Benimkide aynı.. o uyuyunca atlamaya çalışıyorum .. aksi gibi bugünde uyumuyoç.Kız taneye izin verirse lesliede sorun olmuyorda ip te yaptirmiyor ipi almaya çalışıyor yapayım ne kadar yapabilirsem
Benimkide aynı.. o uyuyunca atlamaya çalışıyorum .. aksi gibi bugünde uyumuyoç.Kız taneye izin verirse lesliede sorun olmuyorda ip te yaptirmiyor ipi almaya çalışıyor yapayım ne kadar yapabilirsem
Buldum buldumGünaydınlar
Az olsun bizim olsun
Cumartesi 65
Salı 64.7
- 300 gr
verdim kaptanım ben sabah ilk iş tartılıp yazdım eksi 300 grKilo bildirmeyenler varrrr...
@matematik61
@pamukskr göremedim seninkini verdin mi?
@Çıtıpıtı gelsene..
Kontrol tartısının 2 ye çıkması zorlar mı seni?? Sebeplerini açıkladım cnm..verdim kaptanım ben sabah ilk iş tartılıp yazdım eksi 300 gr
Kızlar kontrol tartısını cumartesi pazartesi yani haftada 2 gün yapsam zor olur mu?? Çünkü cumartesi kontrol tartısı olsa haftasonu cozutur musunuz? ? O yüzden hafta sonunu nasıl değerlendiğinizi görmek için pazartesiye bakmak lazım. . Tek pazartesi yapsak 2 günde toparlamaya çalışmak zor olur..
Ne diyorsunuz? ? Zorlanır mısınız?
benim için sıkıntı yok kaptanımKontrol tartısının 2 ye çıkması zorlar mı seni?? Sebeplerini açıkladım cnm..
Aynen kaptanim Leslie bitti şimdi emzirip uyursa ip atlayacam uyumazsa oyuncaklarla daldırıp atlayacamBenimkide aynı.. o uyuyunca atlamaya çalışıyorum .. aksi gibi bugünde uyumuyoç.
Su içmiştin cnm.. sporunda var..Ay ben unuttum
Cumartesi 57.5
Sali 59.3
Fark +1.8
Tamamdır kaptanimTamam o zmn kızlar. .. ilk sayfaya ekliyorum. . Tartı kontrolü pazartesi cumartesi. ..
Resmi günümüzde ÇARŞAMBA
Takilmiyorum artik hippo.2 haftadir boyle oluyo haftasonundan sonra.sonra 1 gunde gidiyo.menum temizdi 2 gubdur gider elbet.Su içmiştin cnm.. sporunda var..
Haydi kaptanim ipe basliyorumHadi kızlar sporaaaa
100 atladım uyandıHaydi kaptanim ipe basliyorum
Ben 200 oldu oyalamaya başladı 500 yapsam bari bide kaptanim önce ip atlarken 100 birden yapamazdim şimdi bi baslayista yaptım vee çok hafif hissediyom kendimi hiçte soluk soluk kalmadım iyimi ki acaba100 atladım uyandı
Alışıyoruzz cnm.. iyi tabi. ..Ben 200 oldu oyalamaya başladı 500 yapsam bari bide kaptanim önce ip atlarken 100 birden yapamazdim şimdi bi baslayista yaptım vee çok hafif hissediyom kendimi hiçte soluk soluk kalmadım iyimi ki acaba