum ve kocaman göbeğim var
Önce tartılmış olsaydım en azından bilirdimSahol canim darısı basina
Etkiler canim ama gecici bi arti o bikac gune balon gibi sonersin
Etkiler tabi cnm.. kişiden kişiye değişir ve ödem tutabilirsin .. hepimiz regl oluyoruz ve regl ödemi oluyor..@hippocan kaptanım regl durumu kiloyu etkiler mi bi yerde okumuştum ama sana da sorayım dedim.
Ben olunca aşırı şiş hissediyorum kendimi bugün regl oldum ve kocaman göbeğim var
Yarın tartış sen bilelim.. ama normalde haftada 2 kontrol tartısı var bi de yarış var tabi .. yarış Çarşamba günü..Önce tartılmış olsaydım en azından bilirdim
Yarin tartılıcam artık regl bitince tekrar tartılırım .
Amin canım inşallah
Ay sorma yemek yapamıyorum oğlanın dişler altlar çıktı ama huysuz yine bırakmıyor beniİnatçısın gülbiş.. Git gide azalıyor menülerin .. akşama bari salata yeseydin..
Puanın 7
Etkiler tabi cnm.. kişiden kişiye değişir ve ödem tutabilirsin .. hepimiz regl oluyoruz ve regl ödemi oluyor..
Tamam kaptanım çok iyi anladımYarın tartış sen bilelim.. ama normalde haftada 2 kontrol tartısı var bi de yarış var tabi .. yarış Çarşamba günü..
Cumartesi ve Pazartesi kontrol tartısı var.. bunları atlamayalım ki kontrollü gidelim..
Çok güzel menü Elam. Afiyet olsun08:00 1 muz
11:30 1 yumurta, peynir, 5 çeri domates, 1 bulgurlu dolma, yoğurt
14:00 kefir
16:00 ayran
19:30 yahni (patatessiz), yoğurt, 3 yudum ekmek
Su :2 lt
Spor yok @23Zeyno
@igdedali
@MaliPina
@Floweroflife
@hippocan
Gulbeem karşılaşamıyoruz hiç
Ben de özledim beeÖzledim yine pek çok anam babaaaaam @igdedali
Kaptanım pirinç pilavı olmaz. Saati erken ama neden olmaz biliyorsun....Bende menümü verim ..
Tahlil verdiğim için 10.30 gibi kahvaltı yaptım..
2 yumurla ile peynirli omlet
Domates
Salatalık
6 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
1 dilim ekmek( bubu yediğine pişmanım ama doğal ekmek hediye geldi. Öle işte..)
Ara
Türk kahvesi
2 gün kurusu
2 ceviz
Bi kaç çiğ badem
Bi kaç kuru üzüm
Akşam 16.45
1 kase et suyuna domates çorbası
Et haşlama
3 kaşık et suyuna pirinç pilavı
Yeşil salata
Şu 3ü geçer..
Spor yorgunluktan yapamadım ama leslie yapmak istiyorum..
@Ausencia_ @Miu @igdedali @MaliPina
@Elalis @Floweroflife
Oğlum hasta iğde... 2 gecedir hiç uyumadı.. dün onu uyutup yapacaktım ama hiç halim kalmadıKaptanım pirinç pilavı olmaz. Saati erken ama neden olmaz biliyorsun....
Kahvaltıdan sonraki ara da fazla geldi gözüme. Sadece fındık veya sadece ceviz olsaydı daha makul olurdu.
Sporu yapmışsındır umarım
Bunları cafeye mi yazacaktınÇok güzel menü Elam. Afiyet olsun
Gulbeem karşılaşamıyoruz hiç
Ben de özledim bee
Arabanı aldın daha gelmezsin buralara diyordum
oyy geçmiş olsun kuzucuğaaOğlum hasta iğde... 2 gecedir hiç uyumadı.. dün onu uyutup yapacaktım ama hiç halim kalmadı
Pirinç pilavı olmaz zati acaip vicdan azabı çektim.. ama et soyunaydı bayadır da yenmeyince dayanamadım..
4. gruba yazacaktım bura mı almışımBunları cafeye mi yazacaktın
Anam neyin var balımYok la cafeye yazacakmışım
Gidem en iyisi hiç iyi değilim bugün