Akşam geç.. aralar sık, spor yok...Ben de kotu menumu vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir
Kahlavti saat 10.00
Yarim mu yulaf sut
Ara 13.00
Yarim acuc tuzsuz cekirdek
Ara 15.30
1 kare bitter
Ara 17.30
Yarim armut
Biraz tuzsuz kabak cekirdegi
Aksam 20.00
6 hamsi
Az salata
(Izgara yaptik gel hazirla derken bu saate kaldi benim de acliktan midem bulandi o yüzden yiyemedim)
Su 2 var
Spor maalesef
@hippocan
Hippo sen aralari begenmiyon ama ben diyetteyken de hep ara yapiyodum en az 2 oluyodu.aksam gece kalinca 3 oluyo cunku hele de okul gunleri 2 ana ogun yaparsam asla dayanamiyorum.Akşam geç.. aralar sık, spor yok...
Puanın 5
Yok cnm ben araya karşı değilim.. zati aradan da puan kırmadım ki.. ama bazen çok geliyo gözüme.. yoksa normal günlerde sıkıntı değil cnmHippo sen aralari begenmiyon ama ben diyetteyken de hep ara yapiyodum en az 2 oluyodu.aksam gece kalinca 3 oluyo cunku hele de okul gunleri 2 ana ogun yaparsam asla dayanamiyorum.
Dünkü halimi biliyosun..aksam yemek yedim bile sayilmaz.Ve hala basim agriyo..Yok cnm ben araya karşı değilim.. zati aradan da puan kırmadım ki.. ama bazen çok geliyo gözüme.. yoksa normal günlerde sıkıntı değil cnm
Tamam cnm.. bişi demedim ki.. burdaki menüleri örnek alanlar oluyo.. yorumları ona göre yapmaya çalışıyorum..Dünkü halimi biliyosun..aksam yemek yedim bile sayilmaz.Ve hala basim agriyo..
Ben yaziyom not defterime her gun.Ama tabi ki ilk sayfaya talip olamicam o puanlarlaBiriniz de cevap yazın kızlar.. menü puanlarını topluyoruz dimi?? İlk sayfaya kim talip bakim
Spor yapabilseydin aslında olurdun kuzum yaa.. bu hafta inş.. çünkü menülerin iyiydiBen yaziyom not defterime her gun.Ama tabi ki ilk sayfaya talip olamicam o puanlarla
Evet haftasonundan sonra cumaya kadar puanlarim iyiydi bi dun spor yapamadim kafam iyi olsa ip atlayacaktim.yoksa jilliana basladigim icin 1 ay kesin olurSpor yapabilseydin aslında olurdun kuzum yaa.. bu hafta inş.. çünkü menülerin iyiydi
Cnm yaa sabah aç kalmışsın.. form bisküviler maalesef hiç masum değil.. ama dışardaydın mecbur kaldın biliyorum .. 5 patatesle iyi bırakmışsın..Menumu vereyim
Sabah
7 zeytin 1 incir
Sabah 10.00
5 zeytin
1 kucuk muz
Ara 12.00
Bi paket form biskuvi
1 kutu sut
1 kare bitter
Ara 16.00
1 mandalina
1 avuc tuzsuz cekirdek
Aksam 18.30
1 tabak ispanak
5 tane actifryda pismis patates
Su 2 oldu
Spor jillian yapcam
Yesil cay ve nescafe icerim yatmadan
@hippocan
Çok beğendim cnm..
Ekmek benim asgummm yemem inşallah kaptanim . Bu arada bu sabaha dune gore -200 le uyandım çok şükür çiğköfteyi erken yedim ya etki etmemisÇok beğendim cnm..
Puanın 10..
Yarından itibaren çarşambaya kadar ekmek yemessen çok mutlu olurum
İyi şükür cnm.. en az 700 gr vermelisinEkmek benim asgummm yemem inşallah kaptanim . Bu arada bu sabaha dune gore -200 le uyandım çok şükür çiğköfteyi erken yedim ya etki etmemis