Tm kaptanim şimdi kendi telinmiBana whatsuotan msj at pempik tel tamirdeyken numaran silinmiş
Tm kaptanim şimdi kendi telinmiBana whatsuotan msj at pempik tel tamirdeyken numaran silinmiş
Canım noldu ki?? Daha iyi değil mi anneciğim?Kızlar gelicem yazacağım hiç iyi değilim herşey mi üst üste gelir bu hafta da çok kötü başladı ve geciyor güçlü olmaya çalışıyorum ama artık kudretim kalmadı duydugum laflardan da yaşadıklarımdan da cok yoruldumm
Canım noldu ki?? Daha iyi değil mi anneciğim?
Ayy canım yaa çok kötü durumdasın dualarımız seninle inşallahAnnem iyi çok şükür 6 hafta iyileşmesi süreci başladı...
Babam hastaydı bu hafta koekuttu bizi parkinson var ve ileri düzeyde 2 gece ne yaptığını bilmeden dolandı hareketleri değişti uyumadı ne yaptığını bilmedi..
Kuzenim hamileydi 10 haftalık 2. Gebeliği de olmadı bebegin kalbi durmuş onu öğrendik ki 1 hafta önce durmus iyi ki anne zehirlenmemiş verilmiş şaşamamış varmış dedik vardır bir hayr dedik
Sonra sağ olsun yakınlarımdan sürekli bir eleştiri yok düğünde kına da şu olmadı şunu yapmadın şu şöyle olmalıydı bilmem ne ya ben kendimde değildim annem ile mücadele ettim ama kimse anlamıyor
Daha neler neler duydum ahh ahh dilın kemiği yok insanlarda da merhamet yok
Ayy canım yaa çok kötü durumdasın dualarımız seninle inşallah
Cnm benim ya.. senin annen ne halde sen düğün ayrıntısı mi düşüneceksin ...Annem iyi çok şükür 6 hafta iyileşmesi süreci başladı...
Babam hastaydı bu hafta koekuttu bizi parkinson var ve ileri düzeyde 2 gece ne yaptığını bilmeden dolandı hareketleri değişti uyumadı ne yaptığını bilmedi..
Kuzenim hamileydi 10 haftalık 2. Gebeliği de olmadı bebegin kalbi durmuş onu öğrendik ki 1 hafta önce durmus iyi ki anne zehirlenmemiş verilmiş şaşamamış varmış dedik vardır bir hayr dedik
Sonra sağ olsun yakınlarımdan sürekli bir eleştiri yok düğünde kına da şu olmadı şunu yapmadın şu şöyle olmalıydı bilmem ne ya ben kendimde değildim annem ile mücadele ettim ama kimse anlamıyor
Daha neler neler duydum ahh ahh dilın kemiği yok insanlarda da merhamet yok
Cnm benim ya.. senin annen ne halde sen düğün ayrıntısı mi düşüneceksin ...
Çok geçmiş olsun..
Nesli izne çıkmak ister mısın yoksa devam edebilecek mısın?
Yok kuzum eğer kilo bildirimi yaparsan idare ederim tabikiSağol cnmm
Devam edeceğim cnm çok idare ettin biliyorum ama çıkarsam daha kötü olacağım 1 hafta daha deneyelim pazartesi itibariyle deneyelim olmazsa cikayim olur mu ama devam etmek istiyorum
Ne ayıpinanmaaaaaammmmmm yedin mi gercekten ay Cok sevindim . Seni kaptanına soylıyım de görrrr. @Floweroflife @Ausencia_ ördek var yaaa canım istemiyoru diye öğlen yemeği aksam yemeği yememis , kahvaltida ne yedigini hatırlamiyoooooooo söyleyin sağlıklı beslensin
napiymmmm sagligin icinnNe ayıp
52.4 çıktım sabahnapiymmmm sagligin icinn
eridin bittin artikkkkkkk tamam kilonu koru ama sağlıklı bi şekilde . Sen hasta olmamalısinnnnnn52.4 çıktım sabah
Ama haklısın sağlıklı beslenmek en iyisi
eridin bittin artikkkkkkk tamam kilonu koru ama sağlıklı bi şekilde . Sen hasta olmamalısinnnnnn
Cnm olur mü? Şu an maalsef zor durumdasın.. bu durumda seni yalnız bırakmam.. kilo bildirdiğin sürece hallederiz
Cnm her dön tartıldığın tartı evdeki değil mi?? Onu baz alıcaz.. neticede hep evde kimse tartılacaksın.. bide evde biz genelde çamaşır ile tartılıyoruz eczanede giyinik.. fark olur tabi..Kaptanım @hippocan ben sabah Eczaneye gittim orada tartıldım 75.8 çıktım
Evdeki tartım da 74.7
Ne olacak şimdi hangisi doğru bilemedim.