@hippocanSabit imkansiz.cumartesi faciasinin artisi gitmemisti ki bi de jillian yaptim gecen sefer 1 gunde arti 500 getirmisti
Yok kız aklımda ama cumatesiden beri tel bozuk.. tamirci idareten başka tel verdi.. o da düzgün sayılmaz ve resim yok..ay çok merak ettim
unutma emi
bende diyordum ki herkes birbibine resim atıyor
sen konuya bile giremiyorsun
teşekkür ederim
Tartı? ?Hayırlı sabahlar kardaslarim
Kızı hazırlayıp kahvalti yaptırıp krese bırakayım sonra burdayım inşallah bide küçük durursa yürüyüş bahanesiyle bı yere gidip gelecem durmazsa evdeyim
Beğendim gayet güzel menü hippomMenü verim. ..
Uyanınca 1 kahve bi gün kurusu yarım ceviz....
Kahvaltı 10.30da..
2 yumurta ile biberli omlet
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
2 hurma
5-6 badem
2 ceviz
Akşam 17de..
Ayran detoksu çorbası
Kızlar bugün niyetim detoks yapmak değildi.. ama detoks çorbası artmıştı. Ev halkına da makarna yapmıştım. . Onu yememek için böle yaptım..
Spor
30 dk zumba
500 ip
200 iç bacak çemberli
@Ausencia_ @Miu @MaliPina @igdedali @Elalis @Floweroflife
Ve spor kaptanım
@begüm75
Saol cnmBeğendim gayet güzel menü hippom
@pamukskr sana söz verdim cnm.. sen 2 anketten de birinci çıktın
@furkanlipek45
@neslelf165
@Çıtıpıtı
Kızlar hayırdır
Nesliyi biliyorum ama siz neredesiniz bakim.. neslim sende tam zamanlı menü verecektin beybi
eve şimdi geldim kaptanim birazdan tartilirimTartı? ?
Seni zorlamak istemiyorum ama bırakmakta istemiyorum cnm.. kötü de olsa 5 dk menü versen. .. bari bilsem aklın burda..Ben se tartı bildirecem ama korkuyorumm
Seni zorlamak istemiyorum ama bırakmakta istemiyorum cnm.. kötü de olsa 5 dk menü versen. .. bari bilsem aklın burda..
Tartı alalım şimdi
Cnm tartı 24 ekim çarşamba bundan sonra. . 10 gün sobra yani. . Ama cumatesi tartı kontrolü var o zmna artılar gitsin.. öarşambaya eksi ye geç tamam mıneslelf165(78.4/79.3/+0.9/%0.??)
Reglim daha
sabah kalkar kalkmaz olan tartı
Gece 2 geçiyordu yattım
Ve gerçekten az da olsa kaçırdım son haftalarda buna rağmen toplam da sadece 1.2 attim var aslında bunu da cumartesiye kadar vermeye çalışacağım ve menü vereceğim cnm
@matematik61 @hippocan
Hemen toparlanabilecek bi arti aslinda nesli.Bi de haberin yok sanirim tarti gunumuz degisti.haftaya çarşamba resmk bildirim yapcaz bi daha.o zamana kadar cok dikkat etneslelf165(78.4/79.3/+0.9/%0.??)
Reglim daha
sabah kalkar kalkmaz olan tartı
Gece 2 geçiyordu yattım
Ve gerçekten az da olsa kaçırdım son haftalarda buna rağmen toplam da sadece 1.2 attim var aslında bunu da cumartesiye kadar vermeye çalışacağım ve menü vereceğim cnm
@matematik61 @hippocan
Cnm tartı 24 ekim çarşamba bundan sonra. . 10 gün sobra yani. . Ama cumatesi tartı kontrolü var o zmna artılar gitsin.. öarşambaya eksi ye geç tamam mı
Cnm tartı 24 ekim çarşamba bundan sonra. . 10 gün sobra yani. . Ama cumatesi tartı kontrolü var o zmna artılar gitsin.. öarşambaya eksi ye geç tamam mı
Hemen toparlanabilecek bi arti aslinda nesli.Bi de haberin yok sanirim tarti gunumuz degisti.haftaya çarşamba resmk bildirim yapcaz bi daha.o zamana kadar cok dikkat et