2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
Menü verim. ..

Uyanınca 1 kahve bi gün kurusu yarım ceviz....

Kahvaltı 10.30da..
2 yumurta ile biberli omlet
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara
Türk kahvesi
2 hurma
5-6 badem
2 ceviz

Akşam 17de..
Ayran detoksu çorbası

Kızlar bugün niyetim detoks yapmak değildi.. ama detoks çorbası artmıştı. Ev halkına da makarna yapmıştım. . Onu yememek için böle yaptım..

Spor
30 dk zumba
500 ip
200 iç bacak çemberli

@Ausencia_ @Miu @MaliPina @igdedali @Elalis @Floweroflife
Ve spor kaptanım
@begüm75
Beğendim gayet güzel menü hippom

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
@furkanlipek45
@neslelf165
@Çıtıpıtı

Kızlar hayırdır :sinirli:

Nesliyi biliyorum ama siz neredesiniz bakim.. neslim sende tam zamanlı menü verecektin beybi :selam:

Canım benim gelen gidenden bir fırsat bulamadım tam düzen e de oturtamadım yalan yok ama girecek girmek zorunda çünkü biliyorum ki koptuğum anda o kilolar geri gelecek beni bırakma sakın ben adapte olmaya calışıyorum cnm benim ama aklımdasın düzen e girip yazacağım söz veriyorum ev de biraz karışık annem ben de annem dışında 4 erkek olmak ile birlikte 7 boğaz iz benden geçiyor hepsi çamaşır bulaşık ütü yemek bir de çalışıyorum yetişemedim düzen e oturtmaya çalışıyorum birtanem canım idare ettiğin için de çok saol cnm benim

Ben bugün zaten 1 günlük sadece hurma süt yeyip metayı şoka sokucam regl de bitti şişlik var ama hepsi inecek Allshtanki çok artım yok telafi edilmeyecek bir artı değil zaten 17 kilo kadar verdiğim için de artı spor şart düzene girince ona da başlayacağım

Bir kaç gün daha sadece olur mu cnm benim :kanka::kalp::kaalp::kaalp::kaalp:

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Seni zorlamak istemiyorum ama bırakmakta istemiyorum cnm.. kötü de olsa 5 dk menü versen. .. bari bilsem aklın burda..

Tartı alalım şimdi :sinirli:

Tmm cnm bir şekilde bugün itibariyle menü vereceğim söz:( yeniden yola girmenin vakti geçmeden dur demek lazım haklisin sonuçta hayat d3vam ediyor ve benim de bir düzenim olmak zorunda...

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
neslelf165(78.4/79.3/+0.9/%0.??)

Reglim daha
sabah kalkar kalkmaz olan tartı
Gece 2 geçiyordu yattım
Ve gerçekten az da olsa kaçırdım son haftalarda buna rağmen toplam da sadece 1.2 attim var aslında bunu da cumartesiye kadar vermeye çalışacağım ve menü vereceğim cnm

@matematik61 @hippocan
Cnm tartı 24 ekim çarşamba bundan sonra. . 10 gün sobra yani. . Ama cumatesi tartı kontrolü var o zmna artılar gitsin.. öarşambaya eksi ye geç tamam mı :)

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
neslelf165(78.4/79.3/+0.9/%0.??)

Reglim daha
sabah kalkar kalkmaz olan tartı
Gece 2 geçiyordu yattım
Ve gerçekten az da olsa kaçırdım son haftalarda buna rağmen toplam da sadece 1.2 attim var aslında bunu da cumartesiye kadar vermeye çalışacağım ve menü vereceğim cnm

@matematik61 @hippocan
Hemen toparlanabilecek bi arti aslinda nesli.Bi de haberin yok sanirim tarti gunumuz degisti.haftaya çarşamba resmk bildirim yapcaz bi daha.o zamana kadar cok dikkat et

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Cnm tartı 24 ekim çarşamba bundan sonra. . 10 gün sobra yani. . Ama cumatesi tartı kontrolü var o zmna artılar gitsin.. öarşambaya eksi ye geç tamam mı :)

Tmm cnm inşallah diyorum

Hemen toparlanabilecek bi arti aslinda nesli.Bi de haberin yok sanirim tarti gunumuz degisti.haftaya çarşamba resmk bildirim yapcaz bi daha.o zamana kadar cok dikkat et

Tmm cnm anlaşıldı geçmiş yapamadım gerçi oy verdim ama sonucu görmedim hayırlı olsun hafta ortası olması kötü olmuş cumartesi salı iyiydi ama farketmez nr yapalım canım

Telafi etmeye çalışacağım canlar

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Hippo ya ben bu 7 zeytin 1 inciri yiyom da benim zaten kahvalti saat 8 de okul gunleri.kahvaltida yemis gibi olcam 10 dk sonra en fazla kahvalti ederim farkeder mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar