2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İffet'i izliyon mu sen Aslı :D

amanın nı azooo sen mi kapattın kapıları rejimemi girdin biz varmış yokmuş bebe sanki ilk 3 ay hiç dokanmadık birbirimize şimdik haftada min 1 olmak üzere devam ediyoruzz şu anda bir sakıncası yok bebeğe :lilav:

iffet değilde bizim yengeye bakıyorum ben bazen pcden film izliyoz eşimle nede olsa 1 gece geç yatma lüksümüz varr iffeti (deniz çakırdan nefret ediyo benim eşim bakamıyoruz)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
amanın nı azooo sen mi kapattın kapıları rejimemi girdin biz varmış yokmuş bebe sanki ilk 3 ay hiç dokanmadık birbirimize şimdik haftada min 1 olmak üzere devam ediyoruzz şu anda bir sakıncası yok bebeğe :lilav:

iffet değilde bizim yengeye bakıyorum ben bazen pcden film izliyoz eşimle nede olsa 1 gece geç yatma lüksümüz varr iffeti (deniz çakırdan nefret ediyo benim eşim bakamıyoruz)

İlk 3 ay yapmadık kız biz :D Düşük olur ilk 3 ay yapılmaz dediler yapmadık..
Bu arada benim herüf oyun oynuyor pcde ben dizi izlerken, onun içün kumanda bende, gel beraber izleyek :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İlk 3 ay yapmadık kız biz :D Düşük olur ilk 3 ay yapılmaz dediler yapmadık..
Bu arada benim herüf oyun oynuyor pcde ben dizi izlerken, onun içün kumanda bende, gel beraber izleyek :D
aynen bizde ilk 3 ay yok ama şimdi doyuyoz birbirimizie 40 lohusalık var bide hatırlatırım hasret kalmaya değmez :eek:ys:

izleyelim bacımm hoşbeş çay ve cips isterim ben yanına ama olarrr
benide anacığım aradı onunla konuştuk

ne güsel anam sağolsun salı gününden berş aramıyo beni
kayınvalidem 2 günü geçiktirmez hemen sorar halimi hatrımı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aynen bizde ilk 3 ay yok ama şimdi doyuyoz birbirimizie 40 lohusalık var bide hatırlatırım hasret kalmaya değmez :eek:ys:

izleyelim bacımm hoşbeş çay ve cips isterim ben yanına ama olarrr

ne güsel anam sağolsun salı gününden berş aramıyo beni
kayınvalidem 2 günü geçiktirmez hemen sorar halimi hatrımı

bizde annemle rahat konuşalım diye tarife değiştirdik sürekli arıyoruz sabah-öğle-akşam:)artık eşim yapıştı kulağına diyor tel.napim göz görmeyince mereklanıyor insan bacım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tünaydınn kızlarrr.. aciyp bas agrım var enseden enseden:acep: artık iyilesmekk istiyorum. agzımı sonuna kadar acıp acıpp uyumaktann sonra bogazım kurudugu için bi an nefessiz kalıpp uyanmaktan sıkıldım.

bu aksam beton var bu demektir kii kocişş yine gec gelcek. gidip kayınvalidemde oturmak zorunda kalcam. dua edin de erken gelsin betoncularr kocişte eve erken dönsünn:dertli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tünaydınn kızlarrr.. aciyp bas agrım var enseden enseden:acep: artık iyilesmekk istiyorum. agzımı sonuna kadar acıp acıpp uyumaktann sonra bogazım kurudugu için bi an nefessiz kalıpp uyanmaktan sıkıldım.

bu aksam beton var bu demektir kii kocişş yine gec gelcek. gidip kayınvalidemde oturmak zorunda kalcam. dua edin de erken gelsin betoncularr kocişte eve erken dönsünn:dertli:

günaydın canım....inşaat mühendisimi eşin?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
20 adet aralık annesi doğurmuş diğer mahallede...Kız daha kasımdayız aboooo :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
20 adet aralık annesi doğurmuş diğer mahallede...Kız daha kasımdayız aboooo :D

ayyyy valla de o topikte derya vardı birde shıning tuğba sen hatırlıyormusun bizim eski erken belirti topiğindendi.hatta derya gelmişti bir ara bizim topiğe azo sen hatırladınmı acaba o doğurdumuki???

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar