100 gr ile birlikte 1 kg vermiş oluyorsun.. robot değiliz neticede.. süper gidiyorsun
Hoşgeldin canımGünaydın canlar
Bugün itibariyle geliyorum aktif olup menülerimi de verceğim hafta sonu karbonun dibine vurdum yalan yok
Cumartesi sabah 79.3 gelmiştim bu sabah 78.9 geldim
Bu iki günü çok iyi değerlendirmem gerekiyor akşamı da erken kapatacagim ekmek yok bol su sabah da ılık limonlu su içerim içtim de sabah cnlar
Hafta sonu çok yoruldum gelen giden yemek temizlik çocuk gezdir derkem bittim
@hippocan
Resmi tartida 63.4 tum yani vermem gereken bi 1.1 kg mim var2 gün var cnm.. 700 gr versen tamamdır .. sorun olıcaksa 2 gün yap .. ama çarşambadan itibaren sağlıklı beslenicez
Hımm.. sen elinden geleni yap cnm.Resmi tartida 63.4 tum yani vermem gereken bi 1.1 kg mim var
Tamam kaptanım inşallah aksama karnıbahar yapsam erken kapatsam mi yoksa direk detoks isine mi girsemHımm.. sen elinden geleni yap cnm.
Olduğu kadar
Karnıbahar ödem yapabilir.. hiç riske girme..Tamam kaptanım inşallah aksama karnıbahar yapsam erken kapatsam mi yoksa direk detoks isine mi girsem
Ayran çorbası detoksu yapabilir imKarnıbahar ödem yapabilir.. hiç riske girme..
Detoks olarak ne yapıyorsun?
Peki ne yapmak istiyorsun?? 2 gün sarsabilir .. bugün sağlıklı bi akşam ye erkenden.. yarına yap detoks olur mu?Ayran çorbası detoksu yapabilir im
O zaman bugun frinda patlican oturtma yapayim olur mu? Patlicanlari fırında kizartip üstüne kiymali sos yapıyorum, yaninada salata ayran yaparim erken yerim inşallah . Yarında çorba olur mu yara yemek agir olursa dunsen azcik sebzeli tavuk sote varPeki ne yapmak istiyorsun?? 2 gün sarsabilir .. bugün sağlıklı bi akşam ye erkenden.. yarına yap detoks olur mu?
Yaa bilemedim ki.. dünki yemeği ni yesen?? Patlıcaları da iki gün kocana yedirirsin yarına detoks yaparsın..O zaman bugun frinda patlican oturtma yapayim olur mu? Patlicanlari fırında kizartip üstüne kiymali sos yapıyorum, yaninada salata ayran yaparim erken yerim inşallah . Yarında çorba olur mu yara yemek agir olursa dunsen azcik sebzeli tavuk sote var
Bilmem kuzu benim hep duzensizdi simdi de ilactan dolayi gunu saati belliBende bi türlü regl olamadım .. 4 gün geçti test yaptım sabah bişi yok ama olamıyorum.. kansızlıktan mı acaba?