2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Kızlar gelicem yazacağım hiç iyi değilim herşey mi üst üste gelir bu hafta da çok kötü başladı ve geciyor güçlü olmaya çalışıyorum ama artık kudretim kalmadı duydugum laflardan da yaşadıklarımdan da cok yoruldumm

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Kızlar gelicem yazacağım hiç iyi değilim herşey mi üst üste gelir bu hafta da çok kötü başladı ve geciyor güçlü olmaya çalışıyorum ama artık kudretim kalmadı duydugum laflardan da yaşadıklarımdan da cok yoruldumm
Canım noldu ki?? Daha iyi değil mi anneciğim?

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Canım noldu ki?? Daha iyi değil mi anneciğim?

Annem iyi çok şükür 6 hafta iyileşmesi süreci başladı...

Babam hastaydı bu hafta koekuttu bizi parkinson var ve ileri düzeyde 2 gece ne yaptığını bilmeden dolandı hareketleri değişti uyumadı ne yaptığını bilmedi..

Kuzenim hamileydi 10 haftalık 2. Gebeliği de olmadı bebegin kalbi durmuş onu öğrendik ki 1 hafta önce durmus iyi ki anne zehirlenmemiş verilmiş şaşamamış varmış dedik vardır bir hayr dedik

Sonra sağ olsun yakınlarımdan sürekli bir eleştiri yok düğünde kına da şu olmadı şunu yapmadın şu şöyle olmalıydı bilmem ne ya ben kendimde değildim annem ile mücadele ettim ama kimse anlamıyor

Daha neler neler duydum ahh ahh dilın kemiği yok insanlarda da merhamet yok

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420

Babam hastaydı bu hafta koekuttu bizi parkinson var ve ileri düzeyde 2 gece ne yaptığını bilmeden dolandı hareketleri değişti uyumadı ne yaptığını bilmedi..

Kuzenim hamileydi 10 haftalık 2. Gebeliği de olmadı bebegin kalbi durmuş onu öğrendik ki 1 hafta önce durmus iyi ki anne zehirlenmemiş verilmiş şaşamamış varmış dedik vardır bir hayr dedik

Sonra sağ olsun yakınlarımdan sürekli bir eleştiri yok düğünde kına da şu olmadı şunu yapmadın şu şöyle olmalıydı bilmem ne ya ben kendimde değildim annem ile mücadele ettim ama kimse anlamıyor

Ayy canım yaa çok kötü durumdasın dualarımız seninle inşallah

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Cnm benim ya.. senin annen ne halde sen düğün ayrıntısı mi düşüneceksin ...

Çok geçmiş olsun..

Nesli izne çıkmak ister mısın yoksa devam edebilecek mısın?

neslelf165

Cilveli Kahve
Tepki
4.403
Cnm benim ya.. senin annen ne halde sen düğün ayrıntısı mi düşüneceksin ...

Çok geçmiş olsun..

Nesli izne çıkmak ister mısın yoksa devam edebilecek mısın?

Sağol cnmm

Devam edeceğim cnm çok idare ettin biliyorum ama çıkarsam daha kötü olacağım 1 hafta daha deneyelim pazartesi itibariyle deneyelim olmazsa cikayim olur mu ama devam etmek istiyorum

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Sağol cnmm

Devam edeceğim cnm çok idare ettin biliyorum ama çıkarsam daha kötü olacağım 1 hafta daha deneyelim pazartesi itibariyle deneyelim olmazsa cikayim olur mu ama devam etmek istiyorum
Yok kuzum eğer kilo bildirimi yaparsan idare ederim tabiki :)

Ben kimseyi bırakmak istemem.. burası seni frenliyor biliyorum..

Cumartesi, pazartesi, çarşamba kilo bildirimi var..

ÇARŞAMBA resmi olan diğerleri kontrol amaçlı..

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Kaptanım @hippocan ben sabah Eczaneye gittim orada tartıldım 75.8 çıktım :olamaaaz:
Evdeki tartım da 74.7
Ne olacak şimdi hangisi doğru bilemedim.
:neydiya:
Cnm her dön tartıldığın tartı evdeki değil mi?? Onu baz alıcaz.. neticede hep evde kimse tartılacaksın.. bide evde biz genelde çamaşır ile tartılıyoruz eczanede giyinik.. fark olur tabi..

Başlangıç kilonu 74.7 olarak alıcaz ..

Canım bana ilk sayfadaki soruları özel mesj atacaktın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar